I sto sada? Zna li netko da li Ludens mjenja nesto u vezi naslovnica ili nastavlja po starome? Lakse je doci do informacija u Italiji kod njihove regularne serije nego kod Ludensa koji je kod nas.
@Tonka: mislim da je prilicno sigurno da sibaju sasvim normalno dalje sa naslovnicama kako slijede u ragularnom tal izdanju. Ehm, ovo bi bila odlicna naslovnica za hrbat KIZ VC. Ionako je bolje kad je ovako neutralno nego kao dosadasnje koje s pricama unutra nemaju nikakve veze. Dobar primjer je bila naslovnica Indijanske magije.
Meni jedna od najlepših i najdražih naslovnica, epizoda takođe... ali naslov...Jesu li oni ikad čuli za stub srama i sl. ? Zašto menjati ONAKAV naslov, zaboga?
Sve ostalo je preseravanje, ali ovaj naslov ne praštam
Ma kakvo gasenje mislim da bi tada mogli kljuc u bravu slobodno. Iskreno voliobi da sada stanu, zavrse s ovime. I onda da nastave u novoj ediciji tj samo da promjene logo i budu vjerni talijanskoj regularnoj seriji.
Meni jedna od najlepših i najdražih naslovnica, epizoda takođe... ali naslov...Jesu li oni ikad čuli za stub srama i sl. ? Zašto menjati ONAKAV naslov, zaboga?
Sve ostalo je preseravanje, ali ovaj naslov ne praštam
a mislim da je bas preseravanje. kakav sad stup???? riječ je o žigu koji nosi onaj Indijanac. i u zs je bio "žig srama". ne'š ti razlike... i u prošlom je napokon počela koristiti slap a ne germanizam vodopad. tako da napadate ludens i kad nema nimalo razloga.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.