Ovo mi je prvi DD kojeg sam kupio i drugi kojeg citam, prvi sam cito neki, mislim da se 'dadilja' zvao, znam da mi je crtež bio ocajan i nakon toga nisam citao niti jedan DD, sve do neki dan kad sam vidio da svi hvale 'nekropolis' te sam ga odlucio uzeti i trenutno ga citam i odličan je ( ). Mislim da cu krenuti u skupljanje DD
Ovo mi je prvi DD kojeg sam kupio i drugi kojeg citam, prvi sam cito neki, mislim da se 'dadilja' zvao, znam da mi je crtež bio ocajan i nakon toga nisam citao niti jedan DD, sve do neki dan kad sam vidio da svi hvale 'nekropolis' te sam ga odlucio uzeti i trenutno ga citam i odličan je ( ). Mislim da cu krenuti u skupljanje DD
Ah, dadilja uzeo si jednog od najgorih crtača svih vrmena na DD-u
ko je kupio vc izdanje..dali uzimate i ludensovo i duplirate ili ne ?
VCovo izdanje je uradjeno sa toliko ljubavi i rada da bi bilo glupo prelaziti sa VC na Ludens koji samo obavlja svoj posao.
U VCu je svaki predgovor odlicno uradjen, neretko i sa dodatkom na kraju stripa naprimer intervju sa crtacem ili scenaristom ili analiza i recenzija epizode. Cini mi se da je urednistvu VCa Dilan Dog omiljeni strip, jer se najvise trude oko njega.