Iako mislim da ce biti katastrofa od stripa, ne razmisljam o preskakanju. Mislim, zadnjih 150 brojeva u kontinuitetu pa sad ovaj preskocen, nacisto bih poludio
Iako mislim da ce biti katastrofa od stripa, ne razmisljam o preskakanju. Mislim, zadnjih 150 brojeva u kontinuitetu pa sad ovaj preskocen, nacisto bih poludio
tako je, nije Zagor bili-koji strip pa da se preskace.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Mogao bih ga ipak uzeti pošto je ovo trenutno zadnja epizoda Chiarolle u redovnoj seriji i nema ga u narednih x brojeva (jedino još u idućem gdje završava ova priča).
Ako su vrata koje je Zagor razvalio nogom zatvorena, zašto je onda Zagorova desna noga već napola u sobi? Ne bi li trebao stajati na malenom tepihu u hodniku? I zašto mu fali sijena na zidu?
Ako su vrata koje je Zagor razvalio nogom zatvorena, zašto je onda Zagorova desna noga već napola u sobi? Ne bi li trebao stajati na malenom tepihu u hodniku? I zašto mu fali sijena na zidu?
E jbt... sad si mi upropastio doživljaj... a baš sam htio napisati "Ferri je car"
Pa mozda je u skoku razvalio vrata. Ti izgleda nikada nisi gledao karate filmove :D
Pa mozda je u skoku razvalio vrata. Ti izgleda nikada nisi gledao karate filmove :D
Ma odvalio je on već prije vrata, sad ih samo želi dokrajčiti.
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho