Što se trenutačno događa po ovom pitanju? Jesam li nešto propustio u međuvremenu? Nakon velike euforije sad odjednom muk..zatišje. Ili je to dio marketinškog plana
Kao sto je Legaz napisao, stvari se pripremaju. Bit ce preko 20 stranica analitickog teksta u prvoj knjizi. Ono je samo bila prva najava, bez datuma. Dizajn naslovnice ce biti malo drugaciji od one najave. Ilustracija jednaka, naravno. Inace tesko je povjerovati, ali Repubblica jos nije poslala materijale u SBE.
Što se trenutačno događa po ovom pitanju? Jesam li nešto propustio u međuvremenu? Nakon velike euforije sad odjednom muk..zatišje. Ili je to dio marketinškog plana
Prvo se pričalo, a sad se radi!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Prvo se pričalo, a sad se radi!
...neka neka, drago mi je čuti, već sam se bio uplašio da nije negdje zapelo...Samo nek se radi! ...i tu i tamo obavijesti ostatak mnogoljudne horde Zagorovih poklonika ovdje na forumu što ima novo.
Onaj kolor na Magicnom stvarno mnogo bolji nego na Zagoru. Ocigledno da su u pitanju bili drugi koloristi. Pokusao sam ovaj standardni Zagor kolor malo promijenuti ka stilu od magicnog, i stvarno mi se cini da se sa malo poteza mogla znatno eliminisati ona dvodimenzionalnost i drecavost sto je inace prisutna.Steta sto oni nisu bojili Zagija.
Vjeruj mi Senokute i meni je onaj kolor iz Magicnog bolji (detaljniji i sofisticiraniji), ali srecom Zagor je naivniji strip od MV (ne mislim to pogrdno naravno) pa mu nekako ne smeta i jednostavniji kolor, sto kod Magicnog i ne bi bio slucaj. Inace kod Magicnog radi nekoliko razlicitih kolorista pa je kolor ponekad drugacijeg stila iz knjige u knjigu. No svaka knjiga je istog stila, naravno.
Jesi! KW je bio prvi, Nagor drugi. Znam da ce KW kupiti prvi broj radi podrske, ako to ucini i Nagor dobivas ga ti na poklon.
Solar je pogodio i crtaca naslovnice na osnovu samo nekoliko linija. Za to se mora dobiti poklon! To je ustvari i trebalo biti drugo pitanje u kvizu, ali sam bio preduhitren.
Inace, materijali za prvi broj su stigli tek prije nekoliko dana. Radi se.