Author |
Topic  |
roby05
Advanced Member

Croatia
3033 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 14/10/2014 : 21:17:45
|
quote: Originally posted by Rahazlam
quote: Originally posted by roby05
Ono sinoc je bilo slabo,takve protivnike prava ekipa dobija sa 8-9:0,a ne 6:0.Nista nova nismo vidili...
Niko ne dobija sa 8-9:0cak ni protiv San marina i Andore koji su nizi rang od azerbajđana,nepratis ti nogomet bas al imas potrebu pricat gluposti i prodavat pamet!!!
Ne pratim,da,to je za me druga liga,pih... |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 14/10/2014 : 22:27:12
|
quote: Originally posted by globinjo
tko će sad živit misec dana(do italije)od ovog klauna kovača...ako su bugari loši,ovi azeri su pet puta lošiji...ali ok,treba dati 6 komada...krugerovi ljubimci(krama i perišić)jako dobri,pogotovo perišić koji je do jučer bio sjeban s ozljedama...srna standardno loš,rakitić neprepoznatljiv,modrić jako dobar...a koliki je kovač idiot najbolje se vidi što su igrali kovačić i halilović...a sutra igramo protiv engleza...a gračan ga molio da mu da njih dvojicu...a taj isti kovač je kukao štimcu kako mu mora dati mlade igrače kad bi naši mladi igrali... pun stadion?ne bih baš rekao...ali nema veze,uživajte,o vi veliki hrvati i domoljubi...
i što sad, halilović je za mladu repku igrao od prvog trenutka i pokazao je ništa ( izbornik starije repke je valjda za to kriv?? ) . naša starija repka je većinu svojih golova postigla iz nabacivanja/centaršuta , prvi gol se dogodio nakon toga što je modrić prije toga imao tri netočna dodavanja u napadu i nakon četvrtog točnog modrićevog dodavanja srni izrodio se dosta dobar centaršut prema napadu, iako je azerski obrambeni igrač poprilično dosta dobro pripomogao tom našem prvom pogotku ne treba izuzeti dobru igru kramarića ( iako je uglavnom solirao i pokazao nezrelost ). perišić je ušao u igru kad se kovačić ozlijedio i imali smo pozitivan rezultat, kao vezni igrač nije pokazao ništa, ali kao napadač je pokazao mnogo toga, mandžukić koji je pokazao mnogo ništa trebao bi ustupiti mjesto perešiću ( iako je i perišić pokazao nezrelost jer je prije svog prvog gola profulao dva zicera ). globinjo, nadam se kako si svjestan kako je plejmekerima teško igrati protiv BUNKERA , pa tako rakitić sa svojim “ skromnim “ nabacivanjem i idealnom upošljavanju perišića ipak ima značajniju ulogu. pranjić također. brozović pokazuje kvalitetu ( ali je dinamovac i ne valja ... ) |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 14/10/2014 : 22:35:14
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by Kruger
ćorluka je imao ispade igrajući za svoje matične klubove jer je trčao za ženskom suknjom, ali za hr repku je uvijek profesionalno odigrao iako tu baš i nema neke love, dakle profesionalac,
Kako možeš reći za čovjeka da je profesionalac kad tamo gdje ga plaćaju pravi ispade(kako ti to kažeš)?Možeš reći da je domoljub ali profesionalac sigurno nije.
ja se svakako ne mogu pohvaliti poznavanjem “ žutog tiska “ ali se sjećam franke, a i mislim kako je što se ćorluke tiče u pitanju bila još jedna djevojka ( bilo je izostanaka sa treninga i izbjegavanja utakmica ) . za repku se ne igra svaki dan, a za matični klub dosta često, eto ćorluka je klasičan primjer igrača kojem je repka svetinja!! ( bez obzira što se u repci ne može zaraditi puno love ) . |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 14/10/2014 : 22:37:34
|
tko će sad živit misec dana(do italije)od ovog klauna kovača...ako su bugari loši,ovi azeri su pet puta lošiji...ali ok,treba dati 6 komada...krugerovi ljubimci(krama i perišić)jako dobri,pogotovo perišić koji je do jučer bio sjeban s ozljedama...srna standardno loš,rakitić neprepoznatljiv,modrić jako dobar...a koliki je kovač idiot najbolje se vidi što su igrali kovačić i halilović...a sutra igramo protiv engleza...a gračan ga molio da mu da njih dvojicu...a taj isti kovač je kukao štimcu kako mu mora dati mlade igrače kad bi naši mladi igrali... pun stadion?ne bih baš rekao...ali nema veze,uživajte,o vi veliki hrvati i domoljubi...
i što sad, halilović je za mladu repku igrao od prvog trenutka i pokazao je ništa ( izbornik starije repke je valjda za to kriv?? ) . naša starija repka je većinu svojih golova postigla iz nabacivanja/centaršuta , prvi gol se dogodio nakon toga što je modrić prije toga imao tri netočna dodavanja u napadu i nakon četvrtog točnog modrićevog dodavanja srni izrodio se dosta dobar centaršut prema napadu, iako je azerski obrambeni igrač poprilično dosta dobro pripomogao tom našem prvom pogotku ne treba izuzeti dobru igru kramarića ( iako je uglavnom solirao i pokazao nezrelost ). perišić je ušao u igru kad se kovačić ozlijedio i imali smo pozitivan rezultat, kao vezni igrač nije pokazao ništa, ali kao napadač je pokazao mnogo toga, mandžukić koji je pokazao mnogo ništa trebao bi ustupiti mjesto perešiću ( iako je i perišić pokazao nezrelost jer je prije svog prvog gola profulao dva zicera ). globinjo, nadam se kako si svjestan kako je plejmekerima teško igrati protiv BUNKERA , pa tako rakitić sa svojim “ skromnim “ nabacivanjem i idealnom upošljavanju perišića ipak ima značajniju ulogu. pranjić također. brozović pokazuje kvalitetu ( ali je dinamovac i ne valja ... )
Opet si se obrusio na Modrica,ma daj molim te nas najbolji igrac!! |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 14/10/2014 : 22:51:25
|
quote: Originally posted by Tonka24
I ne nigdje nisam poceo spominjati hajduka vec hajdukovce kojima je drago kada reprezentacija gubi, znamo svi zbog cega.
Igrom slucaja navijam za Hajduk. Da mi je drago kad gube [hrvatski reprezentativci], nije. Ali da sam dosao u fazu da me boli briga za njih, jesam. A isao sam na gotovo sve domace utakmice te iste reprezentacije od kraja 2008. pa sve do kraja Bilicevog mandata. I mislim da imam puno pravo izraziti nezadovoljstvo u sto se pretvorila. |
Trljam ruke. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15030 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 14/10/2014 : 23:34:27
|
quote: Originally posted by Zlotvor
I ne nigdje nisam poceo spominjati hajduka vec hajdukovce kojima je drago kada reprezentacija gubi, znamo svi zbog cega.
Igrom slucaja navijam za Hajduk. Da mi je drago kad gube [hrvatski reprezentativci], nije. Ali da sam dosao u fazu da me boli briga za njih, jesam. A isao sam na gotovo sve domace utakmice te iste reprezentacije od kraja 2008. pa sve do kraja Bilicevog mandata. I mislim da imam puno pravo izraziti nezadovoljstvo u sto se pretvorila.
Koliko znam trenutno smo najbolja reprezentacija ovih kvalifikacija, sve pobjede i gol razlika 9:0 Ja stvarno ne znam sto bi ti htio. U cemu je problem sada? To sto igra Brozovic? |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:38:27
|
quote: Originally posted by Kruger brozović pokazuje kvalitetu ( ali je dinamovac i ne valja ... )
nađi mi post gdje sam ocrnio brozovića...dapače,nije loš...ali fali mu kontinuitet...
istina, drugi melju toliko gluposti da mi je teško ponekad ocijeniti da li ti kao hajdukovac nisi sudjelovao u meljaži gluposti drugih hajdukovaca protiv dinamovih igrača u repci. a kad zbrojimo ostale gluposti koji nemaju veze sa situacijom dinamo – hajduk vezano uz repku još mi je teže tebe tu pronaći ( iako si kontradiktoran i ljudi te prozivaju ). |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:40:13
|
Iz cega si sad pak to iscita? Ja nikad nisan ima problem s tim ko igra (vise s "kako", ali to nije bit rasprave). Ako pokusavas raspravu svest na to da ja imam nesto protiv toga da igraci GNK-a igraju za reprezentaciju - u krivu si. Jer ako je zasluzeno, nema se sto dalje pricat.
Problem "repke" je u tome sto: a) nemamo igre vec poduze vrimena - ako dobijemo, to je cisto plod individualne kvalitete b) izbornik je maneken/pijun, a reprezentacija poligon za sazrijevanje trenera (sto je nedopustivo) |
Trljam ruke. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:42:01
|
quote: Originally posted by Kruger brozović pokazuje kvalitetu ( ali je dinamovac i ne valja ... )
nađi mi post gdje sam ocrnio brozovića...dapače,nije loš...ali fali mu kontinuitet...
naravno kad bi trebao postati klasični srednji vezni, poput rakitića. a stavljaju ga na poziciju zadnjeg veznog ovi nestručnjaci u medijima. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15030 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:45:47
|
Tko bi po tvome bio adekvatan za reprezentaciju? Slazem se da reprezentacija nije poligon za stjecanje iskustva, ali bar si ti za nekakvu tradiciju, a di ces bolje od toga nego da igraci koji su " zaduzili " reprezentaciju dobivaju prigodu kao izbornici? |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:45:50
|
Ovo gore je odgovor Tonki. Kvota bi ga inace, ali mi je broj znakova ogranicen na 512 posto san na mobu.
Ontopic: i to je samo pocetak. Nemoj mislit da je reprezentacija samo Mamicev izlog za prodaju. Stico je, za primjer, sve mobster menadzere zadovoljia (jebate, pa cak je i Tomasova pozva jednom ). |
Trljam ruke. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:46:28
|
Iz cega si sad pak to iscita? Ja nikad nisan ima problem s tim ko igra (vise s "kako", ali to nije bit rasprave). Ako pokusavas raspravu svest na to da ja imam nesto protiv toga da igraci GNK-a igraju za reprezentaciju - u krivu si. Jer ako je zasluzeno, nema se sto dalje pricat.
Problem "repke" je u tome sto: a) nemamo igre vec poduze vrimena - ako dobijemo, to je cisto plod individualne kvalitete b) izbornik je maneken/pijun, a reprezentacija poligon za sazrijevanje trenera (sto je nedopustivo)
a) tko je za to kriv?, kovač svakako nije. b) nikako. ako ćemo razmišljati kao ti, onda je tako bilo od početka. |
Edited by - Kruger on 14/10/2014 23:47:29 |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:46:38
|
Brozović me ugodno iznenadio, ali tek sada zaslužio je igrati u repki, tek sada. Teško bi onakav kakav je bio kad je šansu dobio to "zaslužio" da nije Dinamov igrač. To su činjenice. Koje se stalno ponavljaju. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:49:17
|
istina, drugi melju toliko gluposti da mi je teško ponekad ocijeniti da li ti kao hajdukovac nisi sudjelovao u meljaži gluposti drugih hajdukovaca protiv dinamovih igrača u repci. a kad zbrojimo ostale gluposti koji nemaju veze sa situacijom dinamo – hajduk vezano uz repku još mi je teže tebe tu pronaći ( iako si kontradiktoran i ljudi te prozivaju ).
gdje i tko me proziva...mene zaboli oće li u nacionalnoj ekipi igrati 11 dinamovaca,ako su oni stvarno extra klasa...ali ako se pozivaju po mamićevom ključu,onda to nije moja "repka"... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:49:18
|
quote: Originally posted by velka031
Brozović me ugodno iznenadio, ali tek sada zaslužio je igrati u repki, tek sada. Teško bi onakav kakav je bio kad je šansu dobio to "zaslužio" da nije Dinamov igrač. To su činjenice. Koje se stalno ponavljaju.
naravno da je zaslužio igrati za repku. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:50:22
|
quote: Originally posted by velka031
Brozović me ugodno iznenadio, ali tek sada zaslužio je igrati u repki, tek sada. Teško bi onakav kakav je bio kad je šansu dobio to "zaslužio" da nije Dinamov igrač. To su činjenice. Koje se stalno ponavljaju.
naravno da je zaslužio igrati za repku.
Zaslužio je možda i Vedran Jugović, ali jebiga, krivi klub  |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:51:10
|
di ces bolje od toga nego da igraci koji su " zaduzili " reprezentaciju dobivaju prigodu kao izbornici?
Nije. Pogotovo bez trenerskog iskustva. Ni u klubovima to ne prolazi bas uvijek, a kamoli u reprezentacijama. Zanimljivo, najveci treneri su cesto bili ispodprosjecni igraci (Sacchi, Mou, Klopp...).
Izbornik? Meni su bili dobri i Bilic i Kranjcar. Ali osobno bi volia Zutog. Pod uvjetom da mu daju odrijesene ruke (sto ce biti nikad). |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 14/10/2014 23:54:46 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:56:36
|
istina, drugi melju toliko gluposti da mi je teško ponekad ocijeniti da li ti kao hajdukovac nisi sudjelovao u meljaži gluposti drugih hajdukovaca protiv dinamovih igrača u repci. a kad zbrojimo ostale gluposti koji nemaju veze sa situacijom dinamo – hajduk vezano uz repku još mi je teže tebe tu pronaći ( iako si kontradiktoran i ljudi te prozivaju ).
gdje i tko me proziva...mene zaboli oće li u nacionalnoj ekipi igrati 11 dinamovaca,ako su oni stvarno extra klasa...ali ako se pozivaju po mamićevom ključu,onda to nije moja "repka"...
Rahazlam te proziva, a nije jedini. Oni te prozivaju da ništa pozitivno nisi napisao o repki. Što je uglavnom istina, plus kontradiktornost. Očekuješ kako neće biti lako protiv Italije, a pohvalio/istakao si neke igrače protiv umornih/razbijenih/umornih/uništenih/raštimanih/jadnih azera. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15030 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:56:54
|
di ces bolje od toga nego da igraci koji su " zaduzili " reprezentaciju dobivaju prigodu kao izbornici?
Nije. Pogotovo bez trenerskog iskustva. Ni u klubovima to ne prolazi bas uvijek, a kamoli u reprezentacijama. Zanimljivo, najveci treneri su cesto bili ispodprosjecni igraci (Sacchi, Mou, Klopp...).
Izbornik? Meni su bili dobri i Bilic i Kranjcar. Ali osobno bi volia Zutog. Pod uvjetom da mu daju odrijesene ruke (sto ce biti nikad).
Bilic je isto bio pocetnik koliko znam. Kranjcar ok, zuti nikako, ali bas nikako nisam za tu ideju. Kovac je na dobrom putu iako istina pokazuje neke poteze sto se tice izmjena koji mu nisu bas na slavu. Ali ruka švabe se vidi  |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 15/10/2014 : 00:00:55
|
Krugeru, nije bilo upucemo tebi. Citaj prije nego repliciras.
znam, odgovori!!
Sto? |
Trljam ruke. |
 |
|
Topic  |
|