forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 UEFA EURO 2016. - Kvalifikacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 36

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/10/2014 : 23:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by Dudley Smith

quote:
Originally posted by Elderane84

E, da vidimo sad UEFU... Hoce li znati ovo da rijesi kako treba?

Misliš na "Ubij Hrvata da Šiptar nema brata" što skandira valjda cijeli stadion?

Pretpostavljam da misli na to što Albanci nisu hteli da se vrate nazad.

Očajna organizacija utakmice i odbijanje da se nastavi utakmica.
Moguća rešenja su: nova utakmica pred praznim tribinama ili par forfe za neku od dve selekcije.
Srbije će sigurno biti kažnjena sa neigranjem pred publikom.

i novčana...a i vi ste recidivisti kao i mi...možda bude i gore...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 14/10/2014 : 23:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

ne možete bez nas,opsjednuti ste s nama...

A šta treba ovo da znači?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/10/2014 : 23:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

quote:

quote:

Misliš na "Ubij Hrvata da Šiptar nema brata" što skandira valjda cijeli stadion?

Ma neee...to si krivo čua...nebi oni...evo se i komentator čudi...šta se bre desilo...gađanje igrača albanije, zviždanje himne i konstantno ruganje s tribina nisu provokacija, al "drone" je provokacija....
Za koga god navijali, mora se priznat, kreativno! vrhunski zajeb.

Ako su te parole najveći problem, onda taj problem imaju i Hrvati i Bosanci, a i ostali Balkanci. Bilo je i raznih domova, vrba, noževa i sličnih nebuloza. Stoga, pokrijmo se svi ušima i ćutimo. Što se tih uzvikivanja tiče.

ne sjećam se da smo vas spominjali,osim kad smo s vama igrali...pizdunu švajcarski

izgleda.
razumin kad se igra međusobno da se dere svašta.
al ovo mi je totalno besmisleno.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 14/10/2014 : 23:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Vidim da se očekuje, predviđa i priželjkuje. I kada nema razloga, udri. "Šovinisti, cigani i rasisti" sa jedne, "Palimase" sa druge.

Ja priželjkujem pobedu od 3:0, očekujem neku tesnu pobedu ili nerešeno, a plašim se nereda. I sve sa razlogom.
Ako su Zvezdaši mogli da isprovociraju prekid u sred Italije, zašto ne bi i u sred Srbije, i to sad, neposredno posle sukoba sa Karadžićem?

Hoćeš da ti gatam?

Lako je gatati odatle
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/10/2014 : 23:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pa mi vas spominjemo sam kad igramo s vama...a vi nas spominjete u utakmici s albanijom

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/10/2014 : 23:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

quote:

quote:

Ma neee...to si krivo čua...nebi oni...evo se i komentator čudi...šta se bre desilo...gađanje igrača albanije, zviždanje himne i konstantno ruganje s tribina nisu provokacija, al "drone" je provokacija....
Za koga god navijali, mora se priznat, kreativno! vrhunski zajeb.

Ako su te parole najveći problem, onda taj problem imaju i Hrvati i Bosanci, a i ostali Balkanci. Bilo je i raznih domova, vrba, noževa i sličnih nebuloza. Stoga, pokrijmo se svi ušima i ćutimo. Što se tih uzvikivanja tiče.

ne sjećam se da smo vas spominjali,osim kad smo s vama igrali...pizdunu švajcarski

izgleda.
razumin kad se igra međusobno da se dere svašta.
al ovo mi je totalno besmisleno.

da...šta me briga s kim srbi igraju...ili albanci,bosanci,slovenci i ostali...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26026 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/10/2014 : 23:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mi? Sa vama? Mi Šviceri ne znamo ni na karti da pokažemo gde je Kroacija, a kamoli nešto drugo.
A i ja sam večeras uživao u maestralnoj pobedi Helvecije nad San Marinom od 4:0 (Severovic, Dzemaili, Shaqiri).

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 14/10/2014 : 23:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa mi vas spominjemo sam kad igramo s vama...a vi nas spominjete u utakmici s albanijom

Ne znam koji ste to vi, ali ja nisam oni. Kako bilo, način zaključivanja ti nije baš najsrećnije formulisan.
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4139 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 14/10/2014 : 23:21:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Još 846 posta i izbijaš na prvo mesto po broju postova,bravo!
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 14/10/2014 : 23:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Pa ni njuz.net ne bi bolje smislio.
http://butasport.rs/fudbal/brat-albanskog-premijera-uhapsen-na-stadionu-partizana-foto/

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/10/2014 : 23:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne znam koji ste to vi, ali ja nisam oni. Kako bilo, način zaključivanja ti nije baš najsrećnije formulisan.

ajde okreni da ne zagori...ok...vi(srbi),spominjete nas(hrvate),na utakmici s albanijom...jel ovako bolje...ne ti kao ti,već srpski navijači na stadionu...jel bolje,a

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/10/2014 : 23:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

quote:

quote:

quote:

Još 846 posta i izbijaš na prvo mesto po broju postova,bravo!

ala ovih švicera

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/10/2014 : 23:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
švajcarci su izgubljeni u vrimenu i prostoru

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/10/2014 : 23:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ajde okreni da ne zagori...ok...vi(srbi),spominjete nas(hrvate),na utakmici s albanijom...jel ovako bolje...ne ti kao ti,već srpski navijači na stadionu...jel bolje,a

A to sto je vas reprezentativac posle utakmice koja nema nikakve veze sa Srbijom, uzeo mikrofon i na sred celog stadiona vikao: Za dom spremni!
To je u redu, je l?

Hrvati nemaju nikakve veze sa ovom utakmicom i zato nema potrebe da se osecate prozvanim, jer vi nemate veza sa ovim i nemojte od sebe da pravite zrtve!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 14/10/2014 : 23:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Tako kako si ti miran, tako su i navijači bili mirni.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/10/2014 : 23:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going
pa mamu im jebem njihovu odvratnu!

aj se lipo smiri...je,sve mi je jasno,ali nema potrebe...slušaj ti čovekolovac,smiri svoju braću,da ne bi bilo da hrvat izbacuje bez razloga...zadnje upozorenje,bez psovki i uvreda...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26026 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/10/2014 : 23:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote

Kao prvo, bez psovanja i vređanja, nismo na stadionu.

Kao drugo, opet smo pokazali koliko smo glupi. Zašto? Zato što je ovo ono što će sve novine da objave:

Edited by - manhunter on 15/10/2014 09:23:34
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/10/2014 : 23:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Meni je pukao film! A verujem i svakom drugom coveku bi pukao film!

Da smo mi ovo uradili u Tirani bili bismo sankcionisani odmah i odmah bi nas napali da ocemo ponovo 90e! A niko normalan u Srbiji to ne zeli ponovo!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/10/2014 : 23:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

A to sto je vas reprezentativac posle utakmice koja nema nikakve veze sa Srbijom, uzeo mikrofon i na sred celog stadiona vikao: Za dom spremni!
To je u redu, je l?

Hrvati nemaju nikakve veze sa ovom utakmicom i zato nema potrebe da se osecate prozvanim, jer vi nemate veza sa ovim i nemojte od sebe da pravite zrtve!

i šta sad ti oćeš...eto ti šimunić zapravo,nosi ga...a kad ste vi zapalili zastavu moje države na vašem stadionu...i nikom ništa...mogli bi ovako do ujutro...aj se smiri...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26026 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/10/2014 : 23:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
pa mamu im jebem njihovu odvratnu!

aj se lipo smiri...je,sve mi je jasno,ali nema potrebe...slušaj ti čovekolovac,smiri svoju braću,da ne bi bilo da hrvat izbacuje bez razloga...zadnje upozorenje,bez psovki i uvreda...

Omekšao si nešto?

POSLEDNJE UPOZORENJE. SLEDEĆA PSOVKA ILI OMALOVAŽAVANJE NA NACIONALNOJ (ILI BILO KAKVOJ) OSNOVI- LETITE SA FORUMA.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/10/2014 : 23:36:18  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

To je u redu, je l?

i šta sad ti oćeš...eto ti šimunić zapravo,nosi ga...a kad ste vi zapalili zastavu moje države na vašem stadionu...i nikom ništa...mogli bi ovako do ujutro...aj se smiri...

Ja sam miran.
Ne zelim da se svadjam sa ljudima sa kojima sam dosao da raspravljam o stripovima.
Sto se mene tice ova rasprava je zavrsena i ne interesuje me vise. U svastari vise necu da ulazim sem u film i tv.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/10/2014 : 23:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

i daj malo pogledaj moje upise,šta se pališ ko šibica...normalno da nemamo veze...

Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 14/10/2014 : 23:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

To je u redu, je l?

Edited by - raic1922 on 14/10/2014 23:38:15
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 14/10/2014 : 23:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Going going - He he he. A kako se nećemo osjećat prozvani kad nas tribine u Beogradu stalno prozivanju. Valjda zato jesmo im dragi? I to cilom stadionu, ne šašici navijača.
Manhunter - naravno, svi smo mi isti, ko nas bre zavadi, zar ne? Bolje da svi zajedno čutimo, ha ha. Za tango i rat je potrebno dvoje, jel tako ono ide, kako je senka pisa u recenzijama? ha ha ha, klasika. Ajde, neka vam bude, živimo dalje ovako.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 14/10/2014 : 23:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kako ne.. zato ste na rukometnoj utakmici prije nekoliko godina Slovencima skandirali da su alpski Srbi
Go to Top of Page
Page: of 36 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000