Author |
Topic  |
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17117 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 07/09/2014 : 02:10:23
|
Ovo ne mogu vjerovati, Cilic u finalu preko Federera!?? Nishikori dobio zadnja 3 njihova meca, ali protiv ovakvog Cilica nema sanse! Ajde Marine, sad ili nikad!! |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 07/09/2014 : 08:03:51
|
Ludnica! Ali ništa čudno kako je igrao, Federer nije imao pravu šansu. U biti ne znam koji bi ga trenutno igrač danas mogao pobijediti. Kako je Dudley Smith spomenuo, zadnji gem je nevjerojatan , tri asa pa ubitačan winer; vjerujem da će nedjelja biti njegov dan! |
 |
|
Josip2000
Average Member

712 Posts
Member since 20/08/2014 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 07/09/2014 : 10:43:51
|
Valjda se nije Čile sada skroz ispuhao pa da u finalu padne kao zrela kruška... bilo bi dobro iskoristiti ovu priliku jer je pitanje hoće li više imati takvu. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33481 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 07/09/2014 : 12:28:16
|
Bravo za Marina, finale 50%:50%! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/09/2014 : 09:53:25
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Valjda se nije Čile sada skroz ispuhao pa da u finalu padne kao zrela kruška... bilo bi dobro iskoristiti ovu priliku jer je pitanje hoće li više imati takvu.
a sad ti ne smta šta on igra za HR?  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 08/09/2014 : 10:29:25
|
Ajmo Marine..cilu karijeru te pljucam i govorim kontra tebe ali danas navijam za tebe i zelim ti od svega srca da osvojis taj US Open..
 |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7524 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 08/09/2014 : 10:50:10
|
quote: Originally posted by brni
Ajmo Marine..cilu karijeru te pljucam i govorim kontra tebe ali danas navijam za tebe i zelim ti od svega srca da osvojis taj US Open..
Pošteno od tebe. Jednom smo se davno, čini mi se, bili čak i zakačili radi Marina. Razumljivo je donekle zašto su ljudi pljucali po Čiliću. Uvijek vječni talent sa svim odličnim udarcima, ali kad treba to na terenu dokazati nije ga bilo nigdje. Uvijek igra s puno neforsiranih grešaka,a kad je trebalo stisnuti muda protiv glavnih faca na touru nije ga bilo nigdje. Također i stoji da su svi ovi osvojeni turniri žnj kategorije, ni na jednom jačem ga nije bilo ni blizu.
Dobro je Wilander na kraju meča protiv Federera rekao da je Goran probudio u njemu crazy Marina. Crazy u pozitivnom smislu, dakle tenisača gladnog i željnog pobjeda, tenisača koji grize i koji je unio strast u svoju igru. Baš kao što su bile legendarne Ivaniševićeve presice o "good and crazy" Goranu.
Na< kraju svega ono što je trebalo Marinu Goran mu je dodao u igri: servis i vjeru da može pobijediti svakoga. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 08/09/2014 : 11:00:25
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
quote: Originally posted by brni
Pošteno od tebe. Jednom smo se davno, čini mi se, bili čak i zakačili radi Marina. Razumljivo je donekle zašto su ljudi pljucali po Čiliću. Uvijek vječni talent sa svim odličnim udarcima, ali kad treba to na terenu dokazati nije ga bilo nigdje. Uvijek igra s puno neforsiranih grešaka,a kad je trebalo stisnuti muda protiv glavnih faca na touru nije ga bilo nigdje. Također i stoji da su svi ovi osvojeni turniri žnj kategorije, ni na jednom jačem ga nije bilo ni blizu.
Dobro je Wilander na kraju meča protiv Federera rekao da je Goran probudio u njemu crazy Marina. Crazy u pozitivnom smislu, dakle tenisača gladnog i željnog pobjeda, tenisača koji grize i koji je unio strast u svoju igru. Baš kao što su bile legendarne Ivaniševićeve presice o "good and crazy" Goranu.
Na< kraju svega ono što je trebalo Marinu Goran mu je dodao u igri: servis i vjeru da može pobijediti svakoga.
Ma to je bila samo jedna manja rasprava izmedju dva stara hajdukovca.. Dobro si ovo sumira, sad je to jedan novi Marin sa pobjednickim mentalitetom.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 08/09/2014 : 13:41:58
|
Teško će Serena dostići 22 titule jer je već u godinama ali nikad se nezna. Da nije bilo one crne rupe kada je 5 godina bila bez titule na Wimbledonu i US Openu taj rekord bi već bio skinut. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 08/09/2014 : 13:44:00
|
quote: Originally posted by lwood
Valjda se nije Čile sada skroz ispuhao pa da u finalu padne kao zrela kruška... bilo bi dobro iskoristiti ovu priliku jer je pitanje hoće li više imati takvu.
a sad ti ne smta šta on igra za HR? 
Nikad nisam ni rekao da mi smeta, sigurno si to zamijenio s nečim drugim.  |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 08/09/2014 : 13:48:38
|
Nikad nisam ni rekao da mi smeta, sigurno si to zamijenio s nečim drugim. 
Smetalo ti je jako, dapače bio si isfrustriran kad je Tomljanović igrala za Australiju.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 08/09/2014 : 14:02:47
|
quote: Originally posted by tinton
Smetalo ti je jako, dapače bio si isfrustriran kad je Tomljanović igrala za Australiju.
Ovdje ti miješaš kruške i jabuke... istina da ne volim kada neki domaći igrač promijeni državljanstvo i ode igrati negdje drugdje samo zbog novaca ali podržavam sve one koji igraju za svoju državu bez obzira na sve.  |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7670 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 08/09/2014 : 14:02:51
|
Sjećam se da je prije nekoliko godina Dodig radio nekakve gluposti na turniru u Danskoj poslije finala, pa ga je neki portal (možda čak Index) nazivao hercegovačkim tenisačem. Baš me zanima hoće li Marina zvati hrvatskim ili hercegovačkim ako osvoji večeras.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/09/2014 : 14:10:17
|
Ovdje ti miješaš kruške i jabuke... istina da ne volim kada neki domaći igrač promijeni državljanstvo i ode igrati negdje drugdje samo zbog novaca ali podržavam sve one koji igraju za svoju državu bez obzira na sve. 
Ako netko mješa kruške i jabuke, onda to može biti lwood, ne ja. |
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 08/09/2014 : 14:19:55
|
Ovdje ti miješaš kruške i jabuke... istina da ne volim kada neki domaći igrač promijeni državljanstvo i ode igrati negdje drugdje samo zbog novaca ali podržavam sve one koji igraju za svoju državu bez obzira na sve. 
Ako netko mješa kruške i jabuke, onda to može biti lwood, ne ja.
Pa dobro... odmah sam rekao da je on vjerojatno zamijenio 2 različita slučaja ali kako si se nadovezao na ovo smatrao sam da i ti misliš poput njega... ali nebitno sada. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/09/2014 : 14:23:32
|
Ja sam samo htio ukazati tebi na što je on vjerojatno mislio. Moje mišljenje je nebitno, dok ga ne izrazim. |
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 08/09/2014 : 14:28:47
|
Pretpostavljao sam da je mislio na onaj slučaj sa Tomljanovićkom koji je ovdje potpuno nebitan jer je očita suprotnost. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 08/09/2014 : 14:34:02
|
Pretpostavljao sam da je mislio na onaj slučaj sa Tomljanovićkom koji je ovdje potpuno nebitan jer je očita suprotnost.
Čekam lwooda da kaže na šta je mislio, ali slučaj nije suprotnost. Možda nije ista stvar, ali svakako nije slučajnsot. |
|
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 08/09/2014 : 14:37:18
|
quote: Originally posted by selanne
Sjećam se da je prije nekoliko godina Dodig radio nekakve gluposti na turniru u Danskoj poslije finala, pa ga je neki portal (možda čak Index) nazivao hercegovačkim tenisačem. Baš me zanima hoće li Marina zvati hrvatskim ili hercegovačkim ako osvoji večeras. 
To je tako. Kada je bio onaj skandal s dopingom, bio je hercegovački lopov. Sada kad je u finalu US Opena, sada je ponos i dika čitave Hrvatske, organiziran je prijenos na trgu, prilozi o njemu otvaraju dnevnik... 
|
 |
|
Topic  |
|