Jedan sa sirom i jedan s mesom. Sa sirom naravno bolji.
Smazo si i sirnicu i burek? Pa gdje ti samo stane
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Jedan sa sirom i jedan s mesom. Sa sirom naravno bolji.
Smazo si i sirnicu i burek? Pa gdje ti samo stane
Koju sirnicu? Pa nije Uskrs.
Pa baš zato se i čudim. Ja je zovem pinca.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ala,brate,nek si to rijesio evo pao mi kamen sa srca...Stvarno mi te bilo zao nisam spavao danima misleci na tvoju fejs sudbinu kletu...A jebo te zagor-te-nej hehehehe...
Čitam danas ovaj topic i ne mogu se prestati smijati. Praktički od 2. stranice i Obijeva obroka se raspravlja o bureku. Humor gotovo na razini nadrealista. Da i ja dam svoj obol ovome: burek je burek i tu nema priče kao što je sirnica-sirnica, krompirača-krompirača i zeljanica-zeljanica. Ovo me podsjeća na jednog mog poznanika kad je počeo studirati u Zagrebu odmah drugi dan otišao po burek. Pita on burek prodavačicu, ona će: "Od čega?" On se već zbunio. "Pa burek." "Pa dobro dečko reci više od čega burek?" "Pa od tijesta bogareti." :))
Danas sam napokon skinuo fiksnu ortozu iliti longetu s koljena. Ovako je to izgledalo:
Idiotska ozljeda na nogometu prije 20-ak dana, nisam pazio i udario koljenom u koljeno suparničkog igrača. Čašica koljena mi potpuno otišla u stranu i nisam osjećao nogu. Velikom srećom u nesreći čašica mi se spontano vratila na mjesto i nisu pukli križni ligamenti već samo medijalni meniskus. Noga nije bolila niti je otekla. Nosio sam ovu ortozu, a danas prešao na ovu fleksibilnu:
S ovom je danas puno lakše hodati, čak i bez štaka. Ortoped mi predviđa mjesec dana oporavka. Mada mi dosta ljudi govori da će sad čašica češće izlijetati iz koljena ortoped me uvjerava da će sve potpuno zarasti.
skinuo i ja nedavno ortozu otišli mi ligamenti u skočnom zglobu
To ti je tak kad previše klečiš, pa zglobovi i koljena trpe
Danas sam spavao od od pet popodne do pol dvanaest navečer. Nisam se naspavao već dva tjedna kako treba. Neću se ni danas... evo u šest ujutro već moram dalje... :(
Neku noć dok sam radio napravio jedan zajeb. Imao sam led lampu (kineska od 120-130 kn, ništa posebno) koja je normalno svijetlila punom snagom kada sam je zadnji put palio. 10 minuta nakon toga je opet upalim i nije uopće davala znakove života, kako nakon puno pokušaja nije htjela upaliti pomislio sam da je otišla k vragu, izvadio baterije a nju bacio. Ujutro dođem kući i te iste baterije stavim u drugu lampu koja također nije htjela svijetliti. Ups... onda mi je sinulo da bi baterije mogle biti prazne i da sam tu noć bacio potpuno ispravnu lampu.