Author |
Topic |
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 17/09/2014 : 21:14:16
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
Joj, sječam se kada sam gledao onaj kultni jugoslovenski film pod imenom "Leptirica", joj jest me film izjebao, nisam mogao da spavam tri noći. Znam da mnogima zvuči kao da je ovaj film glup jer nije nalik na one iz Hollywooda, ali je ipak za svoju klasu...
ma nabijem tebe i leptiricutaman sam zaboravio taj horor i ti me sad podsjetiš...otac,kada sam imao nekih 7-8 godina me navuko da gledamo taj film..e,ak onda nisam zafleko gaće od straha neću nikad..još pamtim onu scenu u mlinu kad je onaj zubine iskezio a ja u plač udario |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 17/09/2014 : 22:40:35
|
Auuu, to je bio strašan film, dobro ga se sječam no je li ko ikada gledao serijal Friday the 13th?
Prije desetak godina gledao sam sve nastavke filma ali koliko se sjećam sve ono nakon 5. nastavka je bilo forsiranje i šamaranje mrtvog magarca. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Boston Jack
stripovi.com suradnik
166 Posts
Member since 26/05/2010 |
Posted - 18/09/2014 : 10:34:02
|
Najgori su mi filmovi o Egzorcizmu i sličnim sotonskim temama. U srednjoj školi smo kod frenda jednom gledali Exorcism of Emily Rose i taj film me je baš oborio. Možda bi bilo bolje da ga nisam niti gledao. Ponekad mi se znalo dogodit da se probudim oko 3 u noći, vrijeme kad je kao Isus izdahnuo na križu, kad Demoni počinju svoj "ples". Tad onda nema spavanja, počinje iracionalan strah kojeg baš nije lako kontrolirat. Lijepo se upali svjetlo i lagano se uzme neko lagano veselo štivo, da se stvar eventualno kompenzira da se može ponovno zaspat, uz naravno konstantno osvrtanje na svaki šum, zvuk ili sjenu po sobi :)
Jednom kad sam nakon takvog događaja zaspao, imao sam neki čudan lucidni san, ali to je neka druga priča... |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 18/09/2014 : 10:52:09
|
quote: Originally posted by Boston Jack
Najgori su mi filmovi o Egzorcizmu i sličnim sotonskim temama. U srednjoj školi smo kod frenda jednom gledali Exorcism of Emily Rose i taj film me je baš oborio. Možda bi bilo bolje da ga nisam niti gledao. Ponekad mi se znalo dogodit da se probudim oko 3 u noći, vrijeme kad je kao Isus izdahnuo na križu, kad Demoni počinju svoj "ples". Tad onda nema spavanja, počinje iracionalan strah kojeg baš nije lako kontrolirat. Lijepo se upali svjetlo i lagano se uzme neko lagano veselo štivo, da se stvar eventualno kompenzira da se može ponovno zaspat, uz naravno konstantno osvrtanje na svaki šum, zvuk ili sjenu po sobi :)
Jednom kad sam nakon takvog događaja zaspao, imao sam neki čudan lucidni san, ali to je neka druga priča...
U biti Isus je umro i proslavio se u 15 sati popodne, a 3 ujutro je antipod tog vremena, a pa je zato sotonski čas. Inače, i ja od tog filma ne volim 3 sata ujutro
U zadnje vrijeme mi je strah nabila ona creepypasta o stvoru što sjedi na rubu kreveta. Ova: http://creepypasta.wikia.com/wiki/The_Rake Ni Russian sleep experiment nije puno bolji. Podsjetilo me zašto već duže vrijeme izbjegavam horor filmove i priče. Bolje bi bilo da ni ovo nisam čitao. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 18/09/2014 : 14:16:27
|
The Rake je odlična priča, inače, na prošloj stranici sam stavio video o deset najboljih creepypasti pa slobodno pogledajte. Što se tiče tih bića, Slender Man je za mene još uvijek broj jedan. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
melkajk
Average Member
509 Posts
Member since 07/10/2011 |
Posted - 18/09/2014 : 16:37:49
|
Slažem se sa zadnjih par postova, meni su teen slasheri, vampiri i čudovišta ''out'' , najžešće me šamaraju oni s duhovima i sl, nevidljivim prijetnjama. najjači: Poltergeist, Krug, Sinister ... |
“Yesterday is but a dream, Tomorrow is only a vision. But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.” |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 18/09/2014 : 16:56:53
|
quote: Originally posted by igor 12
Joj, sječam se kada sam gledao onaj kultni jugoslovenski film pod imenom "Leptirica", joj jest me film izjebao, nisam mogao da spavam tri noći. Znam da mnogima zvuči kao da je ovaj film glup jer nije nalik na one iz Hollywooda, ali je ipak za svoju klasu...
ma nabijem tebe i leptiricutaman sam zaboravio taj horor i ti me sad podsjetiš...otac,kada sam imao nekih 7-8 godina me navuko da gledamo taj film..e,ak onda nisam zafleko gaće od straha neću nikad..još pamtim onu scenu u mlinu kad je onaj zubine iskezio a ja u plač udario
I ti si crko od straha? Ja jesam i to pravo tako da sam se bacio ispod stola kada je došla zadnja scena sa onom vampiricom. Film je inaće odličan bio, najstrašnija scena je bila kada se ona djevojka počne pretvarati u vampira |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 18/09/2014 : 17:02:56
|
Joooj, jučer sam oko 3 sata ujutro gledao kultni film "Isijavanje", koji se smatra najstrašnijim filmom u svijetu i historiji. Kubrick ga je kreirao 1980 godine, od tada ovaj film je dobio kultni status i sve više ga je ljudi gledalo koji su dobro raspoloženi na horror iskustvo kako nije niko doživio. No, kada sagledamo neke činjenice koje govore - stari horror filmovi su najbolji i ostat će zauvijek!
A evo sada jedan mali izazov: pustite film "Isijavanje" oko 3 sata ujutro i ugasite sva svijetla a pritom otvorite jedan prozor pa da vidimo... |
|
|
melkajk
Average Member
509 Posts
Member since 07/10/2011 |
Posted - 18/09/2014 : 18:34:50
|
Ja sam problem buđenja u 3 ujutro riješio tako što sam iz sobe izbacio sve satove...sad kad se probudim pišat u noći nemam šta pogledat... I smanjite pivo prije spavanja, to je najbolji savjet |
“Yesterday is but a dream, Tomorrow is only a vision. But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.” |
|
|
Zagor-te-nay
Senior Member
Croatia
2456 Posts
Member since 03/05/2006 |
|
miro81
New Member
Croatia
201 Posts
Member since 21/12/2013 |
Posted - 19/09/2014 : 05:15:19
|
i ja volim stare horrore ali od novijih bi izdvojio spanjolski REC, odlican! |
u prstima mi treperi kofein, u glavi krckaju pojacivaci inteligencije. |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 08/05/2015 : 01:19:45
|
opet sam se raznježila večeras, samo je prikladnije za ovu temu.
Bedtime stori
Gdje je najbolji party u gradu na kom smo domaćini i glavna atrakcija. Ili-đe se nađemo kad odapnemo
EKSKLUZIVNA REPORTAŽA IZ KREMATORIJA ŠTO SE DOGAĐA KAD SE LIJES SPUSTI
Pokojnikovo se tijelo vadi iz hladnjače i stavlja u drveni lijes, model 60K, i spušta u peć. 90 minuta gori na temperaturi do 1000 Celzijevih stupnjeva. Kosti ne izgore. Stavljaju se u drobilicu i mrve u prah. Ako pokojnik ima umjetni kuk, ne može u peć dok se metal ne izvadi, inače može oštetiti skupu drobilicu…
http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/sto-se-dogada-kad-se-lijes-spusti |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4528 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 08/05/2015 : 11:07:40
|
ja sam to gledao s prijateljima u kinu. POslije toga sam predložio da se družimo do iza 3 u noći. Tada to niko nije prihvatio, jer je sutradan bio radni dan, ali tu noć i onako nitko nije spavao do 3. POslije toga me neko vrijeme bilo strah pogledat na sat kada bi se probudio usred noći. quote: Originally posted by Boston Jack
Jednom kad sam nakon takvog događaja zaspao, imao sam neki čudan lucidni san, ali to je neka druga priča...
|
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 08/05/2015 : 17:14:30
|
Što se tiče tog razvučenog filmskog serijala jedino nešto vrijede prva 3-4 nastavka a kako je išao svome kraju filmovi su bili sve slabiji i slabiji. Od filmova slične tematike puno bolji mi je Helloween. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 08/05/2015 : 21:09:26
|
Meni ovako su Friday the 13th filmovi jako dragi jer su jedni od prvih horrora koje sam gledao. Međutim, smatra se da je Jason X najbolji dio, dok je najnoviji ribut iz 2009. jako slab, slabiji od prvog dijela. Radi se i na tributu 2 dijela koji se treba slijedeće godine da pojavi, i bit će to ujedino 13 film u serijalu kao i radnja će se odvijati umjesto u ljetu u zimi što je prvi put u serijalu. |
|
|
DragonSlayer
New Member
Croatia
266 Posts
Member since 22/01/2013 |
Posted - 11/05/2015 : 02:37:11
|
Jason X najbolji dio, otkad to? Btw ova slika gore je stvarno awesome |
When I die, I want to die like my grandfather who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car. |
Edited by - DragonSlayer on 11/05/2015 02:39:13 |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 11/05/2015 : 11:58:12
|
Ma nije najbolji dio, ali se nagada da je on najbolji. Medutim tesko je odluciti koji je bolji dio jer ima 12 a sada dolazi i 13. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 11/05/2015 : 14:29:11
|
Jason X jedini nisam pogledao do kraja. Inače, baš sam nedavno pogledao ponovno 4-8 nastavke, te Freddy vs. Jason. koji trash To su fini slasher horrorci sa jednostavnom radnjom i finim krvoliptanjem |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Topic |
|