forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/10/2014 : 23:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Kovač je stvarno pizda što nije Kovačića i Halilovića prepustio Gračanu u tako važnoj utakmici.
A stadion je bio 95% pun, možda je stalo još 500-njak ljudi i to je to. Na istok nije mogla pasti ni igla, na zapadu samo krajnje sjedalice tu i tamo koja prazna. Jedino je bilo mjesta na sjeveru.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/10/2014 : 23:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:
Originally posted by velka031

quote:

Velka jesi bio na tekmi??Odlicna atmosfera opet navijaci vicu"za dom spremni" pa jel to vise moguce a prije tekme smo stavili transparent protiv rasizma!!!

Jesam, to se ne propušta, posebno kada je ovako blizu. Ide se sutra i za Vinkovce gledati mlade
A čuj, ne vrijedi sa tim vikanjem razbijati glavu, to je tako i gotovo, uobičajeni kolorit na našim stadionima. Više od pola njih koji to viču nemaju pojma o kontekstu toga. Dječica od 13-14 godina.

Pa nadam se da nisi i ti viko!!

Nije ni bitno - znaš onu " s kim si, takav si"...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 13/10/2014 : 23:50:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Ono što smo dobili večeras je u suštini repriza protiv Kameruna, samo s boljim rezultatom. Al ok, poklonjenom se konju ne gleda u zube...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/10/2014 : 00:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Rahazlame, ti nisi svoj, al stvarno...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/10/2014 : 01:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Vama ne trebaju droge vi igrace nosite po rivi nakon poraza

je,evo taman smo spalili sve kafiče

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/10/2014 : 01:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Nestalo mi šibica
Mi ovakve loše protivnike i trebamo ovako pobjeđivati.Kad je prvi odmah ušao pitanje je bilo samo koliko ćemo ih utrpati.
Protiv Italije će biti pravi test i tu će se vidit kako stoje stvari.
Nemamo lošije igrače od njih(mislim da imamo bolje)ali trener je njihov plus.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15032 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 14/10/2014 : 07:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

5:0 bit ce razbijanja kafica po splitu od muke

Tonka ne provociraj.
A i vi ostali - dajte uživajte u nogometu, kaj se stalno prepucavate oko istih stvari

Ovo je fakat bila izvrsna tekma!

Mora da ces ovako " revan " biti kad se bude mene provociralo, kao i obicno
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15032 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 14/10/2014 : 08:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Vama ne trebaju droge vi igrace nosite po rivi nakon poraza

S obzirom da razmisljas kao tipicni "plastic fan", ovo me uopce ne cudi.
Kad vec spominjes tudje navijace - kad si zadnji put pogleda voljeni klub?

Ne tribas odgovarat, retoricko je.

Slusaj plastic klub plastic navijaci,mene pusti da budem plastic navijac plastic kluba, a ti nastavi biti vremenski putnik kluba koji zivi desteljecima na proslosti staroj pedeset godina i usput gledaj moj plastic klub gazi tvoj klub proslosti na svim poljima
Sto se tice retorickog pitanja, evo ga i za tebe, kada si zadnji puta pohvalio suparnika svoga kluba i kada si zadnji puta realno priznao da je netko bolji od tvoga kluba?
On topic sto kazes o pobjedi?
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 14/10/2014 : 08:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
konačno protivnik po našoj mjeri..slab,nerazigran,netaktičan.ajmoooooooo

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 14/10/2014 : 10:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Italija je jedini pravi test do Eura 2016.
Osim možda ako ugovore kakvu prijateljsku protiv top10 ekipe.

Kovač se još uči,to je zbilja očito.Nekad će pogoditi,nekada usrati.Strah me što mu lisac Conte priprema.
On još ne poznaje sve mogućnosti svojih igrača.Vjerujem da ima viziju kako želi igrati ali čini se da to ne odgovara profilu naših igrača.
Ne možeš promatrati Elf ili Furiju i reći "ovako ja želim da mi igramo"....kad tome prethode godine stvaranja mehanizama kod igrača.

Činjenica je da nemamo trkački moćne igrače,brze....pa samim time Modrić i Rakitić nemaju kome slati dijagonale i lopte u prostor.
Koliko je Kolumbija na SP profitirala od neumornih Armera,Zunige i Cuadrada,a usred svega James koji dijeli lopte.
Međutim,kod nas u prostor utrčavaju Srna,Pranjić,Strinić itd.
Taj problem nijedan trener nije uspio riješiti.Kovač mi u godinu dana izgleda jednako nemoćan kao i njegovi prethodnici po tom pitanju,mada je Bilić imao periode kada se nazirala jasna igra....baš na natjecanjima 2008. i 2012.

Vidjet ćemo,jučer se opredijelio za romb i dva napadača....a ne 4-2-3-1 gdje se uvijek kronično osjetilo neimanje desnog krilnog napadača.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 14/10/2014 : 10:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slusaj plastic klub plastic navijaci,mene pusti da budem plastic navijac plastic kluba...

Slobodan izbor. Poštivam.
Nego puna su ti usta Hajduka svako malo.
I to prepisuješ naklapanja sa web portala koja nemaju veze s realnosti. Poput onog o dugovanju i torpediranju u najniži rang od neki dan. S obzirom da se zna kako je to pitanje rješio tvoj klub - maaaaalo je licemjerno pričat o izbacivanju drugih u županijsku ligu.

quote:

Sto se tice retorickog pitanja, evo ga i za tebe, kada si zadnji puta pohvalio suparnika svoga kluba i kada si zadnji puta realno priznao da je netko bolji od tvoga kluba?

Uvijek. Očito ne pratiš strane lige na kojima raspravljam.
Ako očekuješ da ti čestitam kad GNK zavalja nekog u ligi - zaboravi. Što oni predstavljaju za mene dobro znaš. Što nema apsolutno nikakve veze sa sportskim rivalitetom ST-ZG kao što to stalno neki pokušavaju prikazat.

quote:

On topic sto kazes o pobjedi?

Prvo, napokon se Nosonja sjetio zaigrat u 4-4-2 (ili 4-1-2-1-2) formaciji. Nadam se da će sad nastvit s ovim.
Međutim, s druge strane je imao protivnika koji im nije mogao parirati ni u jednom segmentu igre tako da ova utakmica nije pravi pokazatelj. Krene li i s 4 ofanzivca u veznom redu na nekog ozbiljnijeg protivnika - fino će se provest. Još kad pogledaš kakvi su nam bekovi, ispada da su nam samo dva centralna stopera isključivo obrambeno orijentirani.
Tako da, time'll tell kako će ovo ispast.
O emocionalnoj strani neću.
+ vidim da ima ekipe koja kritiziranje reprezentacije doživljava kao državni udar što, naravno, s pameću veze nema.

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 14/10/2014 10:57:29
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15032 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 14/10/2014 : 11:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ako je tvoj problem procjenjivanje koji je klub " plastican " i koji je navijac na forumu " plastican"... ako je tvoj problem Hajduk...GNK... onda lako za to
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/10/2014 : 12:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ajde Tonka, nemaš se šta vrijeđati. Plastičan si navijač i gotovo što znači da svršavaš na kvazipobjedama Mamićevog GNK.

Ako se već želiš uspoređivati s pravim navijačima na forumu onda se ugledaj na texa 2 i Dudleya.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15032 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 14/10/2014 : 12:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ne vrijedam se ni najmanje.
Ja navijam za Dinamo i uz dinamo sam bez obzirao bi vlasnik mamic ili seik, bez obzira gubio on 7:1 ili dobivao 5:1.
Respektiram svakoga, ali ne zelim se i nemam potrebu usporedivati se sa bilo kime u bilo cemu
Ako nekome smeta sto ja navijam za dinamo i naziva me plasticnim isto tako i klub za koji navijam... onda taj ima problem.
Ponizavati nekoga, ogovarati, crniti, ismijavati, umanjivati, nepriznavati to znaci samo da taj koji je autor toga i ima potrebu to izrazavati na bilo kakav nacin, ima problem koji je potrebno rijesiti.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 14/10/2014 : 12:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako je tvoj problem procjenjivanje koji je klub " plastican " i koji je navijac na forumu " plastican"... ako je tvoj problem Hajduk...GNK... onda lako za to

Prvi si počeo s prozivkama i provokacijama stoga nemoj kukati kad ti se vrati.
I moj problem nije ni Hajduk ni GNK, već tvoj jerbo ih svako malo spominješ.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 14/10/2014 : 13:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Velka jesi bio na tekmi??Odlicna atmosfera opet navijaci vicu"za dom spremni" pa jel to vise moguce a prije tekme smo stavili transparent protiv rasizma!!!

Jesam, to se ne propušta, posebno kada je ovako blizu. Ide se sutra i za Vinkovce gledati mlade
A čuj, ne vrijedi sa tim vikanjem razbijati glavu, to je tako i gotovo, uobičajeni kolorit na našim stadionima. Više od pola njih koji to viču nemaju pojma o kontekstu toga. Dječica od 13-14 godina.

Pa nadam se da nisi i ti viko!!

Nije ni bitno - znaš onu " s kim si, takav si"...

Ma daj pa ja se salim uvijek mi je drago cuti tako nesto na stadionima,nemaju se osijecani cega sramit!!Sjajna atmosfera pun stadion 6:0 trebala bi repka cesce u osijeku igrat!!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 14/10/2014 : 16:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Italija je jedini pravi test do Eura 2016.
Osim možda ako ugovore kakvu prijateljsku protiv top10 ekipe.

Kovač se još uči,to je zbilja očito.Nekad će pogoditi,nekada usrati.Strah me što mu lisac Conte priprema.
On još ne poznaje sve mogućnosti svojih igrača.Vjerujem da ima viziju kako želi igrati ali čini se da to ne odgovara profilu naših igrača.
Ne možeš promatrati Elf ili Furiju i reći "ovako ja želim da mi igramo"....kad tome prethode godine stvaranja mehanizama kod igrača.

Činjenica je da nemamo trkački moćne igrače,brze....pa samim time Modrić i Rakitić nemaju kome slati dijagonale i lopte u prostor.
Koliko je Kolumbija na SP profitirala od neumornih Armera,Zunige i Cuadrada,a usred svega James koji dijeli lopte.
Međutim,kod nas u prostor utrčavaju Srna,Pranjić,Strinić itd.
Taj problem nijedan trener nije uspio riješiti.Kovač mi u godinu dana izgleda jednako nemoćan kao i njegovi prethodnici po tom pitanju,mada je Bilić imao periode kada se nazirala jasna igra....baš na natjecanjima 2008. i 2012.

Vidjet ćemo,jučer se opredijelio za romb i dva napadača....a ne 4-2-3-1 gdje se uvijek kronično osjetilo neimanje desnog krilnog napadača.

Ako ništa drugo, u jučerašnjoj smo utakmici saznali jednu vrlo važnu stvar.

Da jedanaesterce puca Modrić

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 14/10/2014 : 17:09:07  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ono sinoc je bilo slabo,takve protivnike prava ekipa dobija sa 8-9:0,a ne 6:0.Nista nova nismo vidili...

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 14/10/2014 : 17:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Nijemcima bi sigurno bilo neugodno

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/10/2014 : 18:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

Ono sinoc je bilo slabo,takve protivnike prava ekipa dobija sa 8-9:0,a ne 6:0.Nista nova nismo vidili...

ajd ne pricaj gluposti
tko jos dobija osam, devet razlike...
ako im je Portugal prosle godine dao dva gola, zasto bi mi devet?
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 14/10/2014 : 19:06:55  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

ajd ne pricaj gluposti
tko jos dobija osam, devet razlike...
ako im je Portugal prosle godine dao dva gola, zasto bi mi devet?

Ali je Portugal prosle godine bio prava ekipa?

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.

Edited by - roby05 on 14/10/2014 19:07:28
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 14/10/2014 : 19:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Niko ne dobija sa 8-9:0cak ni protiv San marina i Andore koji su nizi rang od azerbajđana,nepratis ti nogomet bas al imas potrebu pricat gluposti i prodavat pamet!!!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/10/2014 : 20:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
8, 9 komada se može zabiti San Marinu, možda i Lihtenštajnu i Andori ali za ostale se mora potrefiti puno toga (Malta je već tvrda kost).

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15032 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 14/10/2014 : 20:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Prvi si počeo s prozivkama i provokacijama stoga nemoj kukati kad ti se vrati.
I moj problem nije ni Hajduk ni GNK, već tvoj jerbo ih svako malo spominješ.

Da to nije tvoj problem, ne bi reagirao kontra dinama na moju i na svaciju drugu kad spomenu hajduk, ne bi reagirao uopce.
Ali ti ocito imas potrebu od koje se ne mozes suzdrzati a da ne ocitas " lekciju " nekome tko se usudio staviti svetog hajduka u usta.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15032 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 14/10/2014 : 20:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Nemam namjeru niti se zelim prepirati, natezati i svadati... neke stvari ne trebas napisati da se jasno vide... offtopicarimo, mislim da je ovo topic o reprezentaciji.
I ne nigdje nisam poceo spominjati hajduka vec hajdukovce kojima je drago kada reprezentacija gubi, znamo svi zbog cega.
Toliko o tome nemam potrebu nastavljati dalje ovu raspravu.
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.12 seconds. Snitz Forums 2000