King, je li to ona tvoja lista koju svako malo kopi/pejstaš ili je ipak tu i tamo apdejtuješ?
p.s. Barison ti je preprevisoko, ostalo može proć.
Da, naravno. Maloprije sam studirao jesu li jos uvijek svi zasluzeno na svom mjestu. Barison i Venturi su novi na listi. Mene je Barison oborio s nogu, da kojim slucajem Rubini nije razvalio u JA odiseji, bio bi cak i ispred njega.
Ma pretjeruješ s tim Barisonom, čovjek ima te neke fore s perspektivom, macho facama i bazenom crnila, ali to ti je ko film s hrpom specijalnih efekata od kojih ne vidiš da je scenarij onako prosjek.
Prisco i Bisi, uz sporog Nuccia, su jedini baš ono extra kvalitetni crtači u serijalu, tj. mogli bi bez problema raditi i neke druge stvari.
Ostala "kvaliteta" je odlepršala: Andreucci, Rubini, Piccinelli.
Ferri je star, Torrcelli je plastičan i često mijenja stilove, Della Monica je standardno anemičan, Venturi pristojan ali ipak nije klasa, Laurenti je fušer i po, Barison je ok, možda u budućnosti bude bolji, ostale ne bi ni spominjao.
Ma sve je to ok, ali u specijalcu me nije impresionirao. Nadam se da će u staffu ostati za stalno, tako da bude imao priliku za poboljšanje. Dovoljno se sjetiti Rubinijevog prvog rada u onom almanahu i ogromnih kvalitativnih skokova u svakom sljedećem radu. Vidjet ćemo, prostora za napredak sigurno ima.
Ma sve je to ok, ali u specijalcu me nije impresionirao. Nadam se da će u staffu ostati za stalno, tako da bude imao priliku za poboljšanje. Dovoljno se sjetiti Rubinijevog prvog rada u onom almanahu i ogromnih kvalitativnih skokova u svakom sljedećem radu. Vidjet ćemo, prostora za napredak sigurno ima.
Daj Boze...On inace radi za francusko-belgijsku produkciju. Vidjecemo...
Tolike pohvale Barisonu mi stvarno neide u glavu. Mislim, nije on los ali nije vala ni bas nesto posebno. Sve je to kockasto i bez karaktera. A Zagorova mu glava prema tjelu zna biti ko grasak prema krompiru.
Prava tragedija je da je Andreucci napustio. Covjek nacrto dva vrhunca ovog modernog Zagora. Mislim naravno na Teksaski Rendzeri i Morska Strava. Taj gubitak je tesko preboliti.
Barison je crtač kakvog odavno cekamo u Zagorovom staffu! Ja sam se potpuno odusevio njegovim crtezom u specijalcu. Nadam se da ce ga u buducnosti biti i na redovnoj seriji!
I meni je najise zao sto je otisao Andreucci njegovo kadriranje i dinamike se nikad nece moci prevazici, dovoljno je sam prelistati Teksaske rendzere, Morsku stravu ili Povratak Kejna i uveriti se kakav je to majstor
Barison je crtač kakvog odavno cekamo u Zagorovom staffu! Ja sam se potpuno odusevio njegovim crtezom u specijalcu. Nadam se da ce ga u buducnosti biti i na redovnoj seriji!
I meni je najise zao sto je otisao Andreucci njegovo kadriranje i dinamike se nikad nece moci prevazici, dovoljno je sam prelistati Teksaske rendzere, Morsku stravu ili Povratak Kejna i uveriti se kakav je to majstor
Zar nije Rubini puno naučio od Andreuccija i može se smatrati njegovim nasljednikom?
Baš sam nedavno čitao onu epizodu koju je radio Cubbino i stvarno lik zaslužuju da bude pri dnu ljestvice ali tko zna... da je crtao i dalje možda bi jednoga dana dostigao razinu Ferrija. Za ovoga Charlasa nisam nikada ni čuo a kamoli da sam vidio njegove radove, mora da je bio "jako aktivan" na serijalu.