Pa zar nije trebao biti ukinut taj rendžer nakon 6 brojeva.
vi se salite... Ocekujem ubrzanje u sljedecoj 2015-toj.... Prije ce se ukinut Zagor nego Kit Teller... Totem od bjelokosti je jedna od boljih prica tog naivnijeg perioda naseg rendzera... Hrabro dalje telleru.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Pitanje za one koji posjeduju sve brojeve od Ludensa: procitao sam 5 strana topica o MR broj 1, ali nigdje ne nadjoh da li se sveske iz broja u broj nastavljaju ili su zaokruzene epizode? Unaprijed hvala na odgovoru.
Pitanje za one koji posjeduju sve brojeve od Ludensa: procitao sam 5 strana topica o MR broj 1, ali nigdje ne nadjoh da li se sveske iz broja u broj nastavljaju ili su zaokruzene epizode? Unaprijed hvala na odgovoru.
Nastavljaju se,imas dva originalna broja u jednom stripu.Nema zaokruzivanja epizoda.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
To je najveći nedostatak kojega može imati neko izdanje ali što je tu je. Valjda ćemo prije mirovine dočekati završetak serijala tako da sve ne pukne na riječima nastavit će se.
Hvala roby05! U biti, nije presudno da li se nastavljaju ili ne, ali ljepse bi bilo da su zaokruzene kao Mark i Blek. Ali takvi su predlosci, pretpostavljam.
tu san,tu san... Naslovnica je malo losija od predhodnih ali ako mu je ovo katastrofa nije vidio mastertuonovih na bleku... Ma opusteno, demokracija je...ima Rotundo i boljih. Sta je taj kruzic lijevo izpod.. Potpis Rotunda ili...... Ma vazno da dok van gogh posustaje Ludens fura 100 na sat.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
dali u prvom broju unutra imaju crno bele naslovnica prva dva originalna broja ili ne? kod mene nema vec tek od drugog broja (originali 3 i 4 )pocinju i unutra naslovnice originalne