"Pasice su mali ženski pasi." - nekoliko stripaša koje poznajem
Ovaj, dobar dan. Ja sam Mihaela, idem u jezičnu gimnaziju, objavljujem nekakve crteže na fejsu pod aliasom ARTistotel, i uglavnom pričam o tome kako želim raditi stripove (umjesto da ih radim). Da. To sam ja. Ovaj lik sa dredovima je Svaig. Koji čita ovakve pasice po mojim tekicama za šaranje već godinu dana, i svaki put na mene viče da ih počnem tuširati i stavljati na internet. I tako to ide, u krug i krug i krug, i svaki put kada se vidimo on to mora napomenuti, pa umjesto da ga tužim negdje za psihičko zlostavljanje, odlučila sam ih ipak početi stavljati negdje.
Dobrodošla na forum. Pogledao sam radove na fejsu i ostao ugodno iznenađen . Svaka čast, samo naprijed. Držim fige da što prije objaviš nešto u tiskanom obliku. Nemoj se ljutiti što sam stavio jedan tvoj kratki strip. Ako treba maknem ga, al sam bio oduševljen pa sam htio podijeliti s ostalima. Fine linije ,dobro crtaš izraze lica, odličan kolor ,a i pričica je super .
Vadim i Bern su baš dobri,nađi nekog scenaristu i probajte izgurati album ( čisto bacam ideju ) .
Ma no sikiriki za šeranje, hvala puno! :D Mogla bih neku temu složiti, baš za ostale radove, da ova bude samo za pasice (nemam pojma jel dopušteno otvarati više tema, al hajd).
;P Ima neka idejica za njih dvoje već, samo je treba realizirati.
Tinton, Jesi siguran? Jer ako igramo u parovima, karte od ovo dvoje u pozadini se ne vide, ja imam 3 a ženska sa crnom kosom 4, onda znači da sam ja bacala a ona je sljedeća... Dakle već smo pri kraju, u... sedmom krugu, ja mislin.
Opa, veliki je za remi. Mali je za u parove, a sat je za u dvoje, bacit jednu brzinski.
Mi smo doma uvik igrali samo remi, mater, koja je tamo od doli iz Neretve, nije fetiva Splićanka, a dolje se remi igra puno više nego trešeta. Tako da sam imala duhovno siromašno djetinjstvo... što se tiče briškule i trešete. x)