Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 19/10/2014 : 17:53:43
|
quote: Originally posted by miskod66
Kažu mora da ide reklamacija! A to znači: vraćanje stripa nazad (nije definisano o čijem trošku), pa onda prodavac može da kaže ti si ovo sam uništio itd,itd....na kraju sam odustao.
Ukratko sajt je sra%%e i žalosno je što je preuzeo primat na stripovi.com kad su stripovi u pitanju.
Onda se tu ne isplati kupovati ništa ozbiljnije od kile limunova. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
miskod66
New Member
Serbia
170 Posts
Member since 13/04/2010 |
|
zeraprinc
Average Member
Serbia
977 Posts
Member since 03/02/2004 |
Posted - 26/10/2014 : 13:16:14
|
S obzirom da sam godinama na Limundu, ocene i nisu toliko relevantne, upravo zbog čuvanja lažnog reda. Lično nisam imao problema, ali dok sam bio baš aktivan sa prodajom, bio sam aktivan i na forumu. Pa, ni Vučić u Srbiji ne zavodi baš toliku cenzuru, kao oni. Sa stripovima sam odavno se preselio na druga 3 sajta, a samo na Kupindo ostavio parfeme.
A, što se tiče samog topika, početni post mi deluje kao tema za razmišljanje, sa namerno ubačenom udicom - tonom obraćanja. Ja lično nikada nisam duplirao, osim za razmenu. 3-5 Kita ili Mikija za Zagora, kada sam ja davao Zagora, a kada sam uzimao onda samo 2. :) To je bio period kada sam skupljao ZS i LMS. E, sada... Sada u kolekciji nemam Zagora. Skupljam Mister Noa, Ken Parkera, Dilana Doga... I to ne skupljam izdavače, nego stripove. Ako imam strip već od jednog izdavača, od drugog ne kupujem. ZS i LMS odavno rasprodajem. Koliko god da sam sentimentalno vezan za njih, ipak su bili previše veliki kasapi. |
Stella Rossa, 50 ml: http://parfemi-srb.com/index.php/proizvodi/product/309-stella-rossa Partizan, 50 ml: http://parfemi-srb.com/index.php/proizvodi/product/311-partizan |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 26/10/2014 : 18:04:46
|
quote: Originally posted by Zoroasterixx
Ugledajmo se u Zagora - on ima samo jednu majicu, jedan krevet, uvijek hoda, jede zdravo i ne koristi mobitel. :)))
E to brate, tako se govori! Šteta što svi mi nismo u pravome životu kao Zagor, da smo svi takvi sve bi bilo super. Svi bi se hranili zdravo (išli u lov po šumama i pekli zdravu divljač bez onih fuj dodataka što stavljaju u fabrikama), svaki dan bi smo hodali i uvaljivali se iz nevolje u nevolju, svaki dan bi smo od dosade radili sklekove, svaki dan bi smo išli u posjet Indijancima. E daj mi takav život doživjeti, takav život vrijedi svaki Libellus i Fibra strip! |
|
|
Topic |
|
|
|