forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1210

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 22/12/2014 : 20:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Kako ne postoji?
Pa samo ih Nolitta ima koliko hoćeš.

Da, na Mister Nou ih ima koliko hočeš.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 22/12/2014 : 20:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

quote:
Originally posted by nagor

Top 10? Da li uopće postoji koja bolja avantura od Sedam gradova Cibole u serijalu?
Možda se nađe koja u JA odiseji...

Zao mi je...

Nije te ništa oduševilo na JA sagi?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2014 : 20:42:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Siguran sam da ima barem dvije tri vrhunske priče u JA sagi.
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2645 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 22/12/2014 : 21:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Kako ne, odusevljen sam vecinom prica, ali nije to razina Cibole, Nestalog, Aljaske, Gusara, Razbojnika, Texaskih rendzera i Osvete Vudu sto je po meni najbolje od Bonellija uopce uz samo neke stvari od Nathana Nevera i to je to. Vjerovao ili ne, volim ja Zagora i to izuzetno.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2014 : 21:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Dobro ovdje si naveo zaista jedne od najboljih epizoda zagora, ali ima tu još masu priča koje zaslužuju mjesto u tom društvu vratimo se malo unazad Tisuću lica straha ili unaprjed sjene nad darkwoodom.
Siguran sam da u JA sagi ima priča koje će zauzeti svoj kultna mjesta u zagoru.
Pa evo jedan vukodlak (mislim na ovo zadnje pojavljivanje) iako nisam nikada pročitao, prolistao sam, čitao sam komentare itd... ne treba biti pametan da zaključiš da i ta priča zauzima kultno mjesto.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2014 : 21:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Baš malo čitam o Dr. Metreveliću
http://www.stripovi.com/magazin/dr-metrevelic-predstavlja-zagor-i-ljudi-zivotinje/181/
Ima sjajnih podataka za pročitati, svaka čast DeeCayu.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 22/12/2014 : 21:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Burattinijev Vukodlak je stvarno odličan, puno bolji nego onaj stari Nolittin a o crtežu iz obje priče ne moram ni govoriti.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 22/12/2014 : 21:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Kako ne, odusevljen sam vecinom prica (točka 1), ali nije to razina Cibole, Nestalog, Aljaske, Gusara, Razbojnika, Texaskih rendzera i Osvete Vudu sto je po meni najbolje od Bonellija uopce ((točka 2)) uz samo neke stvari od Nathana Nevera i to je to. Vjerovao ili ne, volim ja Zagora i to izuzetno (točka 3).

U ove tri točke si sve rekao. Sviđa mi se.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17041 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 23/12/2014 : 01:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Burattinijev Vukodlak je stvarno odličan, puno bolji nego onaj stari Nolittin a o crtežu iz obje priče ne moram ni govoriti.

Slažem se, onaj Nollitin je naiva, a da ne govorimo o izboru crtača, gdje Donatellija na horror tematiku pored Ferrija živog i zdravog...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/12/2014 : 09:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Svi Zagorovi stripovi koji su izasli na nasim prostorima u 2014. godini:

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/12/2014 : 09:19:26  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Moji licni favoriti su bili VCOP "Morska strava" i LL izdanje "Zagor prica...".
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 23/12/2014 : 09:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Chico Story u boji i Stravicno Putovanje/Brodolom na Missouriju/Isjeceno Lice su moji favorit Zagiji u 2014 godini.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 23/12/2014 : 10:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
zagor priča.....

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/12/2014 : 11:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Zagorovska 2014. godina je videla mnogo lepih momenata

-Pokrenuta je Chico Color edicija
-Nostalgičari su videli naslove "Blago crvene planine" i "Zarobljenici crvene veštice" na novim koricama- LL 17 i 18
-Zaključena je Almanah edicija :)
-Dobili smo novog, zlata vrednog, crtača u staffu- Emanuela Barisona
-Pokrenuta je makedonska edicija
-Veseli Četvrtak nam je izbacio na kioske sve tri Zagorove avanture sa Kainom
-Krenula je Južnoamerička saga
-Zaključena je Gigant edicija.
-Zaključena je italijanska edicija Tutto i "Extra" je nastavio dalje po regularnoj italijanskoj seriji
-Pokrenuta je edicija Color Zagor, i u istoj sustignuti Italijani
-LL "Zagor priča" (svi znaju zašto)

Nemam favorita među navedenima.

edit: ipak, zbog emocije pri nabavci istih i višednevnom ludilu nakon nabavke, obeležavam OP "Morska strava" i LL "Zagor priča" kao stripove po kojima ću posebno da pamtim ovu godinu

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 23/12/2014 11:21:46
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 23/12/2014 : 11:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ja ću pak ovu godinu pamtiti po beskompromisnosti što mi je porasla za još nekoliko poena, što sam definitivno pojmio veličinu Nolitte i uradio hegelovski aufhebung: ukinuće, sačuvanje i podizanje na višu razinu tzv. najobičnijih nolitijanskih priča.
što sam sjajno razmjenjivao s vremena na vrijeme s Bimbom Sullivanom, a otkrio Poncha.
zbližio se sa D.J.-om, pa i solarom.
ne još u potpunosti sa PPatkom, koji je iskazao jedan neshvatljivo slab trenutak, jednako kao i KWarrior - ipak se oni, zagorovski, dižu iz tih kratkotrajnih posrnuća.
pamtit ću i po provokativnim temama u kojima su kojekakvi, pa i kiky, ta mimoza, dobili čekić, a širina i dubina zahvata ih je šokirala te će se oporavati tek na Staru godinu uz dupli viski i svjetlucanje kolekcije Fibre s police, kolekcije koja nije od velike pomoći u začudnim stinkijevskim jurišima.

pmatit ću i po tome što mi raste želja da ponovim Stravično putovanje. što ću ovih dana realizirati.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/12/2014 : 11:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

zbližio se sa D.J.-om, pa i solarom, ne još u potpunosti sa PPatkom, koji je iskazao jedan neshvatljivo slab trenutak

Meni baš suprotno. Sve stoji, mimoilaženje u mišljenjima i moja opravdano slabija koncentracija da svoje mišljenje potkrepim, ali meni je neopisivo drago da si se vratio na forum i s nestrpljenjem čekam svoje slobodne sate da opet "sednemo" i muški se sporečkamo na temu nečega oko čega se vredi muški sporečkati

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 23/12/2014 : 12:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
pa i meni je drago da si ti tu. na "slab trenutak" ne mislim na naša različita mišljenja, nego baš onaj jedan moment kada te "pogodilo". kao da te pogodilo u samom tvom biću i reakcija nije bila na visini. ali, pravi put je ionako rasti, savladavati te slabe momente.
a i sporječkanja su konstruktivna;)
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/12/2014 : 12:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Znam na šta misliš. Jbg, emocija je emocija. Bili su mi to napeti dani

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 23/12/2014 : 12:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ma, na kraju krajeva, jedino valja strast.
kako je naučavao schopenhauer: gram volje vrijedi tonu uvida.

ali mi ćemo svejedno raditi uvide u Zagora;))
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/12/2014 : 12:21:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Slabosti i ljudskost su usko povezani!

Stinky, navrati cesce. Nesto te nema u zadnje vrijeme. ;)
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 23/12/2014 : 12:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
pa da, nije me bilo neko vrijeme, ali tako se to već ustalilo kod mene posljednjih godina. nisu mi više forumi toliko interesantni, premda ima i tu pravih stvari.
vidim da Patak još pokušava riješiti kvadraturu kruga, tj. preobraziti forum iz carstva spamera u kostruktivno mjesto... i sam znaš kako sam ja nekada vozio razuzdan i lud (što si ti onda shvatio kao da želim praviti kaos po forumu ----- eh, ta dobra stara vremena;))), no... ja sam našao rješenje: sam sebi učinim konstruktivni kutak. otvorim si temu pa udri. nađe se tu dobrih ljudi i pravih ljudi, no većina ti uglavnom nikada neće odgovorati = tako je to. svejedno je divan ovaj svijet... kao hrpa razbacanog smeća, rekao je jedan grk.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 23/12/2014 : 12:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Stinky, što vidiš na slici ispod? Ozbiljno pitam.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 23/12/2014 : 12:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
to ti je voda nagore, kaj ne vidiš
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 23/12/2014 : 13:00:59  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote

Htio sam samo reći, da bi ti mogao izvući i Hegela i Schopenhauera iz te "vode". Mene kod tvojih analiza smeta što se ne osjeća toliko ljubav do serijala, odnosno Zagora, koliko tvoja ljubav do mudrosti... odnosno filozofiranja. Evo, da ti malo podragam dušu - vidi se taj tvoj neki genij, a ne genij Zagora kao serijala. U pola svojih tekstova bi mogao staviti ovu vodu gore umjesto Zagora i došlo bi nekako na isto. Moj dojam.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 23/12/2014 : 13:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
uh, ako je tako, onda ćeš u narednom periodu vidjeti sve što ti nedostaje jer ću dolaziti sve jači i s duplo većim sisama;)

ima nešto valjda u tome što govoriš, a ima i u tome da si ti još tamo gdje se završava nekakav normalan razvoj ljubitelja. ja to znam, jer sam i sam bio tamo... a onda je došlo do supernove, sve se preokrenulo i sada sam tu gdje jesam. još ne 'blizak' mnogom fanu, što bi se moglo okarakterizirati kao nedostatak kako si ti fino učinio, a opet... ima nešto vraški magnetsko čak i u ovome pisanju koje ponekad vuče na kriptografiju.

ukratko, kakav god da sam, vi me svejedno volite.;))) (jer sam TriPutaNajveći)
Go to Top of Page
Page: of 1210 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 3.07 seconds. Snitz Forums 2000