quote:Originally posted by Nermal Inače, moj strip ima grešku opisanu u mojem ranijem postu od 264 stranice pa sve do posljednje 357.
U mome nema ali od te stranice pa do kraja papir je druge boje jer je vjerovatno vraćen u tiskaru na popravak i taj kraj doštampan i slijepljen s prvim dijelom.A zato i manji format ovog klasika od drugih jer je ponovno rezan.A vjerovatno i zbrka s dvije naslovnice u jednom stripu,prva iz prvog tiska a druga nalijepljena nakon "popravka".
Da ali nije se baš moglo očekivati da će onaj momak priskočiti Zagoru u pomoć na kraju.
Kako nije, bilo je potpuno očekivano. Priča je loša do bola.
Očekivalo se da će mu netko pomoći zbog gurnutog noža prilikom zarobljavanja ali tko bi rekao da će to biti onaj s kojim je imao dvoboj mačevima (i to vrlo ozbiljan dvoboj). A ta priča je ovdje pokupila i dosta dobre ocjene tako da ima puno onih kojima odgovara http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-zs-304-306-tragicni-karneval/915/
Ponekad baš nije poželjno ići sistemom ni veće ni manje logike jer se može dobiti neželjeni efekt, bolje je pustiti da radnje sama teče nego razmatrati moguća rješenja.
Ponekad baš nije poželjno ići sistemom ni veće ni manje logike jer se može dobiti neželjeni efekt, bolje je pustiti da radnje sama teče nego razmatrati moguća rješenja.
Pa šta da napravim kad vidim da mu neko pomaže nego da se zapitam ko je to?
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Sada sam baš prelistao ovaj klasik i ima jedan detalj po kojem se može skužiti tko je Zagorov pomagač; kod tučnjave koja je prethodila zarobljavanju jedino se onaj dečko nekako držao po strani pa nije primio nijedan Zagorov udarac. To je baš detalj koji može promaknuti ako pozorno ne pratiš a u ovom slučaju mi je čak drago zbog toga jer si nisam uništio efekt iznenađenja kao što je bio slučaj sa specijalom Buđenja gdje sam puno prije kraja odgonetnuo tko je glavni krivac za dešavanja. Dobro dođe svaki trenutak dekoncentracije.