forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 04/12/2014 : 16:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
A može biti da je stvarno poseban lik u pitanju, par sličnih izraza ne moraju automatski značiti dupli nick.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 04/12/2014 : 16:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
ja sam samo tvrdio da je lik dupli nick. kao sto sam napisao ne znam tocno ciji. imao sam par ljudi na umu. ja nisam nikoga prozvao imenom.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/12/2014 : 16:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

a kao sto sam i rekao u gornjim postovima nisam siguran ciji je josip duplic, i zato te nisam kao niti dosadu spomenuo imenom.

Covjece upoznao si me... ako me nisi prokuzio kao osobu onda ne znam stvarno.
Mogao si me pitati otvoreno preko PP,u dogovoru s Josipom mogu ti pokazati njegov facebook, ali to samo zato jer te znam osobno i smatram te kvalitetnom osobom.
Sto se tice dosade, ne znam zadnje informacije o njemu si mi poznate kao odlazak do iza nove godine... Josipovo pisanje i dosadino nema nikakve veze, Josip se u dosta toga slaze sa menom, ali primjetii se da je on puno diektniji od mene ja sam puno oprezniji jer znam da sam dvojici moderatora na piku i da se trazi u dogovoru s nekim clanovima ( necu o imenima ), to da se mene isprovocira...
Nisam uopce obracao paznju o dupliranju sve dok nisam jasno skuzio da se radi o meni.
S josipom se cujem preko facebooka i po tome mogu ti garantirati da nije dupli... jedino ako je osoba s facebooka dosada a ja i dosada ne komuniciramo niti na forumu kamoli na facebooku.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 04/12/2014 : 16:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
a jebg ga onda. isprike prvo tebi, a i josipu ako ne ispadne duplikat nekoga drugog.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/12/2014 : 16:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Kako sam i rekao imao sam dupli Andrew Cain ali to se ne moze smatrati kao dupli, jer dok sam koristio taj nisam koristio Tonka 24, dapace htio sam ga obrisati tj uopce vise neupotrebljavati...
Jedino sto mi se moze zamjeriti u tom slucaju otprije 2-3 god ne znam koliko vise, sakrivanje identiteta, sto je i to dakako upitno... nije zlotvor bio genijalac pa me razotkrio koliko sam se ja sam trudio na ne direktan nacin obznaniti da je Andrew zapravo Tonka 24...Koja bi budala isla pisati o Unitedu,Dinamu i Zagoru s namjerom da sakrije identitet Tonka 24?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/12/2014 : 17:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Evo s josipom sam se cuo nakon sto je dobio ban:

" ma nebih rekao da ću se uopće više vraćati na forum, nema nikakve pravde, neki su članovi foruma privilegirani i to mi se ne sviđa "

Sada mi pise:
" jedva sam napravio i ovaj profil jer baš mora bit adresa s kojom se registriraš neka službena, nemože gmail i slične "

Ne znam ono s paintom i slikavanjem imam windows 8 a i nisam nesto strucan... pa tko vjeruje u redu tko ne vjeruje ne mogu mu pomoc.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 04/12/2014 : 22:32:41  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
U suštini nebitno je li duplić ili nije ( mislim da nije ). Ono šta je suština ove priče, i bana uopšte, je da treba PRONAĆI MERU o obrascu svog ponašanja. Ako ti je više puta otvoreno rečeno od strane celog foruma da preteruješ sa spamom, da smetaš, da si dosadan i sabotiraš diskusiju onda, ako nastaviš posle toga (kao što je Josip i činio) onda je posredi ČISTI BEZOBRAZLUK a ne neki tamo momenat koji često svi mi imamo kada nas previše povuče šegačenje. Bio on original ili kopija samoga sebe je apsolutno nebitno. Bezobrazan je, i kraj priče.

Ali teško je proceniti ikoga putem foruma i društvenih mreža. Možda je Josip dobar čova, ali ovde ne ostavlja takav utisak. Onog časa kada nađe meru, dobrodošao je gde god i kome god.

Što bivi komšije rekli : bumo vidjeli, ne?

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/12/2014 : 22:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Nisam znao da si takav mamlaze...upoznao sam te kao postrnog i normalnog momka.
Ja sam istina jednom promjenio tj duplirao nick u andrew cain i nikada vise...
Josipa imam na facebooku a najmanje sto mi pada na pamet je bilo kome opravdavati.
znaci netko tko se slaze s menom odma je dupli moj nick i ja sam sa sobom pricam.
Srecom navikao sam.

baš je problem napravit dupli fejs profil.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/12/2014 : 22:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by PijaniPatak

U suštini nebitno je li duplić ili nije ( mislim da nije ). Ono šta je suština ove priče, i bana uopšte, je da treba PRONAĆI MERU o obrascu svog ponašanja. Ako ti je više puta otvoreno rečeno od strane celog foruma da preteruješ sa spamom, da smetaš, da si dosadan i sabotiraš diskusiju onda, ako nastaviš posle toga (kao što je Josip i činio) onda je posredi ČISTI BEZOBRAZLUK a ne neki tamo momenat koji često svi mi imamo kada nas previše povuče šegačenje. Bio on original ili kopija samoga sebe je apsolutno nebitno. Bezobrazan je, i kraj priče.

Ali teško je proceniti ikoga putem foruma i društvenih mreža. Možda je Josip dobar čova, ali ovde ne ostavlja takav utisak. Onog časa kada nađe meru, dobrodošao je gde god i kome god.

Što bivi komšije rekli : bumo vidjeli, ne?

nemoj to reč u st-u slučajno.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/12/2014 : 22:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
šta si izbacija kikača i dsormaza?
pa ka da ih ne znaš.
triba si ih samo upozorit

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 04/12/2014 : 22:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Josip dosada?
Kako vam je to palo napamet uopće? Ajde da je Tonka, ali i to jako sumnjam.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/12/2014 : 22:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Josip dosada?
Kako vam je to palo napamet uopće? Ajde da je Tonka, ali i to jako sumnjam.

ne znan,sumnja san da je ili dosada ili tonka.
za nijansu san da prednost dosadi.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 04/12/2014 : 22:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Pa ne vidim dodirnu točku s dosadom. A i dosadini dupli nickovi su nastajali kad je baniran. Trenutno nema razloga da dolazi s drugim nickom kad ima svoj.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/12/2014 : 23:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
znači ti bi se prije kladija da je tonka?

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 04/12/2014 : 23:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

Kako sam i rekao imao sam dupli Andrew Cain ali to se ne moze smatrati kao dupli, jer dok sam koristio taj nisam koristio Tonka 24, dapace htio sam ga obrisati tj uopce vise neupotrebljavati...
Jedino sto mi se moze zamjeriti u tom slucaju otprije 2-3 god ne znam koliko vise, sakrivanje identiteta, sto je i to dakako upitno... nije zlotvor bio genijalac pa me razotkrio koliko sam se ja sam trudio na ne direktan nacin obznaniti da je Andrew zapravo Tonka 24...Koja bi budala isla pisati o Unitedu,Dinamu i Zagoru s namjerom da sakrije identitet Tonka 24?

Jebemti,u ovom postu ima materijala za dobru para-psihološko-kriminalnu knjigu o krađi identiteta sa primjesama horora te tragikomedije...Instant bestseler...

Wtf?

Edited by - bagi on 04/12/2014 23:27:32
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/12/2014 : 23:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Heh...

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 05/12/2014 : 07:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:

A nick HercegBosna?
Jesi li to bija ti.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 05/12/2014 : 07:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message
Jbt.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/12/2014 : 09:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

znači ti bi se prije kladija da je tonka?

Mislim da nije, ali ako je netko od njih dvojice onda Tonka.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/12/2014 : 17:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Aj ne laprdajte bezveze,da li vam je stvarno dosadno u zivotu?
Pisite sta god hocete,pripisite meni svaki novi nick...samo necete mene pokoriti pojedinci.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/12/2014 : 17:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Dovoljno je pogledati tko me napada i kome smetam...Tonka ima dupli nick kmeeeeeeeeee,Hajduk izgubi ukralo kmeeeeee...pametnome dosta.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 05/12/2014 : 17:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Opusti se Tonka, vidis da te navlace

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/12/2014 : 17:58:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ajmo dosta više o toj temi.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 05/12/2014 : 18:32:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

Dovoljno je pogledati tko me napada i kome smetam...Tonka ima dupli nick kmeeeeeeeeee,Hajduk izgubi ukralo kmeeeeee...pametnome dosta.

nije te nitko napadao. da se nisi javio nitko ne bi ni znao da sam na tebe mislio. a inace fiuman sam i ide mi kmecanje dinamovaca jednako na zivce kao i hajdukovaca. jednaki ste. prestanite vise kmecati. i jedni i drugi ste u zadnjih 25 godina u povlastenom polozaju u odnosu na ostale.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 05/12/2014 : 18:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Ajmo dosta više o toj temi.

daj pusti dsa se madjusobno razjasnimo. misim da ne trebas ovdje urgirati. ako postane lose onda uleti.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.87 seconds. Snitz Forums 2000