Ovo je samo jedan deo kolekcije... Inače, ima akcija na Twitteru, okačite sliku svoje kolekcije, ne mora cela, može i jedan deo kolekcije, i stavite hashtag #policastripova, pa se pridružite.
Ove Konanove Hronike na sredini su ti bas pritisle policu, jos dobro da ih zivi mrtvaci dole podrzavaju, a jos malo pa ce im i sirotinje pomoci u tom poduhvatu.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Ove Konanove Hronike na sredini su ti bas pritisle policu, jos dobro da ih zivi mrtvaci dole podrzavaju, a jos malo pa ce im i sirotinje pomoci u tom poduhvatu.
Da je gore Konan iz Divljeg mača ta polica bi popustila davnih dana.
A gde ces da stavljas nove stripove Swamp? Ovde vise nema prostora.
Dosta sam usporio sa nabavkom novih stripova, tako da će ova još poslužiti. A i vidio sam jeftinu policu kao stvorenu za bonelijanu u Jysku, 25 eura. Taman rasteretim ovu
Gledam sad ove gore stripove DC Comicsa i Vertiga. Ne znaš koji je izdavač jači. A nijedan strip im nije isti. Da tako nešto izdaju ovde na brdovitom Balkanu, već bi ih razapeli i nabili na kolac. Vi ćete nama nesavršene stripove™ da poturate?
Svestan sam toga. Zapravo su neki drugi stripovi tu stojali, zaboravio sam koji, pa se polica tako iskrivila. Ali drugu nemam. Nervira me i što je kratka, pa ovi veći stripovi vire, kao što možeš da primetiš.
Lepa kolekcija Zlix, jel mozes da okacis jos slika?
Hvala! Mrzi me sada da slikam, to sam slikao zbog ove Twitter akcije. Ali evo jedna starija slika gde su mi malo veći stripovi. Tu sad stoji još i YU Tarzan 4, ČK Rip Kirbi 1 i 2, i Valkira.