forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/10/2014 : 01:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Znao sam da nas čeka motiviran, goropadan protivnik i zato sam komponirao sastav tako da se od prve minute postavimo čvrsto i agresivno. I utakmica se razvijala prema našim očekivanjima, mislim da smo imali apsolutnu dominaciju u prvom poluvremenu. U nastavku smo htjeli izvući Bugare na našu polovicu i kazniti ih iz kontri, ali smo malo pali. Generalna ocjena je ipak da su dečki fantastično odradili utakmicu. Vidjeli ste stav pobjednika, harmoniju, odličnu predstavu – ocjenjuje Kovač.
Jebate,ovaj čovjek nema nimalo srama

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/10/2014 : 02:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
I još jedna stvar;
kad je plasiranje na euro lakše nego ispasti u "repki"nam ne trebaju starci koji na euru za dvije godine neće moći ni hodati(osim Olića).
Srna,Pranjić pa i Olić hvala i doviđenja.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15036 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 11/10/2014 : 06:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith

Katastrofalna igra, ali 3 boda su tu i zamaskirat će sve pogreške. Izbornik je konj. S ovakvom igrom, bolje da se ni ne pojavimo protiv Talijana.

Ti strasni talijani jedva dobiju azrbejdzan i to u 77 minuti... toliko o strasnim talijanima, jedva maltu dobiju, luxemburg ne mogu dobiti.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15036 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 11/10/2014 : 06:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by globinjo

i da...srna,okani se ćorava posla,otiđi dok ti je na vrijeme...

nije li modrić taj koji bi trebao napustiti repku i osloboditi je od mamićevog pritiska i ubiranju “ perja “ ?????

to ćeš teško vidjeti...nikad...dok je god sportskih novosti i ostalih modrolizaca...

Bolje i sn od onog katastrofalnog kemcavog indexa, neka se preimenuju u jajduk.hr
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 11/10/2014 : 08:08:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Meni jedino zao sto sredinom drugih poluvremena olic vise nije mogao hodati a on Nece staviti Kramarica :( konjina
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 11/10/2014 : 08:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ako je ovo bio nogomet,onda sam ja avion.Ne samo da se nije gledala ista utakmica,nego ni samu igru ne shvacamo onakvu kakva jest.Pobjedi se ne triba gledat u zube,svakako,kad pobijedis,tko te pita,ali ova Bugarska je u vise navrata izgledala smisno.Previse je to slabo i jadno bilo,a Hrvatska tek nesto bolja.Naravno,to ne umanjuje uspjeh,ali sa ovim se ne moze bazirati bas nista.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 11/10/2014 : 09:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

Meni jedino zao sto sredinom drugih poluvremena olic vise nije mogao hodati a on Nece staviti Kramarica :( konjina

zašto konjina?, u zadnjoj utakmici je oliću dao malu minutažu pa se ovaj počeo ljutiti, a kovaču treba zahvalan igrač poput olića kojem je svejedno jel igra u klubu u kojem zarađuje za koricu kruha, jel igra za repku ili igra na nekom selskom turniru, on će uvijek dati sve od sebe. kramarić je ispao žrtva jer treba to sve uskladiti, a mandžo koliko god loše igrao ne smije van.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/10/2014 : 11:03:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by Dermentor

zašto konjina?, u zadnjoj utakmici je oliću dao malu minutažu pa se ovaj počeo ljutiti, a kovaču treba zahvalan igrač poput olića kojem je svejedno jel igra u klubu u kojem zarađuje za koricu kruha, jel igra za repku ili igra na nekom selskom turniru, on će uvijek dati sve od sebe. kramarić je ispao žrtva jer treba to sve uskladiti, a mandžo koliko god loše igrao ne smije van.

Baš si me nasmija s ovon koricon kruha.
Sa 3-4 milijuna eura godišnje nađe se boga mi i za kulen.
A ako se ljuti, ko ga j...

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 11/10/2014 : 11:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
Ajoj stari što ću sašiti onu malu večeras, razvaliću je samo tako... ako mi se digne.
to je rezime dosadašnjeg učinka repke i izbornika zvanog njemačka disciplina
pred nama su crni dani

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/10/2014 : 12:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Jebote, ne sjećam se kad sam zadnji put u životu pogledao toliko beživotnu utakmicu kao ovu sinoć. I na kraju osvojili tri boda ni krivi ni dužni. Što je najbolje, na početku drugog poluvremena sam zaspao. I čini se da nisam ništa propustio. Totalno katastrofalna utakmica, sa katastrofalnim komentatorom, koji je uspio već ionako traljavu utakmicu omlitavit do daske.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 11/10/2014 : 12:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Ma sve 5, svaka cast Olicu i hvala mu na svemu sto je ucinio za repku al evropsko je za dvije godine i treba uigravati ekipu koja ce igrati tamo a ne igrace koji su djedice vec sad...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/10/2014 : 12:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Ma Olić je sve bolji

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 11/10/2014 : 12:38:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
Ako se Olić ljuti kad je na klupi, treba ga poslati u pičku materinu i ne zvati više u momčad. Pa ne može reprezentacija Hrvatske biti talac nekog 35-godišnjeg lika moji nema snage za više od 50 minuta ozbiljne igre. Treba biti na klupi, i ulaziti kad bude potreban. Ako ne može to prihvatiti, jebiga.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 11/10/2014 : 12:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
HNS je napravija gresku sto nije posla buket cvica ovim starcima jos koji su preostali u repki
Objektivno u 2 godien ova marioneta od izbornika je moga napraviti pravu repku di bi luka mandzo i raketa bili glavni ovako ih jos uvik jebe Dario
Triba je lipo osloniti se na mlade,ovako trunemo a igra nam je kao da gledam HNL

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/10/2014 : 13:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

Ma Olić je sve bolji

Poput starog zagorskog vina, što stariji to kiseliji.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/10/2014 : 13:45:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako se Olić ljuti kad je na klupi, treba ga poslati u pičku materinu i ne zvati više u momčad. Pa ne može reprezentacija Hrvatske biti talac nekog 35-godišnjeg lika moji nema snage za više od 50 minuta ozbiljne igre. Treba biti na klupi, i ulaziti kad bude potreban. Ako ne može to prihvatiti, jebiga.

Olić da se ljuti? Zašto? Kaj si bio na terenu i vidio ga?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 11/10/2014 : 13:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Olić da se ljuti? Zašto? Kaj si bio na terenu i vidio ga?

Netko je gore prije mene napisao da je Olić bio ljut kad ga je stavio na klupu i uveo kasnije u igru. Na to sam reagirao, i zato sam napisao "ako se Olić ljuti", a ne "zato što se Olić ljuti".
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/10/2014 : 14:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
I zato sam ja pitao "zašto bi se ljutio".

Nije li sinoć bio cijelu tekmu u igri?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 11/10/2014 : 14:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Da je Olić slučajno negdje u 85.minuti uzeo loptu na centru i krenuo prema praznom golu, mislim da bi pao u nesvijesti nakon 20 metara. Taj još valjda samo kod Kovača može igrati 90 minuta.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 11/10/2014 : 14:43:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
On i Srna su davno trebali otić iz reprezentacije.
Srnina zadnja dobra utakmica je bila protiv Njemačke u Austriji.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 11/10/2014 : 16:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:

I zato sam ja pitao "zašto bi se ljutio".

Nije li sinoć bio cijelu tekmu u igri?

Pa ljutio se kad nije igrao, zato je sinoc igrao cijelu utakmicu, kako se vise ne bi ljutio.

Btw Jelavic napustio repku.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 11/10/2014 : 17:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Odlicna utakmica,decki odigrali fantasticno Modric opet najbolji!!Jesu smijesni ovi komentari od ljudi koji nogomet opce neprate tu i tamo neku tekmu pogledaju repku a najpametniji su i sve znaju!!Imamo 6 boda iz 2 utakmice nismo primili gol,savrsen ucinak!!
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13086 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 11/10/2014 : 17:29:10  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Naguzili smo ih ko Bugarin tuku. Ispalo ko grom

Have mercy
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 11/10/2014 : 18:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Nikica je lansirao odjeb Kovacu, jos jedan manje.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 11/10/2014 : 19:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
uh,da oće i ona šupljača lovren otići....

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.11 seconds. Snitz Forums 2000