forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 19/12/2014 : 13:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

Amos već vadi pare i sprema gajbu pivkana zbog ovog poteza.

Pivkana i velike ćevape!

Drago mi je da je dobro završilo i da mladjo naša osobna razmimoilaženja oko pojedinih tema nije prelomio na odnosu moderator-član.

Velika hvala kolegama forumašima koji su se založili za mene.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 19/12/2014 : 14:28:01  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Pozdravljam ovaj čin, jer za ban nije postojao razlog. Valter sigurno zaslužuje daleko više razloga za izbacivanje, ali vrijeme će pokazati koliko će se pridržavati datih upozorenja.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/12/2014 : 20:50:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by Kruger

...ako nisi primijetio ovaj podforum se zove Prijedlozi, komentari, kritike.

Podforum da, ali topic sigurno ne!

Poli, što ti je ovo trebalo?? Da li si pročitao prve stranice topica Punisher ( napisane prije skoro 5 godina )? Koliko se te prve stranice razlikuju od ove 297 ( ne u puno toga, gotovo u ničemu )? A gdje bi trebali staviti svoju kritiku ili prijedlog vezano za bilo što ... što se događa na forumu, na topicu Pravila koji je zaključan?
Razumijem da te boli briga što se ja i Acestroke peckamo već dugi niz godina ( iako je Acestroke taj koji me stalno proziva i pecka na ovom topicu, a ja se pravim pomalo blesav ne znajući pravi razlog zašto to on čini, naravno da znam i jasno mi je zašto me proganja ). Tebe je oplela jedna osoba koja je inteligentnija od tebe i ti iskorištavaš prostor da malo iskažeš svoje nezadovoljstvo na ovako ne baš pametan način.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/12/2014 : 20:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Mi smo mala sredina nema nas puno. Ja bih se usudio spomenuti da znamo kako tko diše. Da možemo sami riješiti mnogo problema koje se dogode.
Razmišljao sam postaviti jedan topic vezano baš uz ta prošla vremena kad smo se družili i putovali ( nešto sam stidljivo pokušavao, sad me znanci ohrabruju da to učinim konkretnije ) ali ne znam gdje to staviti na podforum stripovi ili svaštara?
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/12/2014 : 22:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

Mi smo mala sredina nema nas puno. Ja bih se usudio spomenuti da znamo kako tko diše. Da možemo sami riješiti mnogo problema koje se dogode.
Razmišljao sam postaviti jedan topic vezano baš uz ta prošla vremena kad smo se družili i putovali ( nešto sam stidljivo pokušavao, sad me znanci ohrabruju da to učinim konkretnije ) ali ne znam gdje to staviti na podforum stripovi ili svaštara?

Stavi u svastaru.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/12/2014 : 16:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

Pozdravljam ovaj čin, jer za ban nije postojao razlog. Valter sigurno zaslužuje daleko više razloga za izbacivanje, ali vrijeme će pokazati koliko će se pridržavati datih upozorenja.

sve je u redu
dok ne prijetite ubojstvima
i na ovom forumu
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 20/12/2014 : 17:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Koji 'vi'? Pripazi malo što govoriš.

A navodnim prijetnjama trebala bi se baviti policija, a ne žute tiskovine.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/12/2014 : 18:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dobro, ajmo bez svađa.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 22/12/2014 : 12:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Prerano ste izbacili Timbera. Imam dojam da su mu najjači biseri tek trebali uslijediti
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2430 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 22/12/2014 : 12:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message
quote:
Originally posted by wolf

Prerano ste izbacili Timbera. Imam dojam da su mu najjači biseri tek trebali uslijediti

Ne crtaj vraga Wolf-e.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15030 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2014 : 18:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Josip 2000 me zamolio da napišem nešto u njegovo ime, pa evo:

"pozdrav od Josipa koji se neopisivo nasmijao Timberovim provalama.
Jao kud sad nisam na forumu, alaj bih ga isprskao sa užitkom naširoko i napoprijeko hahahah.
Al neopisivo mi je drago što ga sad svi vide kakav zaista jest i na kakvog sam sve upozorava.
Diler i pijavica, boli njega k**** za Zagora......."
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15030 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/12/2014 : 01:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by Tonka24

Jja tebe ismijavao? Sram te bilo bezobrazniče jedan, još sam te branio...ajde molim te nemoj mi se više nikada ali nikada obratiti, ljudi poput tebe sposobni su druge unesrečiti na milijarde načina.
NE OBRAČAJ MI SE!!

Hajde molim te nabijaj sto vise postova, ponavljaj jedno te isto, citiraj samog sebe, nastavi da prdis u prazno, prijeti meni i drugima, pljuvaj po ovom i onom, itd itd itd.

I pisi da ti se ne obracam vise, ali nastoj da se u sledecem svom postu obratis meni, ponovo, i da mi kazes jos jednom da ti se ne obracam. Biser nad biserima, bog te jeb'o!

Oficialno si klaun ovog foruma, iako toga nisi svijestan.
Naravno, maloumnici poput tebe su malo toga svijeni, ali sta ces.
Sada ocekujem jos jednu reakciju od tebe, i to ne samo u jednom postu, nego u tri ili cetiri za redom.

Moderatori ako ovo nije za izbaciti a nekoliko postova gore čovjek vrijeđa forumaše općenito... očekujem da se barem izjasnite ako ga nečete izbaciti...tako da mu ja uzvratim ono što ga sljeduje, javno.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 23/12/2014 : 11:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
Samo digresija za mladju, jer ćeš kao kolega razumjeti pitanje.
Na prvoj strani ovog topica je pokraj moga nicka u zagradi napisano da sam imao 4 bana, a zadnji, odnosno 4. je ukinut?
Ako je ban ukinut ex tunc onda bi trebalo pisati da sam imao 3, a 4 može ostati jedino ako je ukidanje bilo ex nunc?
Nije posebno bitan broj koji je tamo, ali ako jednoga dana neki dobrotvor počne dijeliti kompletirane kolekcije članovima koji imaju manje od 4 bana, naći ću se u neobranom grožđu..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26039 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/12/2014 : 11:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ma ti si bio de iure izbačen četiri puta, a de facto samo tri puta. ;)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/12/2014 : 12:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by Amos
Nije posebno bitan broj koji je tamo, ali ako jednoga dana neki dobrotvor počne dijeliti kompletirane kolekcije članovima koji imaju manje od 4 bana, naći ću se u neobranom grožđu..

Jedino postoji mogućnost da će neki dobrotvor dijeliti ZS ili LMS kolekcije u raskupusanom stanju pa će se dobitnici naći u gomili kupusa a onda ni grožđe nije tako loše.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/12/2014 : 12:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

Samo digresija za mladju, jer ćeš kao kolega razumjeti pitanje.
Na prvoj strani ovog topica je pokraj moga nicka u zagradi napisano da sam imao 4 bana, a zadnji, odnosno 4. je ukinut?
Ako je ban ukinut ex tunc onda bi trebalo pisati da sam imao 3, a 4 može ostati jedino ako je ukidanje bilo ex nunc?

Pa ako se ne varam imao si od prije 4, pa sam ti onda ja napisao 5, pa sa mvratio na 4 jer točno se sjećam da sam mijenjao i te brojeve

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/12/2014 : 12:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ma ti si bio de iure izbačen četiri puta, a de facto samo tri puta. ;)

Sve što je po pravu dozvoljeno nije uvijek i pravedno

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/12/2014 : 14:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

Jedino postoji mogućnost da će neki dobrotvor dijeliti ZS ili LMS kolekcije u raskupusanom stanju pa će se dobitnici naći u gomili kupusa a onda ni grožđe nije tako loše.

stvarno imaš bujnu maštu

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 02/01/2015 : 20:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message
Dosta ih se vraća u ova 4 dana...Josip, sergej, dsormaz...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 02/01/2015 : 22:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Tintilinic

Znamo, piše na prvoj strani...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 02/01/2015 : 22:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Tintilinic - stating the obvious since 15.07.2013.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 03/01/2015 : 06:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by Tintilinic

Znamo, piše na prvoj strani...

Ali me ipak malo razočarao naš Tintilinić. Računao sam da će prevaliti 3000-ti post do Nove. Skoro se o kladio na to.
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 03/01/2015 : 21:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message
LOL. Ovaj forum je definicija neravnopravosti a moderatori (posebno mladjo) simbol neobjektivnosti.Tintilinić meni napiše podjeb ja njemu 99 % isti podjeb i mene se bana na mjesec dana a njemu naravno ništa, Tonku Acestroke izvrijeđa, Tonka mu uzvrati, i pogodite šta? Naravno pogodili ste, samo je Tonka dobio ban, jadničak Ace, nevinašce ništa nije dobio. Da ne spominjem lwooda koji je već dosad trebao dobiti 356 989 banova (da moderatori iole poštuju pravila koja su sama donijeli) Al ajde da ne bude da samo kritiziram, vidim da vam je napokon došlo iz guzice u glavu pa ste skužili tko je i šta je Timber Bill, na što sam mnogo puta upozoravao.

Edited by - Josip2000 on 03/01/2015 21:16:56
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/01/2015 : 23:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Josip2000

LOL. Ovaj forum je definicija neravnopravosti a moderatori (posebno mladjo) simbol neobjektivnosti.Tintilinić meni napiše podjeb ja njemu 99 % isti podjeb i mene se bana na mjesec dana a njemu naravno ništa, Tonku Acestroke izvrijeđa, Tonka mu uzvrati, i pogodite šta? Naravno pogodili ste, samo je Tonka dobio ban, jadničak Ace, nevinašce ništa nije dobio. Da ne spominjem lwooda koji je već dosad trebao dobiti 356 989 banova (da moderatori iole poštuju pravila koja su sama donijeli) Al ajde da ne bude da samo kritiziram, vidim da vam je napokon došlo iz guzice u glavu pa ste skužili tko je i šta je Timber Bill, na što sam mnogo puta upozoravao.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/01/2015 : 00:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
lajvud se raspametio
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000