Ja se slažem sa KW oko ove epizode, pogotovo mi se svidio drugi dio. Nema tu neke filozofije (niti je treba biti), tu je akcija, horror, SF - jako dinamično i brzo se čita. Slešer. Za razliku od svih silnih šablonskih epizoda koje danas prolaze, ja kao ljubitelj SF-a i horrora općenito sam zadovoljan ovom epizodom nema tu mozganja, već samo ugodna akcija.
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Prilično dobra ideja, Veribed, misterija, malo horora, malo SF-a itd. Zato je scenarij prilično podbacio, prva epizoda je bezveze potrošena, tek se u drugoj na kraju počinju događati zanimljive stvari. Predugačak uvod, hrpa bezličnih likova, dosadnjikavi dijalozi i izoliranje najzanimljivijih elemenata u zadnju trećinu je potkopalo ukupan dojam. Laurenti solidan s previše fušerskih momenata.
Prilično dobra ideja, Veribed, misterija, malo horora, malo SF-a itd. Zato je scenarij prilično podbacio, prva epizoda je bezveze potrošena, tek se u drugoj na kraju počinju događati zanimljive stvari. Predugačak uvod, hrpa bezličnih likova, dosadnjikavi dijalozi i izoliranje najzanimljivijih elemenata u zadnju trećinu je potkopalo ukupan dojam. Laurenti solidan s previše fušerskih momenata.
Priča: 8 Scenarij: 6 Crtež: 6.5 Naslovnice: 7
Tek sad pročitao broj iz osmog mjeseca? I ti proglašen za zagorologa godine? bwhahahaha