Uvijek će biti onih koji ne vole Vernija, zato što kopira Ferrija.
On ne kopira Ferrijev stil, vec bukvalno precrtava. Mislim da je to najveci razlog zasto ga ljudi ne podnose. Kladim se da je i ovaj novi crtez dio po dio precrtan, slicno kao sto je nedavno uradio i sa vampirom:
verni je odličan, neka ga nazivaju i plagijatorom i kako god hoće ali ovo što on crta je ono što narod hoće, a to je jedino bitno. Nitko ne želi prenabildanog Zagora sa bicepsima Floyda Mayweathera ili kvadricepsima Usaina Bolta
verni je odličan, neka ga nazivaju i plagijatorom i kako god hoće ali ovo što on crta je ono što narod hoće, a to je jedino bitno. Nitko ne želi prenabildanog Zagora sa bicepsima Floyda Mayweathera ili kvadricepsima Usaina Bolta
Bila je tema, sad ne mogu naći, gdje je bila slika Zagora kakav bi bio da ga redizajniraju Ameri, u stilu superherojskih stripova.
Verni pokusava da bude dosledan staroj skoli Neka precrtava, kopira, stogod, meni ne smeta. Obozavam ga. I sam pokusavam da crtam na taj nacin. Verujem da mi ide dobro i verujem da ce to prepoznati ovi u staffu. Stara skola treba Zagoru!
Verni pokusava da bude dosledan staroj skoli Neka precrtava, kopira, stogod, meni ne smeta. Obozavam ga. I sam pokusavam da crtam na taj nacin. Verujem da mi ide dobro i verujem da ce to prepoznati ovi u staffu. Stara skola treba Zagoru!
Voliš li nekog od "suvremenih" crtača (Andreucci, Rubini, Toricelli)?
Voliš li nekog od "suvremenih" crtača (Andreucci, Rubini, Toricelli)?