forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Charlie Hebdo, heroji slobode govora
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/01/2015 : 11:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Dranki

quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by Kum Ruzvelt

U necije svetinje jednostavno ne treba dirati.. u ovom slucaju su u pitanju ljudi bez smisla za humor I ovi nesretnici novinari su osjetili na svojoj kozi.
Mislim da je sloboda govora precjenjena stvar..

Naprotiv, i te kako se treba dirati, sada vise nego ikad, a sloboda govora nije precjenjena vec neprocjenjljiva stvar.

potpisujen

+1

Nisu mi jasni ovi koji govore o nekakvim svetinjama.
Recimo ja kažem da je meni Blek Stijena svetinja. I šta sad moram doći irešetati svakoga koji mu je na recenzijama dao ispod sedamdeset posto. Ili zatražiti da se ukine stripovi com site.

U tom primjeru zamijeni Bleka sa rođenim ocem i majkom i zamisli da ih ovako prikažu i umjesto "Muhamed" napišu ime i prezime tvog rodjenog oca i majke:

http://3.bp.blogspot.com/-p-6NaKDuoNM/VLCUGDvsGLI/AAAAAAAAZiI/rW-57Tq211M/s1600/HebdoKarikatur.png

Priznaj da ti nije svejedno, čak te možda vređa što sam se uopšte drznuo da spominjem tvoje roditelje, zar ne? Sada će se naći neki genijalac pa se samoinscenirati kao Buda i reći da ga se to ne dotiče, ali očekivati da milijardu i po ljudi budu kao on je ipak malo previše.
Tvoj primjer sa Blekom je čisti promašaj jer upoređuješ stvarna osjećanja preko milijardu muslimana prema centralnoj figuri nečega njima najintimnijeg sa nečim čisto hipotetičkim, a satiru koja je koncipirana sa ciljem da uvredi upoređuješ sa konstruktivnom recenzijom. To je školska zamjena teza.

U slučaju Muhameda radi se o "ocu" i "majci" milijarde i po ljudi. Zato što su se našla trojica među tih milijardu i pol koji imaju nizak prag tolerancije na takve uvrede, mi osuđujemo onih milijardu i pol, čitavu jednu religiju i sistem vrijednosti, čak gore džamije po Francuskoj.
Apsolutno je nebitno šta ja lično i bilo ko od vas mislimo da bi muslimani trebali da misle, jer mi nismo oni i nemamo pravo da sebe namećemo kao etalone svega ispravnog.

U islamu ima mnogo stvari za kritikovati, kao uostalom i svugdje, ali to treba raditi na konstruktivan način koji vodi nekom cilju, a ne kao na gornjoj slici. Kakva je to satira ako autori satire smatraju neuspjehom ako se ne uvredi barem većina muslimana?

ti očito ne kužiš poantu.
svašta može nekoga uvridit.
eno ti one slike koje san okačija za primjer.
misliš da se Francuzi ,Nizozemci itd oduševljavaju kad vide one poruke?
jel neko pobija one ljude? naravno da nije.mogu laprdat ka i svi drugi.
i nemaju se šta bunit kad i drugi laprdaju.
jerbo ako čemo tako ,onda slobodno možemo reč da je SVAKA religija blasfemična prema svakoj drugoj religiji.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12739 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 10/01/2015 : 11:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

quote:

U necije svetinje jednostavno ne treba dirati.. u ovom slucaju su u pitanju ljudi bez smisla za humor I ovi nesretnici novinari su osjetili na svojoj kozi.
Mislim da je sloboda govora precjenjena stvar..

Naprotiv, i te kako se treba dirati, sada vise nego ikad, a sloboda govora nije precjenjena vec neprocjenjljiva stvar.

potpisujen

+1

Nisu mi jasni ovi koji govore o nekakvim svetinjama.
Recimo ja kažem da je meni Blek Stijena svetinja. I šta sad moram doći irešetati svakoga koji mu je na recenzijama dao ispod sedamdeset posto. Ili zatražiti da se ukine stripovi com site.

U tom primjeru zamijeni Bleka sa rođenim ocem i majkom i zamisli da ih ovako prikažu i umjesto "Muhamed" napišu ime i prezime tvog rodjenog oca i majke:

http://3.bp.blogspot.com/-p-6NaKDuoNM/VLCUGDvsGLI/AAAAAAAAZiI/rW-57Tq211M/s1600/HebdoKarikatur.png

Priznaj da ti nije svejedno, čak te možda vređa što sam se uopšte drznuo da spominjem tvoje roditelje, zar ne? Sada će se naći neki genijalac pa se samoinscenirati kao Buda i reći da ga se to ne dotiče, ali očekivati da milijardu i po ljudi budu kao on je ipak malo previše.
Tvoj primjer sa Blekom je čisti promašaj jer upoređuješ stvarna osjećanja preko milijardu muslimana prema centralnoj figuri nečega njima najintimnijeg sa nečim čisto hipotetičkim, a satiru koja je koncipirana sa ciljem da uvredi upoređuješ sa konstruktivnom recenzijom. To je školska zamjena teza.

U slučaju Muhameda radi se o "ocu" i "majci" milijarde i po ljudi. Zato što su se našla trojica među tih milijardu i pol koji imaju nizak prag tolerancije na takve uvrede, mi osuđujemo onih milijardu i pol, čitavu jednu religiju i sistem vrijednosti, čak gore džamije po Francuskoj.
Apsolutno je nebitno šta ja lično i bilo ko od vas mislimo da bi muslimani trebali da misle, jer mi nismo oni i nemamo pravo da sebe namećemo kao etalone svega ispravnog.

U islamu ima mnogo stvari za kritikovati, kao uostalom i svugdje, ali to treba raditi na konstruktivan način koji vodi nekom cilju, a ne kao na gornjoj slici. Kakva je to satira ako autori satire smatraju neuspjehom ako se ne uvredi barem većina muslimana?

Dranki - Glas razuma! Lijepo rečeno
Ovo je uglavnom i moje mišljenje o ovom događaju

Have mercy
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/01/2015 : 12:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Ja nisam Charlie!
Koliko god ti ljudi bili ubojice "znali" su koga i ljude na kakvim principima ubiti o čemu najbolje govori činjenica da je taoc izašao živ.
Toliko o tome a ako neki smor želi dodatno ispitivanje i povlačenje za jezik na kraju kojeg će intervenirati dežurni inspektor iz iste partije samo poručujem da je ovo moj prvi i jedini post u ovom topicu. Živjeli

a onih 12 su bili krivi?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12739 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 10/01/2015 : 12:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:

Lijevo znaci "Muhamed: zvijezda je rodjena" a desno je u vezi onog filma o Muhamedu sto je izasao prije par godina, ako se ne varam: "A moj čmar? Volite li moj čmar?

Oni koji zagovaraju ovakvu vrstu satire i "slobode" misljenja će se sigurno obradovati vijesti da je zbog ovog napada u Francuskoj u EU ponovo otvorena debata o skladištenju svih podataka o nama, debata koju je EU parlament bio blokirao.
Htjeli ste satiru a da ne platite za to, izgleda da neće moći.

Ovo je inače super ideja, kad god neko želi da gurne EU u smjeru policijske unije gdje svako biva nadziran, kao u Americi, napiše neku bolesnu satiru protiv muslimana. Mi napišemo da smo svi Charlie, a oni nam iza ledju proguraju zakon koji uzurpira nasu privatnost.

Evo i potvrde ovog o čemu si govorio ovdje
http://www.sueddeutsche.de/politik/folgen-der-anschlaege-von-paris-bedenkliche-wunschliste-1.2298442

Have mercy
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 10/01/2015 : 12:27:52  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

http://themarooncolony.com/2015/01/08/jenesuispascharlie/

Ovo gore je neukusnije od svih karikatura proroka zajedno. Od kud mu pravo govoriti u ime osobe, koja je stvarno postojala.

Tim više što mu je post glup do kraja. Ako je umro braneći tekovinu zapadne civilizacije", on je Charlie. "Ja sam Charlie" nije slogan za karikaturu proroka, nego pravo živjeti zapadnjačkim načinom života, koji je utemeljen na sekularizmu i kritici svega... još od prosvjetiteljstva pa nadalje.

Edited by - nagor on 10/01/2015 13:21:04
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/01/2015 : 12:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Policajac, koji je bio zadužen za otkrivanje ovog tragičnog zbivanja, napravio samoubistvo. Nije još razjasnjeno zašto
http://beforeitsnews.com/terrorism/2015/01/breaking-police-chief-helric-fredou-investigating-chalie-hebdo-dies-mysteriously-2451918.html

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 10/01/2015 12:31:03
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/01/2015 : 12:30:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
Ima na forumu malo više fašista nek kaj sam si to mislil. Znal sam da je dobrom dijelu "sloboda" očito strani pojam, ali baš da su protiv slobode izražavanje misli to ipak nisam očkival. Jadno i žalosno, ali očito smo još društvo (generalno mislim na čitav svijet) na razini špiljskog slikarstva. Pokrivaju nas moderne tehnologije i napredak inteligentnijih pojedinaca ali generalno smo još jako nisko (:

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 10/01/2015 : 12:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:

Lijevo znaci "Muhamed: zvijezda je rodjena" a desno je u vezi onog filma o Muhamedu sto je izasao prije par godina, ako se ne varam: "A moj čmar? Volite li moj čmar?

Oni koji zagovaraju ovakvu vrstu satire i "slobode" misljenja će se sigurno obradovati vijesti da je zbog ovog napada u Francuskoj u EU ponovo otvorena debata o skladištenju svih podataka o nama, debata koju je EU parlament bio blokirao.
Htjeli ste satiru a da ne platite za to, izgleda da neće moći.

Ovo je inače super ideja, kad god neko želi da gurne EU u smjeru policijske unije gdje svako biva nadziran, kao u Americi, napiše neku bolesnu satiru protiv muslimana. Mi napišemo da smo svi Charlie, a oni nam iza ledju proguraju zakon koji uzurpira nasu privatnost.

Da, Evropa će se sad najvjerojatnije radikalizirat, ali ne zbog Charlie Hebdoja, nego zbog ljudi poput tebe i ostalih, koji su očito spremni ubiti jer jako vole svoju mamu i tatu.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/01/2015 : 12:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
izgleda da polako dolaze do istine one stare izreke;
"tko tebe kamenom ti njega kamenčinom" i sl.

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/01/2015 : 12:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Ljudi polako gube povjerenje u novinare i polit..
A dok se ljudi razdvaja-ok svatko ima pravo na svoje mišljenje, oni nam se smiju.
Ovo je več bilo više puta objavljivano.Prvi video... http://investmentwatchblog.com/carlin-wall-street-owns-washington/

Edited by - Risar_69 on 10/01/2015 12:52:24
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/01/2015 : 12:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

A dok se ljudi razdvaja-ok svatko ima pravo na svoje mišljenje, oni nam se smiju.
Ovo je več bilo više puta objavljivano. http://investmentwatchblog.com/carlin-wall-street-owns-washington/

eno ti si stavia s onog glupog sajta o nvo neki debilni text o jezuitima.
i sad zamisli da te neko šta ludo brije na njih,uzme kalaša i izrešeta te.
i usput još par ljudi.
bi li to bilo ok?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/01/2015 : 12:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/black/clanak/i-asterix-i-obelix-odali-pocast-charlie-hebdou/794242.aspx

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/01/2015 : 12:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

quote:

Ovo je več bilo više puta objavljivano. http://investmentwatchblog.com/carlin-wall-street-owns-washington/

i usput još par ljudi.
bi li to bilo ok?

Ni nisam gledao sa kog sajta, pa zar nije sloboda govora u pitanju?
Pa to ti elita i hoče, da se poubijamo medju sobom, ko ima ovdje korist?

Edited by - Risar_69 on 10/01/2015 12:59:14
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/01/2015 : 13:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

i usput još par ljudi.
bi li to bilo ok?

da,stvar i je u slobodi govora.
nemože je neko imat a neko ne.
pogotovo u istom društvu i državi.

Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 10/01/2015 : 13:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message
@dosada, ja licno sam fasista isto onoliko koliko i oni koji su donosili zakone za ocuvanje licnog dostojanstva svakog pojedinca i dusevnog integriteta, antibullying zakona, te zakona protiv blasfemije. Ako se ti osjecas sputan i ne-slobodan tim zakonima i zelis da ih mijenjas da bi u potpunosti mogao da konzumiras svoju slobodu izrazavanja, sretno ti.

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 10/01/2015 : 13:13:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

i usput još par ljudi.
bi li to bilo ok?

da,stvar i je u slobodi govora.
nemože je neko imat a neko ne.
pogotovo u istom društvu i državi.

Kakvoj slobodi?

Charlie Hebdo pravi se lud iz svih, i iz juda...

A kod nas se jih ne smije ni omenit u kakvom takvom kontekstu?

I ova naslovna kod nas je bila zabranjena, završilo na sudu...
http://www.mladina.si/97663/blasfemija-po-slovensko/
Pa, sloboda govora

Edited by - Risar_69 on 10/01/2015 13:16:06
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/01/2015 : 13:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

Ima na forumu malo više fašista nek kaj sam si to mislil. Znal sam da je dobrom dijelu "sloboda" očito strani pojam, ali baš da su protiv slobode izražavanje misli to ipak nisam očkival. Jadno i žalosno, ali očito smo još društvo (generalno mislim na čitav svijet) na razini špiljskog slikarstva. Pokrivaju nas moderne tehnologije i napredak inteligentnijih pojedinaca ali generalno smo još jako nisko (:

Ima ih ovdje nekolicina,no to su vise klerofasisti koji ovdje nekakvim banalnim nebulozama pokusavaju relativizirati ovaj gnusni zlocin pa cak i pocinitelje kroz neku svoju srednjovjekovnu logiku uciniti nekom vrstom zrtava ,a sve to pod velom nekakve umjereno kozervativne logike zna se vec kojeg predznaka.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/01/2015 : 13:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Imali smo i mi u HR jedne takve novine.
Veliki i genijalni Feral Tribun,i sjetimo se kako su se odnosili prema njemu isti ovi kojima je i Charlie Hebdo sukrivac za ovo sto se dogodilo.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nitko-nije-palio-svijece-samo-su-palili-ferale/794231.aspx

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 10/01/2015 14:01:37
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 10/01/2015 : 14:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:

Ma nemas ti pojma o zivotu..uz duzno postovanje ali tako je. I odmah da kazem jebes covjeka kojem nista nije sveto. Takve ne bih nazvao ni ljudima.. vise nekim moralnim ruinama ili nedefinisanim oblicima zivota. I jao onome ko sa takvim ljudima mora imati posla.. kad naletis na takve spoznaces da je sasvim u redu radovati se necijoj smrti.
Pri ovome "sveto" ne mislim samo na vjeru nego na sve ostale bitne stvari u zivotu. Tako bih I ja mogao reci da su oni I novinari idioti nevidjeni kad su izgubili zivot zbog karikature.. mislim koliki debil moras biti za takvo sto?
Ako je tebi Blek smisao zivota I razlog tvog postojanja onda sto da ne? Radi sta god smatras ispravnim..

uh, što tebe jebu ovi, kako ih sasvim pogrešno i tako podmuklo nazivaš, kojima "ništa nije sveto" a ne brinu te ovi koji masakriraju upravo u ime svojih svetinja (boga, nacije, domovine...). ali pazi ovo... upravo vi, koji apstraktne ideje i ideologije dižete na nivo nedodirljivosti i svetinja, upravo vi obezvrijeđujete čovjeka u svoj njegovoj čovječnosti i ljudskosti, jer upravo vama više ništa nije sveto (ljudsko) ako postoji cilj, ideja koja je veća od sviju nas. no, dobro, jasno nam je da si na strani terorista... a sa njima, vidjeli smo, nema pregovaranja.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 10/01/2015 : 14:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/01/2015 : 14:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Imali smo i mi u HR jedne takve novine.
Veliki i genijalni Feral Tribun,i sjetimo se kako su se odnosili prema njemu isti ovi kojima je i Charlie Hebdo sukrivac za ovo sto se dogodilo.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nitko-nije-palio-svijece-samo-su-palili-ferale/794231.aspx

legendarni Feral
prisjetimo se

http://lupiga.com/vijesti/najboljih-20-feralove-naslovnice-koje-ce-se-pamtiti

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10821 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 10/01/2015 : 14:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by Tutta

http://themarooncolony.com/2015/01/08/jenesuispascharlie/

Ovo gore je neukusnije od svih karikatura proroka zajedno. Od kud mu pravo govoriti u ime osobe, koja je stvarno postojala.

Tim više što mu je post glup do kraja. Ako je umro braneći tekovinu zapadne civilizacije", on je Charlie. "Ja sam Charlie" nije slogan za karikaturu proroka, nego pravo živjeti zapadnjačkim načinom života, koji je utemeljen na sekularizmu i kritici svega... još od prosvjetiteljstva pa nadalje.

I to je vrsta satire..vise ironije..policajac je bio dio svjetske populacije od 1.6 milijarde ljudi i posao mu je bio odrzavanje reda i mira u zemlji u kojoj je vjerojatno i rodjen.
Cuvao je ljude koje o njegovoj tradiciji i uvjerenjima nisu imale dobro misljenje. Savjestan policajac koji je izvrsavao svoju duznost braneci precijenjenu slobodu govora.
Zalosno.
Sloboda govora je aktuelna i ima svoje prednosti kada se govori o promicanju mira o odrzavanju istog, ali vi neki uporno smatrate da je sloboda govora konstantno vrijedjanje drugih ljudi,pojedinaca i nije da nije bilo verbalnog opominjanja i pokretanje sudskih procesa, ali sistem je sa tendencijom odbacivao optuzbe kontra lista dok je za druge uvazavao.

Ista redakcija nije imala postovanja prema vjerskim grupama (semitskim religijama) i kad su odredjene grupe reagirale na na neke slike povukle su se uz izvinjenje moguce zbog straha od ukidanja financija ili prijetnji.
Kad se radilo o drugim grupama koje su isto trazile ispriku i povlacenje spornih slika nisu se htjele izviniti i pokrenute su pravne tuzbe koje nisu donijele pravno rjesenje.
Zakon nije isti za sve.

Ako je jedna ustanova iznosila stalno uvrede kontra svih teistickih grupacija i to sa namjerom izazivanja nereda i revolucija (a doktrina politickog smjera iste redakcije radi po principu "stalne borbe" kontra religije u svakom obliku) znali su da su sljedbenici posljednje nebeske objave jedini koji opominju vrijedjanje nebeskih proroka, kao sto su prije nekoliko godina u Indiji sudjelovali u protestima sa krscanima zbog karikatura poslanika Isusa.
Ima jedna slika na intu gdje Isus a.s. razocaran razgovara sa Muhamedom a.s. i kaze mu kako je razocaran jer se njegovi krscani ne brinu i ne postuju ga kao sto to rade sljedbenici Muhameda.
Da su i krscani i zidovi pravovremeno reagirali na provokacije ne bi davno bilo tog lista.

Ovi dogadjaji su namjesteni i sa svrhom izazivanja nereda,zataskivanja vlastitih pogresaka u svojoj zemlji u polju ekonomije i gospodarstva i predbacivanja problema na strance.

Zivi bili, pa vidjeli razvoj dogadjaja.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10821 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 10/01/2015 : 14:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
Ah da..moj ditributer Tv programa mi je ukinuo "Russia Today"...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12739 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 10/01/2015 : 14:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Slijedeće izdanje magazina "Charlie Hebdo" mogao bi imati milijunski tiraž. Netko će imati i koristi od svega ovoga.
http://www.spiegel.de/politik/ausland/charlie-hebdo-film-zeigt-historische-redaktionssitzung-a-1012314.html

Have mercy
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 10/01/2015 : 14:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Slijedeće izdanje magazina "Charlie Hebdo" mogao bi imati milijunski tiraž. Netko će imati i koristi od svega ovoga.
http://www.spiegel.de/politik/ausland/charlie-hebdo-film-zeigt-historische-redaktionssitzung-a-1012314.html

A neko ce pizditi ..hehehe

Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000