forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Riccardo Pieruccini želi raditi za mene na stripu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

manhunter
Moderator

Switzerland
25301 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/09/2014 : 20:07:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Čekaj Colte, da li mi se čini, ili ti stvarno diskutuješ sa 50Centom o izdavaštvu? Mislim, čovek šalje proizvoljno mejlove ljudima i ubeđuje ih da su oni crtali poslednju epizodu Kita Telera i da bi bilo fino da naprave još jednu za jubilej??? WTF???
I nije mu čak ni dovoljno kada mu ovaj odgovori da je on pogrešna osoba.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/09/2014 : 20:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tornadomaster

Želim da me kit šiba po guzi. Plaćam 50 evra.

a teller?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 13/09/2014 : 20:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/09/2014 : 20:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
A tek kad dođe stari Frenki i umoči svoje brčine.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/09/2014 : 20:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
1 Euro, nemoj se cuditi, kladim se da ima dosta profesionalnih crtaca koji bi bili zainteresirani nacrtato zadnji strip Kita Tellera, ali da ih dobro platis naravno.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12493 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 13/09/2014 : 23:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Čekaj Colte, da li mi se čini, ili ti stvarno diskutuješ sa 50Centom o izdavaštvu? Mislim, čovek šalje proizvoljno mejlove ljudima i ubeđuje ih da su oni crtali poslednju epizodu Kita Telera i da bi bilo fino da naprave još jednu za jubilej??? WTF???
I nije mu čak ni dovoljno kada mu ovaj odgovori da je on pogrešna osoba.

polako ja imam tebe PUN KURAC!
Od prvog dana kada si se pojavio na ovom forumu, ja tebe MRZIM IZ DNA DUŠE i u životu nisam nikoga mrzio više, nego mrzim tebe, ali baš ono MRZIM TE ČOVJEČE, skoro da kupim "voodoo lutku" i počnem zabadati igle u nju.
Ja najprije nisam 50 centa nego sam 1Euro i pun mi je kurac ovakvog omalovažanja od pogotovo čovjeka koji je drugim ljudima "solio pamet" kad je bio moderator.
Drugo ne razumijem šta želiš reči da ja šaljem ljudima mailove gdje su oni nacrtali poslednju epizodu Kita Tellera i od njih tražim da nacrtaju još jednu? Pa šta ti to pišeš čovječe. Pa ja znam tko je nacrtao poslednju epizodu Kita Telera, ono što sam slao mailove, to sam slao izdavačima, a ovog Riccarda sam vidio na netu kad asam tražio adresu od Bonelija, pa sam i njemu poslao.
I nije da ga baš ne zanima jer mi je ovo napisao:

By the way...if you wanna offer a job to me (this piccolo ranger's story) after all I'll be happy to do it!

Ali da se mene pita koga bi j aželio da nacrta poslednju epizodu to je svakako MERATI (pošto Gambe više nema...) ali i Merati je star, pa pitanje da li on uopšte crta, iako imam i njegovu adresu, ali tu ču adresu iskoristiti za nešto drugo, imam ja neki drug plan sa Meratijem. A njegovu adresu mi je dala jedna osoba od Bonelija sa kojom sam ja na vezi još od kada sam im poslao onaj paket.

Inače ovaj Ricardo mi je i poslao još neki drugi email kojeg ovdje nisam objavio, pa tako ti ni ne kužiš o čemu se TAČNO radilo.

Itd,...ne da mi se više raspravljati sa tobom. Ne upuštaj se u moje poslove, vodi brigu za sebe.
Polako imam pun kurac ovakvih tipova koji mi sjebu svaki topik ama baš svaki topik.
Pa koji si kurac ti nešto napravio za "svijet stripova"? Kada si ti nešto napravio za nekoga OSIM ZA SEBE!???
ja se bar trudim, pokušam iznuditi još jedan strip od Kita Telera, ne samo za sebe nego za SVE FANOVE a ti se ponašaš ko da sada ti to trebaš platiti, ko da ja sada tebe teram u neke dugove itd,...Pa gledaj svoja posla.
Ako če slučajno netko kod Bonelija razmisliti o mojoj ideji i napraviti taj nekakav "jubilarac" ok, ako ne, barem sam pokušao, čak sam im ponudio moju pomoč, i sada ja trebam poslušati nekog Manhuntera "koji nije ni kurcem mrdnuo".
Takvi su uvijek najpametniji a sami ne bi ništa napravili.

Isto važi i za ostale, ja sam NA OVOM FORUMU 1Euro, ne pola eura, ne "ojro", ne 50 centa itd,....ja svakog od vas zovem njegovim nadimkom pa tako tražim i za sebe!
Dosta je bilo zezancije i omalovažavanja na moj račun, pogotovo od primitivnih i nesposobnih ljudi, koji nisu u životu ništa uradili.

Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 13/09/2014 : 23:18:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
50centa
Go to Top of Page

bluefield
Average Member

Czech Republic
930 Posts

Member since 22/01/2011

Posted - 13/09/2014 : 23:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send bluefield a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tintilinic

50centa

Devalvacija eura na djelu.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12493 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 13/09/2014 : 23:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

1 Euro, nemoj se cuditi, kladim se da ima dosta profesionalnih crtaca koji bi bili zainteresirani nacrtato zadnji strip Kita Tellera, ali da ih dobro platis naravno.

nije tako jednostavno, jer prava za lik malog rendžera drže LOREDANA LAVEZZOLO (čerka od ANDREA LAVEZZOLA) i mislim da BONELLI, svaki ima kao 50 posto, ali ja sam jednom priliko izmjenio nekoliko mailova i ona je tada meni napisala da bi mi prodala prava za 500 eura po stripu.
Tada je bilo riječ o reprintu. Pošto se ovdje ne radi o reprintu, ona čak ne bi mogla prodati prava "reprint po stripu" nego bi morala samo dozvoliti da se napravi NOVI strip o malome rendžeru, ali ovakva dozvola bi mogla biti besplatna (bonbonjera i buket cviječa) ili bi možda tražila i više nego 500 eura,....to bi trebalo nju pitati, ako bi stvari došle tako daleko.
Pitao sam ja i Mercury firmu da mi kažu, kako su se oni dogovorili za taj njihov specijala (Čarobnjak Zoltan) ali mi nisu još ništa odgovorili. A onda je ovdje i Bonelli, trebalo bi se i sa njima dogovoriti,....zato sam i mislio da bi bilo najbolje kada bi oni izdali taj strip, odnosno ona firma koja danas radi reprint ili neka druga firma, koja se bavi sa izdavaštvom, pa bi tako bilo i lakše pronači crtača itd,...jer crtači sigurno neče raditi za mene kada ja nemam ni firmu ni ništa, nego da rade za nekog izdavača, onda bi dosta njih bilo zainteresiranih.
Ali zašto ne bi neki naš izdavač iskoristio priliku i investirao u taj jedan jedini strip ili možda u saradnji sa Boneli ili Mercury, If Edizioni,...gdje bi se onda taj strip mogao prodavati u ITALIJI, pa kasnije i kod nas, tu bi recimo bilo u saradnji sa LUDENS ili VAN GOGH firmom,....znači netko financira strip (izradnju) a onda taj naš IZDAVAČ proda pravo Italijanima (npr if Edizioni, ili Mercury) gdje ga oni prodavaju po Italiji, onda Van Gogh ili Ludens za trg Hrvatske, DELO npr za trg Slovenije,...itd,.....to bi onda več značilo veliki trg, ako bi još Merati nacrtao naslovnicu npr ili neke postere itd,....koji bi išli u dar prvim 100 kupaca npr,....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12493 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 13/09/2014 : 23:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

50centa

CRKO DA BOG DA!
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 13/09/2014 : 23:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro smiri se čovječe, nisam ja ništa loše napravio. Moderator te malo zeza...

Edited by - Tintilinic on 13/09/2014 23:43:01
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 13/09/2014 : 23:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
1Euro - ne daj se zajebavat! Ideja ti je dobra i samo naprijed, slijedi svoje snove....

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25301 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/09/2014 : 00:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
1Euro: naravno da me mrziš, kad sam jedan od retkih koji ti kažu istinu u lice. Ostali te zezaju, ti to ne primećuješ i svima vam je fino.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 14/09/2014 14:32:08
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 14/09/2014 : 01:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
E, nakon ovakvog štiva mogu sa smiješkom na spavanje! Hvala svima!

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 14/09/2014 : 01:34:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hajo

Nije ti to ništa...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/09/2014 : 01:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hajo

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/09/2014 : 04:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ok, sad makar znamo ojrovu slabu tacku: covjek ne trpi da ga zovete po Americkim novcima, a pogotovo ne ako je ta suma ispod dolara.

1Euro, or death!!!

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 14/09/2014 : 05:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Pa i Euro ima 100 Centi
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19696 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/09/2014 : 11:58:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by Tintilinic

Pa dobro smiri se čovječe, nisam ja ništa loše napravio. Moderator te malo zeza...
[/quote
manhunter niej moderator!

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 14/09/2014 : 12:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Kako to? Pa piše na forumu i na nicku...
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/09/2014 : 12:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako to? Pa piše na forumu i na nicku...

Odustao je od te pozicije prije odprilike godinu dana ... ama nije to vazno, ionako je covjek u pravu sto se tice misljenja o ovom topicu.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 14/09/2014 : 13:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Aha...nisam znao.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19696 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/09/2014 : 13:55:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ostala mu je titula. Probaj se sjetit kad je zadnji put nekoga izbacio.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 14/09/2014 : 14:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Ehm, baš i ne znam...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/09/2014 : 15:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Bravo 1euro, bit će nešto od tebe naposljetku.. :Radujem se novoj epizodi Kita tellera! Jel već imaš scenarij? O čemu se radi? Molim te da mi odgovoriš jel me jako interesira.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000