forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 12/09/2014 : 12:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by globinjo

ima da te isprcaju svi forumaši...fikus prvi...pa da te onda vidimo...

pravilo:
12. Zabranjeno je iznošenje ličnih podataka o članovima foruma poput pune adrese, brojeva telefona i sl. bez njihovog odobrenja!!!

nije da se ja imam što žaliti, fikus je ušao u iznošenje nekih mojih osobnih podataka, to jest pokazao kakav je čovjek, nitko od moderatora nije reagirao, neka, za mene je lako, ja se mogu nositi s tim ( ti to vjerojatno nisi ni primijetio ).

e pa ja ga više neću prcat o stranci..dosta je bilo,uvijek iste fore se vrte u krug.i neka je u HČSP-u,svako bira svoj put,šta ste se nakačili na čovjeka?prihvatio sam fikusovo prcanje krugera iz zajebancije,al ovo je prešlo svaku mjeru..bog te mazo,skoro na svakom topicu prcate čovjeka,maltene mu mozak rastačete glupim forama..i tebi kruger svaka čast što nas nisi sve poslao u tri pičke materine

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/09/2014 : 12:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Politicar je javni covjek i njegovi podaci su javni. Ok, mozda broj noge i boje carapa jesu tajna (mozda i bolje). :D

pa ne bih rekao, imao ovdje još ljudi koji su u nekoj stranci, pa nikog nije briga, a pravilo tako kaže, mada ne jasno ali tako zvuči, bez dopuštenja nema iznošenja osobnih podataka o drugoj osobi, samo onako usput me zanima, jer sad ispada da moram ovdje napisati svoje pravo ime i prezime,( iako se vidi u mom profilu ) broj mobitela, broj telefona, i mnogo toga o sebi privatno.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 12/09/2014 : 12:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Poli

Politicar je javni covjek i njegovi podaci su javni. Ok, mozda broj noge i boje carapa jesu tajna (mozda i bolje). :D

pa ne bih rekao, imao ovdje još ljudi koji su u nekoj stranci, pa nikog nije briga, a pravilo tako kaže, mada ne jasno ali tako zvuči, bez dopuštenja nema iznošenja osobnih podataka o drugoj osobi, samo onako usput me zanima, jer sad ispada da moram ovdje napisati svoje pravo ime i prezime,( iako se vidi u mom profilu ) broj mobitela, broj telefona, i mnogo toga o sebi privatno.

ma napiši ti njima kad si onomad natego komšinicu maru na sjeniku..pa nek sline

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/09/2014 : 12:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

quote:

quote:

pravilo:
12. Zabranjeno je iznošenje ličnih podataka o članovima foruma poput pune adrese, brojeva telefona i sl. bez njihovog odobrenja!!!

nije da se ja imam što žaliti, fikus je ušao u iznošenje nekih mojih osobnih podataka, to jest pokazao kakav je čovjek, nitko od moderatora nije reagirao, neka, za mene je lako, ja se mogu nositi s tim ( ti to vjerojatno nisi ni primijetio ).

e pa ja ga više neću prcat o stranci..dosta je bilo,uvijek iste fore se vrte u krug.i neka je u HČSP-u,svako bira svoj put,šta ste se nakačili na čovjeka?prihvatio sam fikusovo prcanje krugera iz zajebancije,al ovo je prešlo svaku mjeru..bog te mazo,skoro na svakom topicu prcate čovjeka,maltene mu mozak rastačete glupim forama..i tebi kruger svaka čast što nas nisi sve poslao u tri pičke materine

ma nije problem, samo vi mene pcajte ako ste dobronamjerni, to je čak zanimljivo za pravu zaebanciju, ja želim raspravljati o zlonamjernim.
dakle, što se tebe tiče nema problema i ostalih, pa čak lwooda i kikya. svi me možete p.cati po ovom pitanju.
zanimaju me fikusove nepoštene namjere.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 12/09/2014 : 12:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:

quote:

pravilo:

Zašto ga ne prijaviš moderaturi?
Ne može ni moderator sve primjetiti.

nema potrebe, da ne ponavljam pročitaj što sam napisao igoru
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/09/2014 : 13:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Stvarno ste preterali. Vučete jednu te istu raspravu na više topica. Možda je vama zabavno, ali mislim da ste svima drugima dosadili.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 12/09/2014 : 13:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
quote:

quote:

quote:

pravilo:

ovu frazu nisam dugo čuo. odakle si ti igore?

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 12/09/2014 : 13:21:21  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by zlikovski

quote:

quote:

quote:

pravilo:

iz kroacije

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/09/2014 : 13:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Slijedeći koji spomene politiku/HČSP/biloštoštosenaslanjanatutemu ili nastavi spamati (a što sve ulazi pod daljni spam prepuštam vama da si mislite) biti će udaljen sa foruma.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 12/09/2014 : 14:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by zlikovski

quote:

quote:

quote:

pravilo:

iz kroacije

iz kojeg mjesta, iz koje regije

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 12/09/2014 : 15:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Long Village
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 12/09/2014 : 15:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

Long Village

tu sam samo tijelom..duša mi je u rodnom pakracu,tj.selu dobrovcu..rodnom gradu mome gdje bistra rijeka pakra teče,gdje sam se ko dijete igrao skrivača svaku veče.
stripove sakupljao a kad su hormoni proradili i snaše štipao,
kirvaje posjećivao,sa starim djedom antunom konje timario.
najbolje dane djetinjstva tamo sam proveo,malu anitu iz splita ispod šljive sam prvi put poljubio...odonda volim palačinke sa šljivama jojjjj

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 12/09/2014 : 16:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
evo za našeg mlađu jeedan dio pjesme od walta whitmana,da ga malo oraspoloži u ovo tmutno popodne:
.

Primam u goste i dobro i zlo; ja dopuštam da govori uz ma kakvu pogibelj

Priroda bez smetnje s izvornom, iskonskom energijom

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 13/09/2014 : 23:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message

nema me 7 dana a vi ispunite 10 stranica običnog šita. E svaka čast moderatorima kad sve ovo plus ostali šmorn morajo pročitati i razumeti!
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 14/09/2014 : 20:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message
Znači danas se vraćaju Raic i Jospip...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/09/2014 : 22:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by Tintilinic

Znači danas se vraćaju Raic i Jospip...

Teško će se to desiti danas jer je ostalo tek sat i pol a još nije skinut lokot.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 14/09/2014 : 22:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message
Kad će to mladjo ili globinjo skinuti u zadnji sekund...
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 14/09/2014 : 23:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message
Oho, još 20 minuta, a od modoca ni traga ni glasa...
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 14/09/2014 : 23:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message
Još manje od deset minutica
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 15/09/2014 : 00:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message
A ja jaj...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/09/2014 : 00:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 15/09/2014 : 07:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message
I'm back...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/09/2014 : 08:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by raic1922

I'm back...

Kako je bilo na godišnjem odmoru.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 15/09/2014 : 08:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message
Hahaha
Sto puta sam htio nesto napisat na forum i već počnem pisat i onda se sijetim da imam ban
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/09/2014 : 10:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by raic1922

Hahaha
Sto puta sam htio nesto napisat na forum i već počnem pisat i onda se sijetim da imam ban

Dobrodosao nazad Tonka..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000