forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 15/10/2014 : 12:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Kruger

Rahazlam te proziva, a nije jedini. Oni te prozivaju da ništa pozitivno nisi napisao o repki.

O gnojivu se pozitivno može pričst u Zeleno-modroj brazdi.
O hrpi gnjojiva u HNS-u se ne može pisat ništa pozitivno tako da neznan šta ti očekuješ. Gnjojivo na njivi je OK, gnjojivo u kući ne drži niko normalan a nama u Rusanovoj nesmiju otvorit prozore da se gnjoj ne razlije po ciloj Hrvatskoj.

Reprezentacija nan je dana ista ka i država- sramota puna govana.
Dabogda van svima domoljubnima neko uvalija 30 cm domoljublja bez vazelina u prkno.

mi o kruškama a ti o jabukama. što nama koji volimo svoju repku nedostaje?, treba nam nabiti nešto ... ?
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/10/2014 : 12:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Rahazlam te proziva, a nije jedini. Oni te prozivaju da ništa pozitivno nisi napisao o repki.

O gnojivu se pozitivno može pričst u Zeleno-modroj brazdi.
O hrpi gnjojiva u HNS-u se ne može pisat ništa pozitivno tako da neznan šta ti očekuješ. Gnjojivo na njivi je OK, gnjojivo u kući ne drži niko normalan a nama u Rusanovoj nesmiju otvorit prozore da se gnjoj ne razlije po ciloj Hrvatskoj.

Reprezentacija nan je dana ista ka i država- sramota puna govana.
Dabogda van svima domoljubnima neko uvalija 30 cm domoljublja bez vazelina u prkno.

mi o kruškama a ti o jabukama. što nama koji volimo svoju repku nedostaje?, treba nam nabiti nešto ... ?

Šta si ti sad voće uključija u priču? Ako ti je do voća, provaj s lubencom.
A šta van nedostaje?
Elementarne inteigencije, morala i obraza.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 15/10/2014 : 12:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

zato što si pobrkao neke stvari, a počinješ tući o državi, politici, domoljublju, a ne o spotru
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/10/2014 : 12:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

zato što si pobrkao neke stvari, a počinješ tući o državi, politici, domoljublju, a ne o spotru

Ja san nešto pobrka?
Je, u stvari si kad bolje promislin u pravu. Nogomet kod nas nema veze ni sa državon, ni politikon, ni sa domoljubljen.
A s kriminalon tek nema nikakve dodirne točke.
Mea culpa, iden se izbičevat u kadu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 15/10/2014 : 12:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ja san nešto pobrka?
Je, u stvari si kad bolje promislin u pravu. Nogomet kod nas nema veze ni sa državon, ni politikon, ni sa domoljubljen.
A s kriminalon tek nema nikakve dodirne točke.

pa uglavnom jesi. nije da nema toga što si nabrojao, ali malo izvrćeš činjenice.
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 15/10/2014 : 13:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

O gnojivu se pozitivno može pričat u Zeleno-modroj brazdi.

Reprezentacija nan je danas ista ka i država- sramota puna govana.

Ne brkaj kruške i jabuke, ja jesam domoljub i volim svoju zemlju ali ne volim svoju državu, to su dvije različite stvari. Što onda uopće radiš ovdje u Hrvatskoj ako nisi domoljub? Živiš na tuđoj grbači......idi vani negdje živjeti ako ti je ovdje tako loše.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 15/10/2014 : 14:01:38  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Josip2000

quote:

quote:

Ne brkaj kruške i jabuke, ja jesam domoljub i volim svoju zemlju ali ne volim svoju državu, to su dvije različite stvari. Što onda uopće radiš ovdje u Hrvatskoj ako nisi domoljub? Živiš na tuđoj grbači......idi vani negdje živjeti ako ti je ovdje tako loše.

ajde ti milo moje meni rastumači šta je država a šta domovina?
joj striček nedomoljubni kak ne znaš?pa domovina ti je puno zastava za praznike,domovina su planine,rijeke,potoci...domovina je moje selo i grad,domovina je ono što se u srcu nosi,domovina je reprezentacija kad nakanta beznačajni azerbejđan
a država?država je jedna babaroga,fuj,maćeha kojoj moraš poreza platit,ne smiješ ni reći u toj državi da si domoljub,reprezentacija kad ju englezi nakantaju

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 15/10/2014 : 14:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
Jesi sad sretan kad si se dobro isprdao? Zbog takvih poput tebe nije ni čudo što je narod konstantno u depri i beznađu.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/10/2014 : 14:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

quote:

quote:

quote:

ajde ti milo moje meni rastumači šta je država a šta domovina?
joj striček nedomoljubni kak ne znaš?pa domovina ti je puno zastava za praznike,domovina su planine,rijeke,potoci...domovina je moje selo i grad,domovina je ono što se u srcu nosi,domovina je reprezentacija kad nakanta beznačajni azerbejđan
a država?država je jedna babaroga,fuj,maćeha kojoj moraš poreza platit,ne smiješ ni reći u toj državi da si domoljub,reprezentacija kad ju englezi nakantaju

ma pusti josifa,jeftin provokator

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/10/2014 : 14:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nisan fan Štulića, al čovik je stvarno ima neke bezvremenske vrhunske tekstove.
Pa tako pjesma" E pa što" ima stih koji kaže "Nagrnut će sa svih strana pravovjerni lešinari"
Pa Štulić onda kaže:
"E pa što?
e pa što?
e pa što?
dovoljna je jedna riječ:
ODJEBI"

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 15/10/2014 : 14:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jesi sad sretan kad si se dobro isprdao? Zbog takvih poput tebe nije ni čudo što je narod konstantno u depri i beznađu.

znaš kak se pjeva na stadionima:mi se s tobom sprdamo
ak sam ja razlog ili nesvrstani ili nama slični da je ovaj napaćeni narod u depri i beznađu,pa molim lijepo,nek se narod odseli u prosperitet i blagostanje,u domovinu koja če svršavat na pobjede protiv azera i biti ćorava kraj zdravih očiju

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/10/2014 : 14:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je, tribamo bit svi glupani, i onda će mo bit veseli i puni nade.
Neznan zašto al na tvoje upise najbolje idu muzički odgovori.

Ne volin ni Čorbu, al "Kako je lepo biti glup" mi nekako zvoni u glavi.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 15/10/2014 : 14:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Ja bih skrenuo pozornost na nešto drugo, a to je poslušnički, ropski mentalitet moje Slavonije, posebno grada Osijeka.

Ti ljudi u Osijeku su zaista sretni i ponosni što reprezentacija u svakom ciklusu odigra jednu nevažnu utakmicu u njihovom gradu, pa ispune stadion do posljednjeg mjesta i zdušno navijaju.

A trebali bi biti svjesni da je takva predstava HNS-a, u krajnjoj liniji, tek još jedno podcjenjivanje Osijeka, odnosno, nezagrebačkih nogometnih sredina.
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 15/10/2014 : 15:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Ja bih skrenuo pozornost na nešto drugo, a to je poslušnički, ropski mentalitet moje Slavonije, posebno grada Osijeka.

Ti ljudi u Osijeku su zaista sretni i ponosni što reprezentacija u svakom ciklusu odigra jednu nevažnu utakmicu u njihovom gradu, pa ispune stadion do posljednjeg mjesta i zdušno navijaju.

A trebali bi biti svjesni da je takva predstava HNS-a, u krajnjoj liniji, tek još jedno podcjenjivanje Osijeka, odnosno, nezagrebačkih nogometnih sredina.

Esseker nikad neće biti ker

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 15/10/2014 : 15:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
ma nije to ropski mentalitet,malo si se pregrubo izrazio.ljudi su željni vidjet repku pa makar i protiv žblj kategorije poput azera.a opet će skidat sve po spisku i repki i hns-u kad budu važne tekme igrali u zagrebu.
više mi je poslušnički i ropski vidjet onu šaku jada koja se okupila oko šukera i kolinde.mislim da sam tu vidio i onog šupka sudačkog širića.mamu li mu karam,jel to govno nije u zatvoru?

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/10/2014 : 15:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
A Luka je uvjerljivo naš najbolji igrač od Zvone Bobana. Samo što

a jak ti je bio boban...pa on ne bi mogao čašu vode odnjeti žutome...
da boban

Je, al Zvone je počea domovinski rat, igra je tenis sa pravin ljudima, književno govori i cijenjeni je akademik.

zaboravija si da je faks završio u dvi godine...ma genije...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/10/2014 : 15:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nisan fan Štulića, al čovik je stvarno ima neke bezvremenske vrhunske tekstove.
Pa tako pjesma" E pa što" ima stih koji kaže "Nagrnut će sa svih strana pravovjerni lešinari"
Pa Štulić onda kaže:
"E pa što?
e pa što?
e pa što?
dovoljna je jedna riječ:
ODJEBI"

top pet azrinih pisama...poslušaj onaj solo pri kraju...

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 15/10/2014 : 15:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
http://www.jutarnji.hr/novi-stil-vatrenih-kovac-je--uspjesno-kopirao-ancelottijev--romb--no-je-li-to-pravi-recept-/1228116/

Zanimljiva taktička analiza Holige.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8960 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 15/10/2014 : 17:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lupeština... Creedeence - Keep on chooglin'

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 15/10/2014 : 20:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

ma nije to ropski mentalitet,malo si se pregrubo izrazio.ljudi su željni vidjet repku pa makar i protiv žblj kategorije poput azera.a opet će skidat sve po spisku i repki i hns-u kad budu važne tekme igrali u zagrebu.
više mi je poslušnički i ropski vidjet onu šaku jada koja se okupila oko šukera i kolinde.mislim da sam tu vidio i onog šupka sudačkog širića.mamu li mu karam,jel to govno nije u zatvoru?

U ovoj banana državi za takva su govna rezervirana mjesta u svečanim ložama, a u zatvor ideš kad ne platiš kaznu za pojas.
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 15/10/2014 : 20:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
Evo Krugeru, jel i ovo kriminal i mafijaština?

http://www.realmadrid.com/en/news/2014/10/luka-modric-nominated-for-best-liga-bbva-midfielder-for-2013-2014-award

Edited by - Josip2000 on 15/10/2014 20:28:31
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 15/10/2014 : 22:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa ako jesu mogli dobit zašto nisu? Daj, pa nije Perez glup čovjek, kao što nije ni Mourinho ni Ancellotti

ti misliš kako su perez/murinjo/anćeloti te osobe koje određuju tko će igrati u realu? zaboravljaš kako u pozadini vreba menadžerska mafija koja sve određuje. tko, kako i zašto.

ljudi gušteri sunac im njihov reptilski..ili gmazovski?nikad mi ta vražja botanika nije išla

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/10/2014 : 22:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

Lupeština... Creedeence - Keep on chooglin'

ma dobro sad,nećemo u detalje

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 15/10/2014 : 22:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo Krugeru, jel i ovo kriminal i mafijaština?

http://www.realmadrid.com/en/news/2014/10/luka-modric-nominated-for-best-liga-bbva-midfielder-for-2013-2014-award

Nego što, pa u toj Španjolskoj živi 60 milijuna menadžera mafijaša, šta oni znaju. Modrići nema pojma.
Čekamo samo krugerovu potvrdu
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 15/10/2014 : 23:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
http://www.jutarnji.hr/corluka-poslao-poruku-sukeru--protiv-norveske-zelimo-igrati-u-osijeku-/1227754/

Pljesak Ćorluki! Samo još da ga poslušaju...
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.98 seconds. Snitz Forums 2000