Author |
Topic  |
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7150 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 11/01/2015 : 22:50:05
|
quote: Originally posted by manhunter
Treba li stvarno upozorenje?
Treba jer ti je prijateljev partijski drug a da nije letio bi. Pročitana demagogija. Moram samo jednom: plačite komunjare! I odlučila je Hrvatska, ne halucinirajte, plačite, zdravo je. Kmeeeeee A ti komesaru, ako me misliš izbaciti samo da te podsjetim na jedan rijetko bezobrazan komentar koji nije kažnjen (prvi komentar - pazi izraz "stoka sitnog zuba" za nekoliko tisuća ljudi): http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=26528&whichpage=431 Uz to je bio i euforični topic druga Difoola kad je Bandić priveden. Pa razmisli. Idem slaviti, lignja je pala  |
loading...
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 11/01/2015 : 23:03:00
|
Ovo je valjda išlo meni a ne Hunteru:)) Uglavnom, posljednje upozorenje svima - niti jedan post o politici se neće tolerirati.
EDIT: Aha, shvatio sam iz druge:)) Tak mi i treba kad radim 5 stvri istovremeno :D |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
Edited by - mladjo on 11/01/2015 23:07:53 |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 12/01/2015 : 10:34:10
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Poli
Ah da, danas su izbori u RH i zato toliko zatisje. Nadam se da tako i ostane sada poslije 19h jer ima nekoliko novijih clanova koji znaju otvarati ... kontroverzne topice. Pa im polazem na srce, nemojte.
je,izbori u hr na kojima odlučuje bosna.
Nije točno da su dijaspora i BiH presudili. Obrazložio sam ti na PM, da ne uzrujavamo ovdje komesarijat. |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 12/01/2015 : 12:50:00
|
Ah da, danas su izbori u RH i zato toliko zatisje. Nadam se da tako i ostane sada poslije 19h jer ima nekoliko novijih clanova koji znaju otvarati ... kontroverzne topice. Pa im polazem na srce, nemojte.
malo začuđuje
da jedan geopolitički strateg kao ti
može izvalit toliku glupost |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13086 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/01/2015 : 13:38:22
|
quote: Originally posted by igor 12
malo začuđuje
može izvalit toliku glupost
to nije glupost nego činjenica. al s obziron da su prije glasali i mrtvaci ovo je golem korak naprid  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 12/01/2015 : 13:41:29
|
quote: Originally posted by lwood je,izbori u hr na kojima odlučuje bosna.
malo začuđuje
nikaj čudno...
Uvijek to ispadne slično ovome kad lwooda sam dolazi do zaključka. Jedino mu koliko toliko leži postavljanje tuđih tekstova, ali kad izvlače svoje zaključke to je onda.........auuuuuu mile! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/01/2015 : 13:46:21
|
glavno da si ti sve svatia,čudo od deteta. jel ti Lancet objavia koji novi rad?   |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13086 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 12/01/2015 : 14:40:36
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Nije točno da su dijaspora i BiH presudili. Obrazložio sam ti na PM, da ne uzrujavamo ovdje komesarijat.
Ali i da je dijaspora presudila, a kao što znamo nije, ona je sastavni dio hrvatskog korpusa i građana Hrvatske koji imaju pravo glasa |
Have mercy |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 12/01/2015 : 14:46:32
|
malo začuđuje
to nije glupost nego činjenica. al s obziron da su prije glasali i mrtvaci ovo je golem korak naprid 
ne,nikad glasovi dijaspore nisu prevagnuli,ni u parlamentarnim ni u predsjedničkim izborima to je činjenica. |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 12/01/2015 : 14:49:20
|
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by dsormaz1
Nije točno da su dijaspora i BiH presudili. Obrazložio sam ti na PM, da ne uzrujavamo ovdje komesarijat.
Ali i da je dijaspora presudila, a kao što znamo nije, ona je sastavni dio hrvatskog korpusa i građana Hrvatske koji imaju pravo glasa
Tako je. Na sreću zakonodavac nije bio ograničen kao oni koji bi dijaspori oduzeli pravo glasa pa predviđa da svaki hrvatski državljanin stariji od 18 godina ima biračko pravo, bez obzira živi li u zemlji ili inozemstvu. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 12/01/2015 : 14:58:23
|
Dsormaz, Igor 12, Izivko, lwood, Dosada - 48 sati. Slijedeće oglušivanje o upozorenje bilo koga povlači za sobom redovnu kaznu. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 13/01/2015 : 19:04:43
|
U svojoj golemoj gluposti i desnilu kojim je zaražen, Dwayne_Looney vjeruje da me vrijeđa nazivajući me "drugom Difoolom".
Jadna budala, on ne shvaća da mi je to kompliment a ne uvreda, ni u kom slučaju a osobito kad dolazi od spodoba poput njega.
Prije puno godina sam položio zakletvu da ću "biti dobar i vjeran drug, da ću marljivo učiti i raditi" i sve što je išlo uz to.
U svakodnevnom životu toga se držim uvijek i danas, pa kad me netko nazove drugom to smatram komplimentom.
No on to dakako ne razumije, niti je sposoban za toliki misaoni napor.
Usput, iza ovog nicka slutim Makija_Mostara, i kako je već glasio nick iza kojeg se skrivao u još jednoj inkarnaciji.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 13/01/2015 : 19:29:25
|
Ne opterecuj se sa sitnisem johhny ,mene malo malo caste takvim komplimentima..vazno je ustrajati |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 16/01/2015 : 17:44:28
|
Moderatori zašto ste zatvorili Hunterov blog? Iako on možda nije imao namjeru ( Wolf hunter ), potreba ovog foruma je da ima nekakav topic poput caffe bar ili bar caffe gdje će se ljudi malo opustiti i pisati o svemu i svačemu. Koliko se sjećam iz davne daleke prošlosti ovog foruma u ta prastara vremena bilo je takvih topica. Promijenite naziv topica i sve O.K. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 16/01/2015 : 18:21:17
|
quote: Originally posted by Kruger
Moderatori zašto ste zatvorili Hunterov blog? Iako on možda nije imao namjeru ( Wolf hunter ), potreba ovog foruma je da ima nekakav topic poput caffe bar ili bar caffe gdje će se ljudi malo opustiti i pisati o svemu i svačemu. Koliko se sjećam iz davne daleke prošlosti ovog foruma u ta prastara vremena bilo je takvih topica. Promijenite naziv topica i sve O.K.
Pa imas onaj sa mirisom kave..nije li to upravo takav profil topica? |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 16/01/2015 : 18:48:09
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by Kruger
Moderatori zašto ste zatvorili Hunterov blog? Iako on možda nije imao namjeru ( Wolf hunter ), potreba ovog foruma je da ima nekakav topic poput caffe bar ili bar caffe gdje će se ljudi malo opustiti i pisati o svemu i svačemu. Koliko se sjećam iz davne daleke prošlosti ovog foruma u ta prastara vremena bilo je takvih topica. Promijenite naziv topica i sve O.K.
Pa imas onaj sa mirisom kave..nije li to upravo takav profil topica?
 |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts
Posted - 16/01/2015 : 19:00:48
|
manhunter
što ti misliš o izbacivanju acestrokea i tonke, pa i ostalih ( ne računajući ove koji ne zavređuju baš taj okrutniji ban, ti dvodnevni se ne računaju )?
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 16/01/2015 : 19:53:18
|
Iskreno, ne kontrolišem šta mladjo radi. Verujem da nisu izbačeni bez razloga. Za vređanje ne može ovaj ban od dan-dva, tako da je ta regularna kazna opravdana. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Topic  |
|