Author |
Topic  |
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15036 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 10/10/2014 : 15:59:22
|
Mene je strah veznog reda koji nije u stanju bio razigravati napadace protiv jedne malte, umalo smo prosuli dva boda.Modric, Rakitic, Kovacic svi oni rasturaju za klubove, kad igraju za reprezentaciju nisu niti prosjek. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15036 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 10/10/2014 : 22:39:51
|
quote: Originally posted by split85
Dobili smo a da ni gol nismo zabii.
 |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 10/10/2014 : 22:46:04
|
koja očajna utaknmica,koja očajna igra hr "repke" i koji očajni komentator bugari su odigrali koliko mogu a mi ništa.sa ovakvim igračima odigrat ovako loše,kukavički protiv ekipe koja je dvije klase lošija je jadno.ko je mislija da možda kovač(i njegov brat)ima nešto sad se moga uvjerit da nema.na euro ćemo pročći jer sa ovakim igračima ne možemo ispasti koliko god loše igrali ali to je to. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 10/10/2014 : 22:49:45
|
Izgleda da će u ovoj skupini jedini pravi protivnik biti Italija, ostali će se potući za 3. mjesto. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7537 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 10/10/2014 : 22:52:30
|
Igra bez soli, ali i takva dovoljna za slabašne Bugare. Mislio sam da će ovi više gristi, ali kako će gristi kad kad su na tako niske grane spali.
Naši, šta reći. I dalje nas drže individualne kvalitete. Kovač, čini mi se, nema još nikakvu strategiju kako napraviti prepoznatljiv stil igre. Nimalo ne ulijeva povjerenje. |
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 10/10/2014 : 22:56:51
|
Katastrofalna igra, ali 3 boda su tu i zamaskirat će sve pogreške. Izbornik je konj. S ovakvom igrom, bolje da se ni ne pojavimo protiv Talijana. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 10/10/2014 : 23:22:13
|
Mene je od svega najviše iznenadilo koliko je loša Bugarska! Vrlo, vrlo slaba reprezentacija. 3 boda su tu, to je važno. Nadam se da izbornik zna da ima pravo na čak 3 izmjene, ej?! Dobro smo prošli, Subašić nije ni imao posla do onog udarca koji je, srećom, prošao pored gola, a on stajao na 7 metara!! Ćorluka odličan, Vida isto, Brozović igrač utakmice, gdje su naše zvijezde?? Nije valjda da Kramarić pored onakvog Olića nije zaslužio ni minutu... |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 10/10/2014 : 23:39:15
|
quote: Originally posted by Tonka24
Odlicno igraju. I o kakvim poklonima ti govoris? Gol je rezultat dominantnosti...izdominirali smo ih.
Prvo poluvrijeme stvarno je bilo dobro. I onda kad je trebalo napraviti zamjene, zadržati ritam, brat Niko opet ispada strateg i pol. Sreća je da su Bugari takvi kakvi jesu. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 11/10/2014 : 00:22:34
|
quote: Originally posted by velka031 Ćorluka odličan, Vida isto, Brozović igrač utakmice,
vida?očito nismo gledali istu utakmicu,preko njega smo mogli fasovati 3 gola...koliko on zna pokazuje činjenica da nije znao gdje treba stati kod izvođenja slobodnog udarca za bugare pa mu je ćorluka objašnjavao dok je vida lutao...čarli-igrač utakmice,brozović nije bio loš,perišić kao da nije bio out dva mjeseca...bugari-užasni...šta reći o izborniku...blaženi štimac,kovač je truba...totalni panj...naša igra beskrvna i nikakva...ovakve bugare bi hajduk dobio 3:0...time sam sve rekao... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 11/10/2014 : 00:41:52
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by velka031 Ćorluka odličan, Vida isto, Brozović igrač utakmice,
vida?očito nismo gledali istu utakmicu,preko njega smo mogli fasovati 3 gola...koliko on zna pokazuje činjenica da nije znao gdje treba stati kod izvođenja slobodnog udarca za bugare pa mu je ćorluka objašnjavao dok je vida lutao...čarli-igrač utakmice,brozović nije bio loš,perišić kao da nije bio out dva mjeseca...bugari-užasni...šta reći o izborniku...blaženi štimac,kovač je truba...totalni panj...naša igra beskrvna i nikakva...ovakve bugare bi hajduk dobio 3:0...time sam sve rekao...
ma da? perišić je očito vaš, iz dalmatinske mafije, bezveznjaković, al dobro!, vida je bio O.K. ali nije baš iz dalmatinske mafije i naravno loš je.
ma hajduk ne može proći uz napor ni jedan klub iz HNL-a i ne trebaš se time hvaliti, svaka prosječna momčad iz HNL-a bi pobijedila one bijedne bilićeve reprezentativce. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 11/10/2014 : 00:48:36
|
quote: Originally posted by Kruger
vida?očito nismo gledali istu utakmicu,preko njega smo mogli fasovati 3 gola...koliko on zna pokazuje činjenica da nije znao gdje treba stati kod izvođenja slobodnog udarca za bugare pa mu je ćorluka objašnjavao dok je vida lutao...čarli-igrač utakmice,brozović nije bio loš,perišić kao da nije bio out dva mjeseca...bugari-užasni...šta reći o izborniku...blaženi štimac,kovač je truba...totalni panj...naša igra beskrvna i nikakva...ovakve bugare bi hajduk dobio 3:0...time sam sve rekao...
ma da? perišić je očito vaš, iz dalmatinske mafije, bezveznjaković, al dobro!, vida je bio O.K. ali nije baš iz dalmatinske mafije i naravno loš je.
ma hajduk ne može proći uz napor ni jedan klub iz HNL-a i ne trebaš se time hvaliti, svaka prosječna momčad iz HNL-a bi pobijedila one bijedne bilićeve reprezentativce.
mafija? previše gledaš filmove...vida je uljez u reprezentaciji...kao i prije njega leko,čale,pokrivač i ostala stoka iz mamićevog stada.. |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Posted - 11/10/2014 : 00:58:50
|
globinjo
ti si očito previše vezan za svoje podneblje i ne vidiš dalje od nosa. perišić??, kakav je to igrač? osim što ga podupire dalmatinska mafija. vida je odličan borben igrač, ali nije poput strinića iz dalmacije da bi o tome jednako razmišljali. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Posted - 11/10/2014 : 01:01:31
|
i da...srna,okani se ćorava posla,otiđi dok ti je na vrijeme...
nije li modrić taj koji bi trebao napustiti repku i osloboditi je od mamićevog pritiska i ubiranju “ perja “ ????? |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 11/10/2014 : 01:02:13
|
globinjo
ti si očito previše vezan za svoje podneblje i ne vidiš dalje od nosa. perišić??, kakav je to igrač? osim što ga podupire dalmatinska mafija. vida je odličan borben igrač, ali nije poput strinića iz dalmacije da bi o tome jednako razmišljali.
ja sam perišića davno otpisao jer je pobiga iz hajduka(ok,s razlogom,ćaća u govnima s lovom itd)...ali čovjek je dva mjeseca bio ozljeđen i bio je danas vrlo dobar...vida?kao što rekoh-još jedna od vječnih misterija šta on radi u "repki"...uz one gore šta sam nabrojao...pa sad ti sviraj...da,iako to nema veze s perišićem,previše smo mi dalmoši vezani za dalmaciju...jebi ga,tako nas odgojilo... |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Posted - 11/10/2014 : 01:12:12
|
kramarića ne stavit danas da igra može samo tupan i glupan...mali je prejeben igrač...ali,jebi ga,zavidao je maminja...pa ne može krama igrat baš uvijek...i mandžo mi je počeo ići na kurac,ali ok...to je mandžo...olić-ma šetaj...svoje si dao,nemoj se blamirat...
vidim pokušavaš skrenuti s teme!, O.K., mandžo je postao kao modrić, kad se dobro uhljebio, bezveznjaković za HR repku. olić je što god o njemu mislio i dalje koristan borac i neiskvaren lik za repku iako je prestar, ali je koristan. kramarić je svakako zanimljiv, ali mlad i još se nije pokazao/dokazao do kraja ( što se tiče repke ) . |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Posted - 11/10/2014 : 01:20:48
|
quote: Originally posted by Kruger kramarić je svakako zanimljiv, ali mlad i još se nije pokazao/dokazao do kraja ( što se tiče repke ) .

za.ebavaš me!! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Posted - 11/10/2014 : 01:29:07
|
quote: Originally posted by Kruger kramarić je svakako zanimljiv, ali mlad i još se nije pokazao/dokazao do kraja ( što se tiče repke ) .

za.ebavaš me!!
pa kako će se dokazati...koliko je puta igrao...kome se on ima dokazivati...mali igra ko sat...
ipak nebitno. jedno je klub, a jedno je repka!! |
 |
|
Topic  |
|