a i kada izadje sve, to nece biti sve....jer u ludensovom odnosno italijanskom novijem izdanju izbacene su neke strane koje su bile u starom izdanju..tako da se mora imati i zs i novo izdanje da bi imali sve....
mislim da je dosad nađeno da su izbačeno tri stranice koje je izbacio if edizioni pa samim tim i ludens...a što se tiče epizoda koje nije izdao dnevnik, mislim da već u prvom broju ima epizoda el loco koja nije izašla u ZS...zatim u trećem broju ima epizoda tri sestre koja takođe nije išla u ZS...
Sjećam se jedne od prvih epizoda izašlih u ZS, zvala se "Brodolom Aretuze", a po kronologiji sam očekivao da bi se već odavno morala pojaviti u Ludensovom izdanju, no nje nema! Riječ je bila o jednoj oklopljenoj topovnjači, koja je bila i na naslovnici. Što je s tom epizodom?! Zlatane, ti bi to mogao negdje iskopati!? Također i nekih epizoda o Astecima.
Da, baš dam pogledao popodne te brojeve. Iskreno rečeno, u sjećanju su mi ostali sasvim drukčiji dojmovi o tim epizodama, koje sam izvorno čitao kao osnovac u prvom izdanju ZS. Događanja s Aztecima su mi se činila mnogo duža, od ovdje prikazanih, a broda Aretuze nigdje nema, nego tu tone nekakva škuna pod nazivom "Black bird", a ne, kako mi se činilo neka oklopljena topovnjača, koje se sjećam s naslovnice. Svakako, hvala Zlatane na uputama.
Čudi me da nitko, pa ni Teller, nije primijetio naslovnicu za sljedeći broj na unutrašnjoj strani zadnje korice, a koja nosi naslov "Miki i Napoletanac u Fort Coulveru". WTF is Napoletanac?
A uz to, dolje još piše da je na kioscima za 2 mjeseca
u if edizioni izdanju je izašlo 57 brojeva, ali od broja 54 idu reprinti od prvog broja u boji...znači da bi se kompletiralo sve što je izašlo od mikija, treba izaći 53 broja...
hvala vam pa nije lose brzo ce to do 50 i kusur brojeva a u boji mi ne svidja..boja jedino kad neko radi akvarel sve drugo mi se ne svidja a i preferiram cb