Prije 10-ak dana sam nabavio br. 5, i ovaj je izvrsno napravljen kao i prethodnici.
Samo naprijed i ako može bez preskakanja, čekam šesticu s još jednom odličnom Banetovom naslovnicom. Meštar uvijek zna složiti dojmljiv i dramatičan kadar koji nepogrešivo rajca čitatelja.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
stvarno su fora ove naslovnice! cijela naslovnica u istom tonu, a svaka naslovnica svoj ton...
Originally posted by Johnny Difool
Svaka čast D.J.! Prije 10-ak dana sam nabavio br. 5, i ovaj je izvrsno napravljen kao i prethodnici. Samo naprijed i ako može bez preskakanja, čekam šesticu s još jednom odličnom Banetovom naslovnicom. Meštar uvijek zna složiti dojmljiv i dramatičan kadar koji nepogrešivo rajca čitatelja.
Pa ne ide bas najbolje. Treba se napraviti puno promocije i prosiriti vijest o izdanju. No jos nema odustajanja jer vjerujem da dobre stvari ne dolaze same od sebe nego se treba zasukati rukave i raditi. Bilo kako bilo uskoro stizem Dark Horseov Dylan Dog pothvat tj. izdanih 7 knjiga jednog SBE junaka. Oni su naravno izdali 7 DD kniga (+ integral).
Ja sam stripovski aktivan spamer barem što se tiče Bonellija i kada bi većina bila takva (bez obzira što kupovali i čitali, ne mora biti Bonelli) ova strip scena bi puno bolje stajala.
Slazem se. (Ne zato sto si kupio MW-e ). Treba nam vise DODSFERDOVA i Tellera: ljudi koji s entuzijazmom pricaju o stripovima i kupuju ih. A ovo i je forum o stripovima i ako svu sute i nekomentiraju bilo bi pre mrtvo.
tztztzzz... sadržaj se mjeri kakvoćom a ne količinom izrečenoga. to ni ovi u bonelliju ne shvaćaju. reci malo, al' nek' bude britko u suprotnom publika zaspi.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.