Eto lepo vam pričamo. šta znači kolorista i crtač. Potpuno vas razumem. Da D.J. hoće da vam pokaze moje mejlove njemu. Ja sam ljudi kevćo. Well Bee je ovde razguzio kolor. A Rubini odmah da se vrne u Zagorovu ekipu da mu uši ne izvučem. A unutra će biti odrađeno sa 200% snage, lickanja pickanja i ostalog. Veruj te mi.
Da je. Jel ti to pokusavas ubiti entuzijazam? Nisam jos dobio materijale, jer jako su spori ti iz Repubblike, a i strip je tek izasao u Italiji nema dugo. No imam kod kuce Laurentijevu Osvetu Vudu i boja je vrlo dobra. Ne vjerujem da je ovo slabije.
Da je. Jel ti to pokusavas ubiti entuzijazam? Nisam jos dobio materijale, jer jako su spori ti iz Repubblike, a i strip je tek izasao u Italiji nema dugo. No imam kod kuce Laurentijevu Osvetu Vudu i boja je vrlo dobra. Ne vjerujem da je ovo slabije.
Ama ne, samo pitam, pošto ta Libellusova knjiga nije na rasporedu narednih 10-tak godina, a ovo se ne može čekati.
Mada moram priznati da sam se ponadao da vam je dozvoljeno malo brljati s bojama po njihovom materijalu. To bi tek bilo ludilo.
Pa jači je ovde Zagorov staf nego kod Bureta. Evo pogledaj te: Solar, D.J. Patak, Nagor, KW, Brdar, Zagor 12, Going Going, Stinky, Deers, Johnny Difool, Emirem (koliko sam ih samo izostavio)... Pa Bure ne mmože ni prste jedne ruke komplet da iskoristi.
Već sam proširio vijest po talijanskim forumima, baš me zanimaju reakcije, jer balkanci (točnije D.J.) ispadaju već fanovi od njih.
Objavio sam i ja na Epicenter Comics Facebooku u 4. ujutro! Tko ce sad poslije ovog adrenalina ici spavati? Kao sto sam rekao SBE-iju kad sam im pokazao naslovnicu da ih molim da to nigdje ne stavljaju jer samo jednom u zivotu imam privilegiju najaviti americko izdanje Zagora. No ipak me zeznula posta koja se valjda pozurila s cestitkama prije Bozica.
Već sam proširio vijest po talijanskim forumima, baš me zanimaju reakcije, jer balkanci (točnije D.J.) ispadaju već fanovi od njih.
Objavio sam i ja na Epicenter Comics Facebooku u 4. ujutro! Tko ce sad poslije ovog adrenalina ici spavati? Kao sto sam rekao SBE-iju kad sam im pokazao naslovnicu da ih molim da to nigdje ne stavljaju jer samo jednom u zivotu imam privilegiju najaviti americko izdanje Zagora. No ipak me zeznula posta koja se valjda pozurila s cestitkama prije Bozica.
Pa koliko je sati ada kod tebe? Ti to kao Rakoši sa slepim miševima ustao.
Pa koliko je sati ada kod tebe? Ti to kao Rakoši sa slepim miševima ustao.
Skoro 5 ujutro. Nisam jos ni otisao spavati. Stinky mi je bio poslao svoj ubitacni tekst za ovo izdanje. Naravno morao sam ga odmah procitati, a naravno morao sam i poceti s prijevodom. A zatim sam bas kad sam zatvorio Word i kao isao na spavanje vidio Deersov post da je neko objavio informaciju. I tako, nisam imao izbora.
Lud si ali nema veze. Svaka čast! Naslovnica je fenomenalna, totalno american style i nadam se da će barem trećinu tiraža kupiti i pročitati netko tko nema korjene na balkanu ili apeninskom poluotoku. I nema veze što cover nije iz same epizode. Ovo komotno može biti i otok Deimos. :)) Ne zna amer zna di su lubanje