Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
panzer
Advanced Member
12639 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 26/09/2014 : 15:40:09
|
U čemu je razlika između policajca i pištaljke? Pištaljka ima kliker.
-
Mujo i Haso u javnoj kući čitaju plakat na kojem piše: ''Za 100 maraka možete dobiti: - Sat vremena nezaboravnog seksa sa najljepšom djevojkom! - Sat vremena seksa sa dvije djevojake! - Sat vremana grupnog seksa! - Sat vremena oralnog i analnog seksa!'' Mujo će Hasi: • Jarane, pa ko će jebati 4 sata!?
-
• Mama mi se preudala i novi tata me uči da plivam. • Jel' ? Pa, kako se snalaziš? • Odlično! Već sam naučio da se sam izvučem iz vrece...
-
Ode plavuša u prodavaonicu kućnih aparata i nađe pravu stvar. Dođe kod prodavaca i kaže: Htjela bih kupiti onaj televizor! Žao mi je, ne služimo plavuše - kaže prodavac. Šta će, ode plavuša kući, ofarba kosu i brže bolje vrati se: Htjela bih kupiti onaj televizor! Žao mi je, ne služimo plavuše - kaže prodavac. Razočarana što ju je prepoznao, odluči plavuša ovog puta da se kompletno maskira u brinetu. Ode kod frizera, sredi frizuru i šminku, nabaci novu odjeću. Stavi velike crne naočale za sunce. Kad je bila sigurna da izgleda drugačije, ode ponovo u prodavaonicu: Htjela bih kupiti onaj televizor! Žao mi je, ne služimo plavuše - kaže prodavac. Dođavola! Pa kako ste me prepoznali? To vam je mikrovalna pećnica, a ne televizor! - kaže prodavac.
-
Kćerka uzbuđenim glasom govori majci: . Mama, Milan me zaprosio, ali ne znam šta da radim ... nije me čestito ni upoznao... . Udaj se kćeri, udaj! Ne čekaj da te upozna!
-
Pročitao Mujo knjigu 'Budi gazda u svojoj kući'. Otišao u kuhinju i stao pred Fatu. Upro joj je prst u facu i oštro rekao: Znaj da sam ja gazda u ovoj kući i moja je riječ zadnja!!!! Večeras ćeš napraviti dobru večeru i kad pojedem, idu dobri kolači. Zatim idemo u spavaću sobu i je....mo se onako kako ja hoću... Onda ćeš mi spremiti kupku da se fino opustim. Oprat ćeš mi leđa i obrisati me, a onda donijeti pidžamu! Nakon toga izmasirat ćeš mi stopala i ruke! I... pogodi, tko će me obući i počešljati kad sve to bude obavljeno? - Neko iz pogrebnog, pi..a ti materina !!!-rece Fata
-
-- bejbi, ajmo kod mene kuči?! -- ne mogu, imam dečka. --Ima i Brazil golmana, pa je primio sedam komada!
- |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 26/09/2014 15:48:57 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 26/09/2014 : 17:05:16
|
Sastali se najvidjeniji Crnogorci da izglasaju radnu nedelju. Kad su se nekako dogovorili, zapisničar pročita zaključke: - Poneđeljak - odmor od vikenda - Utorak - priprema za rad - Srijeda - radni dan - Četvrtak - odmor od rada - Petak - priprema za vikend - Subota i neđelja - vikend. Pošto je pročitao, digne ruku jedan od učesnika i zapita: - A hoće li svaka srijeda bit' radna?
- |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 26/09/2014 : 18:47:15
|
Organi
Mujo gleda Fatu i ne skida oka s nje. Fata: "Mujo, ne gledaj me tako, znaš da moje srce pripada drugom." Mujo: "Znam, ali imaš ti i drugih organa . . ."
Ogrlica
Sjede trojica muškaraca u sauni. Odjednom, zazvoni telefon i jedan se javi. "Zdravo ljubavi, našla sam jednu divnu ogrlicu, smijem li je kupiti?" "A koliko košta?" "Bila je 4.000 a sada je cijena pala na 3.200 eura." "Pa kupi je onda," reče muškarac i, pošto je prekinuo vezu, upita: "Momci, čiji je ovo telefon?"
Život
Poštar pritisne zvonce. Na vratima se pojavi Huso u potkošulji s pivom u rukama. Oko njega gomila male dječice koja trčkaraju. Iz stana dopire miris kuhanog kupusa i zvocanje njegove Fate. Poštar ga upita: "Da li ovde živi Huso Mujić?" "Ne!" "Kako, pa na vratima piše Huso Mujić. Da li ste to Vi?" "Da, jesam!" "Pa fino sam Vas pitao da li tu živi Huso Mujić, a vi mi kažete da ne živi." "Prijatelju moj, pa zar ti ovo nazivaš životom!"
Prostitutka
Prostitutka je najbolji trgovac - ima robu, proda istu robu i ostane joj ista roba.
Baba i djeda
Sjela baba na klupu, a suknja joj se podigla. Veli joj djeda: "De pokrij to groblje!" "Što bolan, da ti se ne bi podigao mrtvac?"
Plavuša
Vozila plavuša auto i zgazila četiri pješaka. Došao policajac i govori plavuši: "Gospođo - vozili ste 150 km/h , a dozvoljeno je 70!" Plavuša ponizno gleda u pod.
Nastavi policajac: "Gospođo - 2 promila u krvi, a dopušteno je 0.5!" Plavuša ponizno gleda u pod.
"Gospođo - ubili ste 4 osobe!!!" Plavuša tužno podiže okice i tihim glasom pita: "A koliko je dozvoljeno?"
Zaboravnost
Kada sam danas išao na ručak, vidio sam staricu kako sjedi na klupi u parku i plače. Upitao sam je: "Što nije u redu?" "Znate, imam muža mlađeg od mene 22 godine. Svako jutro vodi ljubav sa mnom, a poslije toga spremi mi palačinke, doručak, svježe voće i kavu." "Dobro . . . pa zašto plačete?" "Za ručak mi uvijek skuha domaću juhu i moje omiljeno jelo . . . i onda vodi ljubav sa mnom cijelo popodne!" "Pa dobro . . što je problem?" "A za večeru mi spremi neki gurmanluk s vinom i moje omiljene kolače . . . i vodi ljubav sa mnom do 2 ujutru!" "Za ime svijeta, pa zašto onda plačete?!" "PA . . . NE MOGU SE SJETITI . . . GDJE STANUJEM!"
Upozorenje
Mole se Slovenci i Crnogorci kada čiste snijeg da ga ne bacaju u susjedne države!!!!
--
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 26/09/2014 : 20:16:45
|
quote: Originally posted by Risar_69
Sastali se najvidjeniji Crnogorci da izglasaju radnu nedelju. Kad su se nekako dogovorili, zapisničar pročita zaključke: - Poneđeljak - odmor od vikenda - Utorak - priprema za rad - Srijeda - radni dan - Četvrtak - odmor od rada - Petak - priprema za vikend - Subota i neđelja - vikend. Pošto je pročitao, digne ruku jedan od učesnika i zapita: - A hoće li svaka srijeda bit' radna?
-
I ta srijeda izgleda ovako nekako.
|
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 26/09/2014 : 22:50:47
|
Da ja nadodam jedan crnogorski vic, kad smo već kod toga:
U nekom crnogorskom hotelu gost naručuje buđenje za sutradan ujutro u 7 sati.
Sutradan zvoni telefon i javlja se službenik s recepcije:
- Jeste li vi naručili buđenje u 7?
- Jesam.
- A što se ne ustaješ, evo je već 11! |
"Nothing lasts forever." |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts