Kupio danas u trafici. Ono što uvijek primjetim je da promaše originalni broj. Ovdje je broj 288. Mislim, ovo im se često dešava...ne kužim kako taj detalj ne obrate pažnju?!!
Kupio danas u trafici. Ono što uvijek primjetim je da promaše originalni broj. Ovdje je broj 288. Mislim, ovo im se često dešava...ne kužim kako taj detalj ne obrate pažnju?!!
Ti si taj koji je falija.
Yap, dva puta je rečeno da je numeracija pogrešna (odnosno točna) zbog zenith izdanja
A onda se ispričavam ako sam falija jer računam po onoj tutto i original numeraciji. A dugo vremena i jesu tako ispisivali. Sve u svemu samo neka izlazi i nadam se da ne pogoršaju kvalitetu papira neka reciklaža jer sad su sve odlične epizode.
Nisam još nabavio novi broj ali, ako se ne varam, negdje oko sredine bi trebala započeti nova priča Pakao na granici a u idućem broju ide ona naslovnica sa koje je Verni kopirao Zagorovu pozu na jednoj svojoj ilustraciji.
Kupio sam zajedno i ovaj broj i regularni Povratak u pećinu. Dok me Povratak razočarao, ovaj je zadovoljio moje zagorovske apetite. Jasno da je naivno kako su presjekli put dvojniku, ali to je klasični Zagor. Početak druge priče veoma mi se svidio; maštovit i originalan misterij s velikim potencijalom. Jako dobro, 9/10.
Nisam još nabavio novi broj ali, ako se ne varam, negdje oko sredine bi trebala započeti nova priča Pakao na granici a u idućem broju ide ona naslovnica sa koje je Verni kopirao Zagorovu pozu na jednoj svojoj ilustraciji.
Da, ovo je slijedeća naslovnica, s motivom koji se rijetko viđa, Zagor ima poderane hlače
Učestalost poderanih traperica/čega god na Zagorovim naslovnicama je primjer Ferrijeve česte nemogućnosti da prenese čitatelju dojam kao da se glavni junak našao u nekoj situaciji gdje i nije prošao bez ozlijeda ili ožiljaka. Ne kažem da na svakoj naslovnici treba izgledati kao da je prošao kroz sito i rešeto, ali taj motiv poderane odjeće je odraz nemaštovitosti.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
nesto sto bi ludens mogao ispraviti...posto ovo vise nije tutto serija vec originalna redovna i to period gde su obicno izostajali natpisi na prvoj strani ko je crtac a ko scenarista ludens bi mogao sam upisati autore jer se oni znaju sada...ipak nismo vise u 1986 godini i vremenima kada su u sbe skrivali autore plaseci se pada prodaje po saznanju da nolita vise ne pise za zagora