Pa kad ima Magic Winda na engeskom u Hrvatskoj i Srbiji, valjda ce biti i Zagora! Ne brinite, sredit cemo mi to. Svatko tko zeli moci ce nabaviti ove knjige.
DJ, u slucaju da bankrotiras posle ovog poteza i ostanes na ulici, kod mene si uvijek dobrodosao, jedino ne znam hoce li ti se svidjat vrijeme u Chicagu.
DJ, u slucaju da bankrotiras posle ovog poteza i ostanes na ulici, kod mene si uvijek dobrodosao, jedino ne znam hoce li ti se svidjat vrijeme u Chicagu.
u svakom slučaju talijani neće moći ignorirati ovaj projekt, makar će im malo dirnuti ponos. nekad su se zanosili s kursom "mare nostro", a sada im preko obale dolaze prave incijative i rade samima njima proboj u ameriku, jer sami nisu mogli skupiti odlučnu volju. takav jedan pokušaj ne može se zanemariti, ako si imalo svjestan svijeta.
Iako zvući čudno, meni se čini, da sa Zagorom ne može bankrotirat. Ovo izgleda jebeno dobro i mora privuć svakog comic book fana, tako da bi se to moralo u americi prodavat... za sve ostalo zovi ex.yu... tu smo mi balkanci, da mu pokupujemo sve što ostane. Još će bit pitanje, dal će uopće što ostat za Amere.
Možda i bankrotiraš, al bitno je da si sa ovim obezbedio titulu DR. ZAGOROLOG 2015. A to dal ćeš imati leba da jedeš, ma pravom Zagorovcu je dosta i osušeni pemikan.
Da si ovo objavio nedelju dana ranije solar bi sad drhtao ko kad je čitao Morsku stravu.
Ima gdje kakva predbilježba da odma prednaručim da se ne rasproda?
Tek ovo sad vidim. Iz tvojih usta u Bozje usi. Ne brini za rasprodaju! Nemam ja tih problema! A i u slucaju da se rasproda ide reprint, garant! A koja bi to ironija bila da bas serijal koji volim najvise i koji je kao velik rizik bude hit.
u svakom slučaju talijani neće moći ignorirati ovaj projekt, makar će im malo dirnuti ponos. nekad su se zanosili s kursom "mare nostro", a sada im preko obale dolaze prave incijative i rade samima njima proboj u ameriku, jer sami nisu mogli skupiti odlučnu volju. takav jedan pokušaj ne može se zanemariti, ako si imalo svjestan svijeta.
da se nisu zanosili s " mare nostro" danas bi ovo bija dio Turske.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Možda i bankrotiraš, al bitno je da si sa ovim obezbedio titulu DR. ZAGOROLOG 2015. A to dal ćeš imati leba da jedeš, ma pravom Zagorovcu je dosta i osušeni pemikan.
Da si ovo objavio nedelju dana ranije solar bi sad drhtao ko kad je čitao Morsku stravu.
Živa istina, da je D.J. ovo čudo objavio par dana prije ne bi ja vidio ni Z od zagorologa.