forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tennis
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 200

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 07/09/2014 : 01:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ja bio zaspo kad je kisa pocela, misleci da nece igrat dok mrak ne padne. Sad usto i vidio rezultat.

Nevjerovatno. Cestitke Cilicu, bice zanimljiv final.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/09/2014 : 01:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
još jedna tvoja nepogrešiva prognoza ;)

iako je iz zrakoplova vidljivo da te zanimaju u životu samo dečki daj ipak baci oko na finale parova kod žena. Gotov je prvi set ali još stigneš pogledati Martinu Hingis!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17117 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 07/09/2014 : 02:10:23  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ovo ne mogu vjerovati, Cilic u finalu preko Federera!??
Nishikori dobio zadnja 3 njihova meca, ali protiv ovakvog Cilica nema sanse!
Ajde Marine, sad ili nikad!!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 07/09/2014 : 08:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ludnica! Ali ništa čudno kako je igrao, Federer nije imao pravu šansu. U biti ne znam koji bi ga trenutno igrač danas mogao pobijediti.
Kako je Dudley Smith spomenuo, zadnji gem je nevjerojatan , tri asa pa ubitačan winer; vjerujem da će nedjelja biti njegov dan!
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 07/09/2014 : 10:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
Igraju u ponedjeljak finale
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/09/2014 : 10:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Valjda se nije Čile sada skroz ispuhao pa da u finalu padne kao zrela kruška... bilo bi dobro iskoristiti ovu priliku jer je pitanje hoće li više imati takvu.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 07/09/2014 : 11:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Procitajte ovaj topic od pocetka do kraja, zanimljivije i zabavnije od vecine filmova ove godine

Uglavnom, lik je prije 2 tjedna otvorio topic s naslovom da ce Cilic igrati finale US opena. Zatim krece ismijavanje i pljuvaona, pa lagano kako turnir odmice...

http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=516362

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33481 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 07/09/2014 : 12:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Bravo za Marina, finale 50%:50%!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 07/09/2014 : 14:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Ludnica, nemogu virovati, ima priliku koju mozda nece nikad imati
Poludi Cile

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/09/2014 : 09:53:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Valjda se nije Čile sada skroz ispuhao pa da u finalu padne kao zrela kruška... bilo bi dobro iskoristiti ovu priliku jer je pitanje hoće li više imati takvu.

a sad ti ne smta šta on igra za HR?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/09/2014 : 10:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ajmo Marine..cilu karijeru te pljucam i govorim kontra tebe ali danas navijam za tebe i zelim ti od svega srca da osvojis taj US Open..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7524 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/09/2014 : 10:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Ajmo Marine..cilu karijeru te pljucam i govorim kontra tebe ali danas navijam za tebe i zelim ti od svega srca da osvojis taj US Open..

Pošteno od tebe. Jednom smo se davno, čini mi se, bili čak i zakačili radi Marina.
Razumljivo je donekle zašto su ljudi pljucali po Čiliću. Uvijek vječni talent sa svim odličnim udarcima, ali kad treba to na terenu dokazati nije ga bilo nigdje. Uvijek igra s puno neforsiranih grešaka,a kad je trebalo stisnuti muda protiv glavnih faca na touru nije ga bilo nigdje. Također i stoji da su svi ovi osvojeni turniri žnj kategorije, ni na jednom jačem ga nije bilo ni blizu.

Dobro je Wilander na kraju meča protiv Federera rekao da je Goran probudio u njemu crazy Marina. Crazy u pozitivnom smislu, dakle tenisača gladnog i željnog pobjeda, tenisača koji grize i koji je unio strast u svoju igru. Baš kao što su bile legendarne Ivaniševićeve presice o "good and crazy" Goranu.

Na< kraju svega ono što je trebalo Marinu Goran mu je dodao u igri: servis i vjeru da može pobijediti svakoga.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/09/2014 : 11:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:
Originally posted by brni

Pošteno od tebe. Jednom smo se davno, čini mi se, bili čak i zakačili radi Marina.
Razumljivo je donekle zašto su ljudi pljucali po Čiliću. Uvijek vječni talent sa svim odličnim udarcima, ali kad treba to na terenu dokazati nije ga bilo nigdje. Uvijek igra s puno neforsiranih grešaka,a kad je trebalo stisnuti muda protiv glavnih faca na touru nije ga bilo nigdje. Također i stoji da su svi ovi osvojeni turniri žnj kategorije, ni na jednom jačem ga nije bilo ni blizu.

Dobro je Wilander na kraju meča protiv Federera rekao da je Goran probudio u njemu crazy Marina. Crazy u pozitivnom smislu, dakle tenisača gladnog i željnog pobjeda, tenisača koji grize i koji je unio strast u svoju igru. Baš kao što su bile legendarne Ivaniševićeve presice o "good and crazy" Goranu.

Na< kraju svega ono što je trebalo Marinu Goran mu je dodao u igri: servis i vjeru da može pobijediti svakoga.

Ma to je bila samo jedna manja rasprava izmedju dva stara hajdukovca..
Dobro si ovo sumira, sad je to jedan novi Marin sa pobjednickim mentalitetom..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/09/2014 : 13:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Serena osvojila 18i Grand Slam, sad ulazi u diskusiju najbolje teniserke svih vremena, jos 4 GSa pa ce stici Steffi Graf.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/09/2014 : 13:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Teško će Serena dostići 22 titule jer je već u godinama ali nikad se nezna. Da nije bilo one crne rupe kada je 5 godina bila bez titule na Wimbledonu i US Openu taj rekord bi već bio skinut.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/09/2014 : 13:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Nikad nisam ni rekao da mi smeta, sigurno si to zamijenio s nečim drugim.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/09/2014 : 13:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Smetalo ti je jako, dapače bio si isfrustriran kad je Tomljanović igrala za Australiju.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/09/2014 : 14:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

quote:

Smetalo ti je jako, dapače bio si isfrustriran kad je Tomljanović igrala za Australiju.

Ovdje ti miješaš kruške i jabuke... istina da ne volim kada neki domaći igrač promijeni državljanstvo i ode igrati negdje drugdje samo zbog novaca ali podržavam sve one koji igraju za svoju državu bez obzira na sve.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 08/09/2014 : 14:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Sjećam se da je prije nekoliko godina Dodig radio nekakve gluposti na turniru u Danskoj poslije finala, pa ga je neki portal (možda čak Index) nazivao hercegovačkim tenisačem. Baš me zanima hoće li Marina zvati hrvatskim ili hercegovačkim ako osvoji večeras.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/09/2014 : 14:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ovdje ti miješaš kruške i jabuke... istina da ne volim kada neki domaći igrač promijeni državljanstvo i ode igrati negdje drugdje samo zbog novaca ali podržavam sve one koji igraju za svoju državu bez obzira na sve.

Ako netko mješa kruške i jabuke, onda to može biti lwood, ne ja.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/09/2014 : 14:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ako netko mješa kruške i jabuke, onda to može biti lwood, ne ja.

Pa dobro... odmah sam rekao da je on vjerojatno zamijenio 2 različita slučaja ali kako si se nadovezao na ovo smatrao sam da i ti misliš poput njega... ali nebitno sada.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/09/2014 : 14:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja sam samo htio ukazati tebi na što je on vjerojatno mislio.
Moje mišljenje je nebitno, dok ga ne izrazim.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/09/2014 : 14:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Pretpostavljao sam da je mislio na onaj slučaj sa Tomljanovićkom koji je ovdje potpuno nebitan jer je očita suprotnost.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/09/2014 : 14:34:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pretpostavljao sam da je mislio na onaj slučaj sa Tomljanovićkom koji je ovdje potpuno nebitan jer je očita suprotnost.

Čekam lwooda da kaže na šta je mislio, ali slučaj nije suprotnost. Možda nije ista stvar, ali svakako nije slučajnsot.

Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 08/09/2014 : 14:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Sjećam se da je prije nekoliko godina Dodig radio nekakve gluposti na turniru u Danskoj poslije finala, pa ga je neki portal (možda čak Index) nazivao hercegovačkim tenisačem. Baš me zanima hoće li Marina zvati hrvatskim ili hercegovačkim ako osvoji večeras.

To je tako. Kada je bio onaj skandal s dopingom, bio je hercegovački lopov. Sada kad je u finalu US Opena, sada je ponos i dika čitave Hrvatske, organiziran je prijenos na trgu, prilozi o njemu otvaraju dnevnik...

Go to Top of Page
Page: of 200 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000