Author |
Topic  |
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 15/10/2014 : 12:09:08
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Kruger
Rahazlam te proziva, a nije jedini. Oni te prozivaju da ništa pozitivno nisi napisao o repki.
O gnojivu se pozitivno može pričst u Zeleno-modroj brazdi. O hrpi gnjojiva u HNS-u se ne može pisat ništa pozitivno tako da neznan šta ti očekuješ. Gnjojivo na njivi je OK, gnjojivo u kući ne drži niko normalan a nama u Rusanovoj nesmiju otvorit prozore da se gnjoj ne razlije po ciloj Hrvatskoj.
Reprezentacija nan je dana ista ka i država- sramota puna govana. Dabogda van svima domoljubnima neko uvalija 30 cm domoljublja bez vazelina u prkno.
mi o kruškama a ti o jabukama. što nama koji volimo svoju repku nedostaje?, treba nam nabiti nešto ... ? |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 15/10/2014 : 12:12:16
|
Rahazlam te proziva, a nije jedini. Oni te prozivaju da ništa pozitivno nisi napisao o repki.
O gnojivu se pozitivno može pričst u Zeleno-modroj brazdi. O hrpi gnjojiva u HNS-u se ne može pisat ništa pozitivno tako da neznan šta ti očekuješ. Gnjojivo na njivi je OK, gnjojivo u kući ne drži niko normalan a nama u Rusanovoj nesmiju otvorit prozore da se gnjoj ne razlije po ciloj Hrvatskoj.
Reprezentacija nan je dana ista ka i država- sramota puna govana. Dabogda van svima domoljubnima neko uvalija 30 cm domoljublja bez vazelina u prkno.
mi o kruškama a ti o jabukama. što nama koji volimo svoju repku nedostaje?, treba nam nabiti nešto ... ?
Šta si ti sad voće uključija u priču? Ako ti je do voća, provaj s lubencom. A šta van nedostaje? Elementarne inteigencije, morala i obraza. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 15/10/2014 : 12:34:41
|
Šta si ti sad voće uključija u priču? Ako ti je do voća, provaj s lubencom.
zato što si pobrkao neke stvari, a počinješ tući o državi, politici, domoljublju, a ne o spotru |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 15/10/2014 : 12:40:19
|
zato što si pobrkao neke stvari, a počinješ tući o državi, politici, domoljublju, a ne o spotru
Ja san nešto pobrka? Je, u stvari si kad bolje promislin u pravu. Nogomet kod nas nema veze ni sa državon, ni politikon, ni sa domoljubljen. A s kriminalon tek nema nikakve dodirne točke. Mea culpa, iden se izbičevat u kadu.
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 15/10/2014 : 12:59:57
|
zato što si pobrkao neke stvari, a počinješ tući o državi, politici, domoljublju, a ne o spotru
Ja san nešto pobrka? Je, u stvari si kad bolje promislin u pravu. Nogomet kod nas nema veze ni sa državon, ni politikon, ni sa domoljubljen. A s kriminalon tek nema nikakve dodirne točke.
pa uglavnom jesi. nije da nema toga što si nabrojao, ali malo izvrćeš činjenice. |
 |
|
Josip2000
Average Member

712 Posts
Member since 20/08/2014 |
Posted - 15/10/2014 : 13:44:49
|
O gnojivu se pozitivno može pričat u Zeleno-modroj brazdi. O hrpi gnjojiva u HNS-u se ne može pisat ništa pozitivno tako da neznan šta ti očekuješ. Gnjojivo na njivi je OK, gnjojivo u kući ne drži niko normalan a nama u Rusanovoj nesmiju otvorit prozore da se gnjoj ne razlije po ciloj Hrvatskoj.
Reprezentacija nan je danas ista ka i država- sramota puna govana. Dabogda van svima domoljubnima neko uvalija 30 cm domoljublja bez vazelina u prkno.
Ne brkaj kruške i jabuke, ja jesam domoljub i volim svoju zemlju ali ne volim svoju državu, to su dvije različite stvari. Što onda uopće radiš ovdje u Hrvatskoj ako nisi domoljub? Živiš na tuđoj grbači......idi vani negdje živjeti ako ti je ovdje tako loše. |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 15/10/2014 : 14:01:38
|
quote: Originally posted by Josip2000
O gnojivu se pozitivno može pričat u Zeleno-modroj brazdi. O hrpi gnjojiva u HNS-u se ne može pisat ništa pozitivno tako da neznan šta ti očekuješ. Gnjojivo na njivi je OK, gnjojivo u kući ne drži niko normalan a nama u Rusanovoj nesmiju otvorit prozore da se gnjoj ne razlije po ciloj Hrvatskoj.
Reprezentacija nan je danas ista ka i država- sramota puna govana. Dabogda van svima domoljubnima neko uvalija 30 cm domoljublja bez vazelina u prkno.
Ne brkaj kruške i jabuke, ja jesam domoljub i volim svoju zemlju ali ne volim svoju državu, to su dvije različite stvari. Što onda uopće radiš ovdje u Hrvatskoj ako nisi domoljub? Živiš na tuđoj grbači......idi vani negdje živjeti ako ti je ovdje tako loše.
ajde ti milo moje meni rastumači šta je država a šta domovina? joj striček nedomoljubni kak ne znaš?pa domovina ti je puno zastava za praznike,domovina su planine,rijeke,potoci...domovina je moje selo i grad,domovina je ono što se u srcu nosi,domovina je reprezentacija kad nakanta beznačajni azerbejđan a država?država je jedna babaroga,fuj,maćeha kojoj moraš poreza platit,ne smiješ ni reći u toj državi da si domoljub,reprezentacija kad ju englezi nakantaju |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
Josip2000
Average Member

712 Posts
Posted - 15/10/2014 : 14:06:50
|
Jesi sad sretan kad si se dobro isprdao? Zbog takvih poput tebe nije ni čudo što je narod konstantno u depri i beznađu. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/10/2014 : 14:08:02
|
quote: Originally posted by igor 12
Ne brkaj kruške i jabuke, ja jesam domoljub i volim svoju zemlju ali ne volim svoju državu, to su dvije različite stvari. Što onda uopće radiš ovdje u Hrvatskoj ako nisi domoljub? Živiš na tuđoj grbači......idi vani negdje živjeti ako ti je ovdje tako loše.
ajde ti milo moje meni rastumači šta je država a šta domovina? joj striček nedomoljubni kak ne znaš?pa domovina ti je puno zastava za praznike,domovina su planine,rijeke,potoci...domovina je moje selo i grad,domovina je ono što se u srcu nosi,domovina je reprezentacija kad nakanta beznačajni azerbejđan a država?država je jedna babaroga,fuj,maćeha kojoj moraš poreza platit,ne smiješ ni reći u toj državi da si domoljub,reprezentacija kad ju englezi nakantaju

ma pusti josifa,jeftin provokator  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 15/10/2014 : 14:12:07
|
Nisan fan Štulića, al čovik je stvarno ima neke bezvremenske vrhunske tekstove. Pa tako pjesma" E pa što" ima stih koji kaže "Nagrnut će sa svih strana pravovjerni lešinari" Pa Štulić onda kaže: "E pa što? e pa što? e pa što? dovoljna je jedna riječ: ODJEBI" |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 15/10/2014 : 14:13:31
|
Jesi sad sretan kad si se dobro isprdao? Zbog takvih poput tebe nije ni čudo što je narod konstantno u depri i beznađu.
znaš kak se pjeva na stadionima:mi se s tobom sprdamo ak sam ja razlog ili nesvrstani ili nama slični da je ovaj napaćeni narod u depri i beznađu,pa molim lijepo,nek se narod odseli u prosperitet i blagostanje,u domovinu koja če svršavat na pobjede protiv azera i biti ćorava kraj zdravih očiju |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 15/10/2014 : 14:18:10
|
Jesi sad sretan kad si se dobro isprdao? Zbog takvih poput tebe nije ni čudo što je narod konstantno u depri i beznađu.
Je, tribamo bit svi glupani, i onda će mo bit veseli i puni nade. Neznan zašto al na tvoje upise najbolje idu muzički odgovori.
Ne volin ni Čorbu, al "Kako je lepo biti glup" mi nekako zvoni u glavi. |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 15/10/2014 : 14:51:07
|
Ja bih skrenuo pozornost na nešto drugo, a to je poslušnički, ropski mentalitet moje Slavonije, posebno grada Osijeka.
Ti ljudi u Osijeku su zaista sretni i ponosni što reprezentacija u svakom ciklusu odigra jednu nevažnu utakmicu u njihovom gradu, pa ispune stadion do posljednjeg mjesta i zdušno navijaju.
A trebali bi biti svjesni da je takva predstava HNS-a, u krajnjoj liniji, tek još jedno podcjenjivanje Osijeka, odnosno, nezagrebačkih nogometnih sredina. |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 15/10/2014 : 15:15:51
|
quote: Originally posted by VALTER
Ja bih skrenuo pozornost na nešto drugo, a to je poslušnički, ropski mentalitet moje Slavonije, posebno grada Osijeka.
Ti ljudi u Osijeku su zaista sretni i ponosni što reprezentacija u svakom ciklusu odigra jednu nevažnu utakmicu u njihovom gradu, pa ispune stadion do posljednjeg mjesta i zdušno navijaju.
A trebali bi biti svjesni da je takva predstava HNS-a, u krajnjoj liniji, tek još jedno podcjenjivanje Osijeka, odnosno, nezagrebačkih nogometnih sredina.
Esseker nikad neće biti ker |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 15/10/2014 : 15:17:02
|
ma nije to ropski mentalitet,malo si se pregrubo izrazio.ljudi su željni vidjet repku pa makar i protiv žblj kategorije poput azera.a opet će skidat sve po spisku i repki i hns-u kad budu važne tekme igrali u zagrebu. više mi je poslušnički i ropski vidjet onu šaku jada koja se okupila oko šukera i kolinde.mislim da sam tu vidio i onog šupka sudačkog širića.mamu li mu karam,jel to govno nije u zatvoru? |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 15/10/2014 : 15:29:18
|
Nisan fan Štulića, al čovik je stvarno ima neke bezvremenske vrhunske tekstove. Pa tako pjesma" E pa što" ima stih koji kaže "Nagrnut će sa svih strana pravovjerni lešinari" Pa Štulić onda kaže: "E pa što? e pa što? e pa što? dovoljna je jedna riječ: ODJEBI"
top pet azrinih pisama...poslušaj onaj solo pri kraju... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
|
Tonto
Advanced Member

8960 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 15/10/2014 : 17:27:30
|
quote: Originally posted by globinjo
top pet azrinih pisama...poslušaj onaj solo pri kraju...
Lupeština... Creedeence - Keep on chooglin' |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 15/10/2014 : 20:27:09
|
quote: Originally posted by igor 12
ma nije to ropski mentalitet,malo si se pregrubo izrazio.ljudi su željni vidjet repku pa makar i protiv žblj kategorije poput azera.a opet će skidat sve po spisku i repki i hns-u kad budu važne tekme igrali u zagrebu. više mi je poslušnički i ropski vidjet onu šaku jada koja se okupila oko šukera i kolinde.mislim da sam tu vidio i onog šupka sudačkog širića.mamu li mu karam,jel to govno nije u zatvoru?
U ovoj banana državi za takva su govna rezervirana mjesta u svečanim ložama, a u zatvor ideš kad ne platiš kaznu za pojas. |
 |
|
Josip2000
Average Member

712 Posts
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 15/10/2014 : 22:03:08
|
Pa ako jesu mogli dobit zašto nisu? Daj, pa nije Perez glup čovjek, kao što nije ni Mourinho ni Ancellotti
ti misliš kako su perez/murinjo/anćeloti te osobe koje određuju tko će igrati u realu? zaboravljaš kako u pozadini vreba menadžerska mafija koja sve određuje. tko, kako i zašto.
ljudi gušteri sunac im njihov reptilski..ili gmazovski?nikad mi ta vražja botanika nije išla |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
velka031
Advanced Member

.jpg)