sumnjam da ce Rijeka vise od pola love dobiti za ovaj transfer. ali iskreno mislim da je bolje za kramu da igra u zadnjem klubu u premiershipu nego u nekom bezveznom klubu u nizizemskoj gdje bi najvjerojatnije bio da ga je uzeo abramovic u celzi
Ja ne kužim tko je gurao tog jajana čak i u reprezentaciju... Ili je bio samo protuuteg za pozivanje igrača iz Mamićeve agencije... Dobio čovjek šansu koju nije ničim zaslužio i normalno je da se uzdigao nerealno visoko u svojoj ludoj tikvi i eto rezultata, ovo me uopće nije začudilo.
Lako van se smijat, ne možete past niže (usput ne možete ni gori), nemate novčanih problema, a ostatak lige van idućih par godina neće moč prič blizu, ali i vi će te imat problema u kući kad se bude spominjalo ˝a kako ne možemo bit prvi?˝.
? pa ja se ne smijem, vec pitam kako ovo dvoje igraju? nisam bas vidio da ste se vi ponasali bolje kada ste nam uzimali igrace tipa sarbinija, gracana itd. meni je stvarno zao za ovo sto se dogadja hajduku ali niste nista bili bolji kroz povijest lige od purgerinjerosa i zvezdasa i partizanovaca. velika cetvorka koja je sve ostale krala i terorizirala.
pa igrali su u Hajduku, nadam se da nisu nista losiji od Messija i Maradone :)
ne sprda se nikad palog protivnika, nazalost hajduk je dosta potonuo i vise nije predmet sprdnje. sada u hrvatskoj Rijeka vise nema relevantnog protivnika pa se treba okrenuti sprdanju klubova u nasem rangu tipa bajera, mancesterova, celzija, rome, juveta, barce, reala:)