forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Charlie Hebdo, heroji slobode govora
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 09/01/2015 : 21:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
zanimljivo da su ove satirične novine već bile zabranjivane

prvi put su bili ukinuti kad su se sprdali sa tek umrlim de golom

Edited by - KRAS on 09/01/2015 21:50:45
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/01/2015 : 21:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
sprdali su se sa svime i svačim

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 09/01/2015 : 21:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
ali samo zbog de gola su ih ukinuli i zabranili taj prvi naziv novina

al to je razumljivo

isto bi bilo da se neko sa mrtvim titom zajebavo
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 09/01/2015 : 21:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

koliko god kiky ne shvacao, nakon ovoga dogadjaja najvise represije ce biti izvrseno na ljude koji nemaju veze sa fundamentalizmom. to znaci da ce ljudi pod prijetnjom mogucih nesigurnosti tj. terorizma biti spremni na ukidanje jako puno svojih sloboda - strajk, slloboda izrazavanja svojih misljenja, socijalna prava i slicni. evo primjera kolika je sansa da sada netko u francuskoj pocne pricati da je islam ok vjera javno u novinama tj mass medijima?

Ne znam s kim se ti svađaš.
Ovo iznad što si napisao je realan i vrlo vjerojatan scenarij, ali to ne znači da CIA, Iluminati, Templari, naftni lobiji ili tko već stoje iza ovih napada. To su izveli luđaci potkovani vjerom uvjereni da rade pravu stvar. Reakcije službene Evrope se čeka. Ne bih se iznenadio da se otvori neki evropski Guantanamo. Neslužbeno, jučer je sigurno na tisuće ljudi preskočilo kebab nakon noćnog izlaska i zaputilo se nekamo drugdje na jelo. Nije fer, ali tako je.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/01/2015 : 22:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
nagore ja ne tvrdim nista od tih suludih teorija. procitaj malo sto sam pisao. stvar je samo u tome sto me se pokusava diskreditirati kao pobornika tih gluposti, a to je lakse nego da mi se odgovori argumentirano.
nazalost kiky ima te desnicarsko-ljevicarske (hdz/sdp) fore diskreditiranja ljudi da koristi tzv. argumentum ad homini tj. napada ljude kada nema argumente za raspravu. nazalost, nisam mu ja ni kruger ni dsormaz ni dosada da cu biti njegov nivo. zao mi je samo sto mi kiky sramoti ljevicare svojim nacinom komunikacije.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 09/01/2015 : 22:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Tonto

Nagore, idado ti dobro govori. Prošao sam cijelu obalu sjeverne afrike krajem devedesetih i mogu ti reći da je Libija po kvaliteti života bila svemirski brod za sve, a to sam zaključio i iz razgovora s njihovim ljudima. Običan čovjek u Libiji vjerovatno je živio bolje nego što ćemo mi ikad...

bija je i Alžir ok dok FIS nije dobia izbore.
priča je meni stari da bi se oni uredno izlazili i pili tamo prije 90.-te.
a sad ti vojska čuva brod kad si u luci.
pa ko je njima kriv šta su otišli u q?

Strane zemlje koje podrzavaju vojnu diktaturu? Npr. Francuska?

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 09/01/2015 : 22:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
da je samo ignorisanje kebabdžinica

sledi kristal naht na evropski način sa našim uzorima na čelu- švedska, danska, francuska, belgija, engleska- u švabe još samo verujem da mogu zaustave pogrom muslimana...

isplivat će opet zatomljeno zapadnoevropsko barbarstvo

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 09/01/2015 : 22:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:

nagore ja ne tvrdim nista od tih suludih teorija. procitaj malo sto sam pisao. stvar je samo u tome sto me se pokusava diskreditirati kao pobornika tih gluposti, a to je lakse nego da mi se odgovori argumentirano.
nazalost kiky ima te desnicarsko-ljevicarske (hdz/sdp) fore diskreditiranja ljudi da koristi tzv. argumentum ad homini tj. napada ljude kada nema argumente za raspravu. nazalost, nisam mu ja ni kruger ni dsormaz ni dosada da cu biti njegov nivo. zao mi je samo sto mi kiky sramoti ljevicare svojim nacinom komunikacije.

Joj, samo se nemoj sada rasplakati. O čemu ti zapravo ovdje pričaš, koje argumente u ovom slučaju imaš? Sto iz ove situacije tebi ide na ruku? I zašto si me zapravo napao?
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16467 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/01/2015 : 22:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Strasno je sve ovo. Ali, ljudi su licemeri... istog dana kada se sve ovo desilo, ubijeno je u bombaskom napadu u Jemenu, vise od 30 studenata, a ko zna jos koliko se slicnih stvari dogodilo ovih dana... u medijima se samo o Fr prica, nigde reci o ostali dogadjajima...
U Beogradu se niko nij setio da ode ispred ambasade Jemena i pruzi podrsku njihovom narodu.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/01/2015 : 22:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

quote:

Joj, samo se nemoj sada rasplakati. O čemu ti zapravo ovdje pričaš, koje argumente u ovom slučaju imaš? Sto iz ove situacije tebi ide na ruku? I zašto si me zapravo napao?

zato sto si dobar sa krugerom:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 09/01/2015 : 23:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by Dr. Westax

quote:
Originally posted by nagor

Teroristi mrtvi. Možete pojačati sa teorijama zavjere. ;)

To sam najavio jucer, a nisam prorok nego corav kao krtica.

Predvidio si da će 100 000 policajaca ubiti dva terorista?! Jesi siguran, da nisi prorok?

Rekao sam da ce ih sigurno ubiti da ne bude ispitivanja. Trebam li ti crtati Kolumbo?
Go to Top of Page

idado
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4057 Posts

Member since 30/11/2004

Posted - 10/01/2015 : 00:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit idado's Homepage  Send idado a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Strasno je sve ovo. Ali, ljudi su licemeri... istog dana kada se sve ovo desilo, ubijeno je u bombaskom napadu u Jemenu, vise od 30 studenata, a ko zna jos koliko se slicnih stvari dogodilo ovih dana... u medijima se samo o Fr prica, nigde reci o ostali dogadjajima...
U Beogradu se niko nije setio da ode ispred ambasade Jemena i pruzi podrsku njihovom narodu.

Или масакр малих Пакистанаца прије мјесец дана, а да не говорим о паљењу живих Руса у Одеси, у мају... Али, то није ин. Нити може бити икакве користи за нишче духом.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/01/2015 : 00:46:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

U Beogradu se niko nij setio da ode ispred ambasade Jemena i pruzi podrsku njihovom narodu.

valjda zato jerbo se u Jemenu ionako stalno kolju pa nisu više ni zanimljivi?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 10/01/2015 : 06:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by Kum Ruzvelt

U necije svetinje jednostavno ne treba dirati.. u ovom slucaju su u pitanju ljudi bez smisla za humor I ovi nesretnici novinari su osjetili na svojoj kozi.
Mislim da je sloboda govora precjenjena stvar..

Naprotiv, i te kako se treba dirati, sada vise nego ikad, a sloboda govora nije precjenjena vec neprocjenjljiva stvar.

potpisujen

+1

Nisu mi jasni ovi koji govore o nekakvim svetinjama.
Recimo ja kažem da je meni Blek Stijena svetinja. I šta sad moram doći irešetati svakoga koji mu je na recenzijama dao ispod sedamdeset posto. Ili zatražiti da se ukine stripovi com site.

U tom primjeru zamijeni Bleka sa rođenim ocem i majkom i zamisli da ih ovako prikažu i umjesto "Muhamed" napišu ime i prezime tvog rodjenog oca i majke:

http://3.bp.blogspot.com/-p-6NaKDuoNM/VLCUGDvsGLI/AAAAAAAAZiI/rW-57Tq211M/s1600/HebdoKarikatur.png

Priznaj da ti nije svejedno, čak te možda vređa što sam se uopšte drznuo da spominjem tvoje roditelje, zar ne? Sada će se naći neki genijalac pa se samoinscenirati kao Buda i reći da ga se to ne dotiče, ali očekivati da milijardu i po ljudi budu kao on je ipak malo previše.
Tvoj primjer sa Blekom je čisti promašaj jer upoređuješ stvarna osjećanja preko milijardu muslimana prema centralnoj figuri nečega njima najintimnijeg sa nečim čisto hipotetičkim, a satiru koja je koncipirana sa ciljem da uvredi upoređuješ sa konstruktivnom recenzijom. To je školska zamjena teza.

U slučaju Muhameda radi se o "ocu" i "majci" milijarde i po ljudi. Zato što su se našla trojica među tih milijardu i pol koji imaju nizak prag tolerancije na takve uvrede, mi osuđujemo onih milijardu i pol, čitavu jednu religiju i sistem vrijednosti, čak gore džamije po Francuskoj.
Apsolutno je nebitno šta ja lično i bilo ko od vas mislimo da bi muslimani trebali da misle, jer mi nismo oni i nemamo pravo da sebe namećemo kao etalone svega ispravnog.

U islamu ima mnogo stvari za kritikovati, kao uostalom i svugdje, ali to treba raditi na konstruktivan način koji vodi nekom cilju, a ne kao na gornjoj slici. Kakva je to satira ako autori satire smatraju neuspjehom ako se ne uvredi barem većina muslimana?

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.

Edited by - Dranki on 10/01/2015 07:10:12
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 10/01/2015 : 09:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message
OK, mogu razumjeti uvrijeđenost i povrijeđenost nečijih osječaja, ALI... (uvijek postoji jedno veliko ALI!)
ovo je urađeno u Francuskoj a ne negdje u Jemenu, Siriji, Saudijskoj Arabiji
u Francuskoj postoje - francuski zakoni i dodem li ja ili neki istočnjak tamo ne povinujem se svojim zakonima koje sam donio nego zakonima one zemlje u koju sam došao, a ne da tamo donosim svoje pravo bilo ono plemensko ili šerijatsko
a zakoni te zemlje kažu da se NE UBIJA radi npr. vjeroispovjesti, jer kaj neko misli da može doći iz Albanije u Francusku i onda tamo furati plemensku krvnu osvetu?
ili da obrnem da dođem u Suadijsku Arabiju za manje stvari bi mi letjela glava i ne bi me spašavalo ni to što sam zapadnjak, uostalom i rijetko koga zapadnjaka koji je nekaj zglajzao - pio alkohol, pofumao si malo, svime time uvrijedio vjernike tamo
ja nisam desničar ni ekstremni nacionalist ni išta od toga ali logika te neke stvari kako je sada u Francuskoj vide čini mi se je u tome da ako su mislili tako funkcionirati u (njihovoj!) sredini po drugim nekim zakonima, pa wtf - što oni ovdje s nama i rade?
naravno govorim o onoj 0,01% manjine tamo nekih ekstremista, ali i jedno trulo jaje je dovoljno da nećeš uzeti cijeli paket, kajne....

Pike Bishop: Let's go!
Lyle Gorch: Why not?
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3275 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 10/01/2015 : 09:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
quote:

....

U slučaju Muhameda radi se o "ocu" i "majci" milijarde i po ljudi. Zato što su se našla trojica među tih milijardu i pol koji imaju nizak prag tolerancije na takve uvrede, mi osuđujemo onih milijardu i pol, čitavu jednu religiju i sistem vrijednosti, čak gore džamije po Francuskoj.
Apsolutno je nebitno šta ja lično i bilo ko od vas mislimo da bi muslimani trebali da misle, jer mi nismo oni i nemamo pravo da sebe namećemo kao etalone svega ispravnog.

U islamu ima mnogo stvari za kritikovati, kao uostalom i svugdje, ali to treba raditi na konstruktivan način koji vodi nekom cilju, a ne kao na gornjoj slici. Kakva je to satira ako autori satire smatraju neuspjehom ako se ne uvredi barem većina muslimana?

Ne mogu da se potpuno ne slažem sa celim postom, a najviše pogađa centar označeno.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4402 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 10/01/2015 : 09:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
Voda koja vas napaja
sunce koje vas grije
zemlja koja vas hrani
srodna duša koja dijeli bol sa vama
djeca koja održavaju vašu lozu i kada vas ne bude
i tako dalje i tako dalje...
To su svetinje i kada je nešto od toga ugroženo, smije se braniti svim sredstvima.

Svetinja u obliku apstraktne misli, iskre ili bića ne smiju biti dio toga zbog široke palete interpretacija koje se razlikuju od kulture do kulture, od osobe do osobe. ˝Obranu˝ takve sorte ideja kalašnjikovim treba apsolutno osuditi jer ako ne- onda će povijest uvijek i iznova, ljude koji je nisu sposobni razumjeti praviti budalama. Sve dok ne bude prekasno.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/01/2015 : 10:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Dranki

quote:

quote:

quote:

quote:

U necije svetinje jednostavno ne treba dirati.. u ovom slucaju su u pitanju ljudi bez smisla za humor I ovi nesretnici novinari su osjetili na svojoj kozi.

Naprotiv, i te kako se treba dirati, sada vise nego ikad, a sloboda govora nije precjenjena vec neprocjenjljiva stvar.

potpisujen

+1

Recimo ja kažem da je meni Blek Stijena svetinja. I šta sad moram doći irešetati svakoga koji mu je na recenzijama dao ispod sedamdeset posto. Ili zatražiti da se ukine stripovi com site.

U tom primjeru zamijeni Bleka sa rođenim ocem i majkom i zamisli da ih ovako prikažu i umjesto "Muhamed" napišu ime i prezime tvog rodjenog oca i majke:

http://3.bp.blogspot.com/-p-6NaKDuoNM/VLCUGDvsGLI/AAAAAAAAZiI/rW-57Tq211M/s1600/HebdoKarikatur.png

Priznaj da ti nije svejedno, čak te možda vređa što sam se uopšte drznuo da spominjem tvoje roditelje, zar ne? Sada će se naći neki genijalac pa se samoinscenirati kao Buda i reći da ga se to ne dotiče, ali očekivati da milijardu i po ljudi budu kao on je ipak malo previše.
Tvoj primjer sa Blekom je čisti promašaj jer upoređuješ stvarna osjećanja preko milijardu muslimana prema centralnoj figuri nečega njima najintimnijeg sa nečim čisto hipotetičkim, a satiru koja je koncipirana sa ciljem da uvredi upoređuješ sa konstruktivnom recenzijom. To je školska zamjena teza.

Ako mi prevedeš s francuskog karikaturu možda ju razumijem.
Ali ne valja ti usporedba. Islam je javna stvar i kao takva mora biti podložna kritiziranju. Moji roditelji ako postanu javne osobe onda isto moraju biti spremni na kritiku u bilo kojem obliku. Ovo je neukusno (na prvi pogled), ali ako je neukusno govori više o autoru nego o osobi o kojoj se govori.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 10/01/2015 : 11:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
Lijevo znaci "Muhamed: zvijezda je rodjena" a desno je u vezi onog filma o Muhamedu sto je izasao prije par godina, ako se ne varam: "A moj čmar? Volite li moj čmar?

Oni koji zagovaraju ovakvu vrstu satire i "slobode" misljenja će se sigurno obradovati vijesti da je zbog ovog napada u Francuskoj u EU ponovo otvorena debata o skladištenju svih podataka o nama, debata koju je EU parlament bio blokirao.
Htjeli ste satiru a da ne platite za to, izgleda da neće moći.

Ovo je inače super ideja, kad god neko želi da gurne EU u smjeru policijske unije gdje svako biva nadziran, kao u Americi, napiše neku bolesnu satiru protiv muslimana. Mi napišemo da smo svi Charlie, a oni nam iza ledju proguraju zakon koji uzurpira nasu privatnost.

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.

Edited by - Dranki on 10/01/2015 11:12:02
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/01/2015 : 11:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
http://www.liveleak.com/view?i=869_1420833044
Jučer čitam al-kajda preuzela odgovornost, danas na jednom portalu čitam ISIS preuzeo odgovornost.
AlKajda, ISIS, AQAP, AlNusra, Al Šabab, Boko Haram... su različite strane istog novčiča.

chossudovsky na daily telegraph kaže, da su bili francuzi opozoreni na mogučnost napada ovih brata, da pa nisu ništa poduzeli, da bi zašitili tarče. u akciji protiv teroristoma su sudjelovale i izraelske intervencijske (swat) jedinice (http://www.globalresearch.ca/the-attacks-on-charlie-hebdo-and-the-kosher-grocery-store-israels-mossad-to-the-rescue/5423715).

chossudovsky se pita i, ko je terorista - oni, koji izvršuju teroristička djela, ili oni, koji jih nadziru i financiraju. ako idu medju teroriste i ovi drugi, sta kao i francuska kao i izrael teroristični državi, jer podpiraju al kaido i isil - naravno, dok se ovi borita protiv assadu i iranu...(?)

---

Zanimljivo, da nema nigdje vijesti o mirovnoj konferenci o Siriji u Moskvi, gdje ZDA hoče, da se Siriju podijeli, naravno ZDA bi dobile one regije pod nadzorom upornikov, kao i naftne bazene.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 10/01/2015 11:24:37
Go to Top of Page

Kum Ruzvelt
Junior Member

357 Posts

Member since 03/09/2011

Posted - 10/01/2015 : 11:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Kum Ruzvelt a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

potpisujen

+1

Ma nemas ti pojma o zivotu..uz duzno postovanje ali tako je. I odmah da kazem jebes covjeka kojem nista nije sveto. Takve ne bih nazvao ni ljudima.. vise nekim moralnim ruinama ili nedefinisanim oblicima zivota. I jao onome ko sa takvim ljudima mora imati posla.. kad naletis na takve spoznaces da je sasvim u redu radovati se necijoj smrti.
Pri ovome "sveto" ne mislim samo na vjeru nego na sve ostale bitne stvari u zivotu. Tako bih I ja mogao reci da su oni I novinari idioti nevidjeni kad su izgubili zivot zbog karikature.. mislim koliki debil moras biti za takvo sto?
Ako je tebi Blek smisao zivota I razlog tvog postojanja onda sto da ne? Radi sta god smatras ispravnim..
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/01/2015 : 11:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

to sam čuo, da li je bilo to gdje objavljivano? i Boko Haram pobio 150 žene i deca. to mi izgleda več kao neki show. Žalostno

A za naše novinare (nekim izprika) još jednom su pokazali kakvi su. Svi sa napisima ja sam Čarli, polagali olovke, itd.... pravo je tako ali kad bi bilo dobro, ako bi se ko kod nas išao stvarnog, raziskovalnog novinarstva.... tako pa kao prvoškolčki, koji pišu/prepisuju po diktatu, ili stranih štamparskih agencija, još žalostnije pa je- da drže palicu kod varanja naših pol..ka - tajkuna,protiv slov.državljana, ili bolje rečeno, u tom primeru - "porez platiša"

Edited by - Risar_69 on 10/01/2015 11:38:28
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6911 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 10/01/2015 : 11:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
Ja nisam Charlie!
Koliko god ti ljudi bili ubojice "znali" su koga i ljude na kakvim principima ubiti o čemu najbolje govori činjenica da je taoc izašao živ.
Toliko o tome a ako neki smor želi dodatno ispitivanje i povlačenje za jezik na kraju kojeg će intervenirati dežurni inspektor iz iste partije samo poručujem da je ovo moj prvi i jedini post u ovom topicu. Živjeli

loading...
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/01/2015 : 11:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Ovaj strašni pokolj u Francuskoj biče lijep izgovor za večji nadzor i omejevanje pravica nas svih. Samo se nadajmo, da neče biti tako.

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 10/01/2015 : 11:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message

http://themarooncolony.com/2015/01/08/jenesuispascharlie/

+IN HOC SIGNO VINCES+

Edited by - Tutta on 10/01/2015 11:47:16
Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000