Author |
Topic |
senokute
Senior Member
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
|
Villain
Average Member
Serbia
566 Posts
Member since 01/03/2011 |
Posted - 24/01/2015 : 21:35:07
|
quote: Originally posted by velka031
Evo, ja prvi kažem da Zagora danas crta 5-6 ljudi kojima bi to trebalo dekretom zabraniti.
Meni je Kjarola jedan od najomiljenijih crtača u Zagor Staff-u. Epizode su mi među top Zagorovim a da imaju njegov crtež. Jedino mu zameram, karikaturno crtanje ljudi u trku. Ništa više. Da li je on u tih 5-6? |
This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17016 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 24/01/2015 : 21:38:40
|
quote: Originally posted by Villain
Evo, ja prvi kažem da Zagora danas crta 5-6 ljudi kojima bi to trebalo dekretom zabraniti.
Meni je Kjarola jedan od najomiljenijih crtača u Zagor Staff-u. Epizode su mi među top Zagorovim a da imaju njegov crtež. Jedino mu zameram, karikaturno crtanje ljudi u trku. Ništa više. Da li je on u tih 5-6?
Apsolutno. Nikad ga nisam uspio prihvatiti na Zagoru. Prije svega zbog načina kako crta likove, ne samo Zagora ili Chica. U pejsažima je odličan, mora se reći. Ipak, nedovoljno! |
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Member since 31/08/2007 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
|
Villain
Average Member
Serbia
566 Posts
Posted - 24/01/2015 : 21:52:11
|
facepalm 7 gradova cibole, Daleko putovanje (zasigurno jedan od top 5 zagora uopšte) Koji su to argumenti potrebni? Ah da, nije Ferri Zagor. To bi plastični verni vernije odradio? 'El da? |
This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17113 Posts
Posted - 24/01/2015 : 22:03:00
|
Ah da, nije Ferri Zagor. To bi plastični verni vernije odradio? 'El da?
Feri je gotovo mrtav a ti svršavaš ako se njegovo ime spominje. Noviji autori su manje vrijedni?? |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17016 Posts
Posted - 24/01/2015 : 22:34:16
|
facepalm 7 gradova cibole, Daleko putovanje (zasigurno jedan od top 5 zagora uopšte) Koji su to argumenti potrebni? Ah da, nije Ferri Zagor. To bi plastični verni vernije odradio? 'El da?
Normalno da bi spomenute epizode Verni bolje odradio Gle, po pitanju Chiarolle ne možemo se složiti i to je to. Nema smisla raspravljati, jer stvari gledamo sa dijametralno suprotnih gledišta. "Sedam gradova Cibole", "Daleko putovanje" su izvrsne priče prije svega zbog scenarija, a ne zbog crteža. Ja mogu reći da je jedan Zagor odličan i ako je samo scenarij dobar, toliko mi je drag. Tako da vjerojatno opet nisam kompetentan |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
Villain
Average Member
Serbia
566 Posts
Posted - 24/01/2015 : 22:53:11
|
quote: Originally posted by Kruger
Ah da, nije Ferri Zagor. To bi plastični verni vernije odradio? 'El da?
Feri je gotovo mrtav a ti svršavaš ako se njegovo ime spominje. Noviji autori su manje vrijedni??
Ograničen si kao budak na 2 ara placa. Samim tim, vredni su samo oni koji dobro kopiraju mrtvaca... |
|
|
Villain
Average Member
Serbia
566 Posts
Posted - 24/01/2015 : 22:54:34
|
Ja mogu reći da je jedan Zagor odličan i ako je samo scenarij dobar, toliko mi je drag. Tako da vjerojatno opet nisam kompetentan
To je već zdravo razmišljanje. Podržavam! |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17016 Posts
Posted - 24/01/2015 : 22:59:07
|
quote: Originally posted by Elderane84
Nadam se da se salis :)
Malo ima sarkazma, ali samo malo. Zagora ne osuđujem "na smrt" ako mu crtež ne valja. Da to radim, kupio bih svako šesto redovno izdanje. |
|
|
zlatko900
Average Member
945 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 24/01/2015 : 23:20:20
|
Jel mora svaka rasprava završiti sa svađom i prepirkom? Sto ljudi-sto ćudi. Svatko čita i sakuplja šta voli i šta mu bolje "legne",pa zašto onda kritizirati druge koji manje vole ono što je meni odlično??? Meni je dobar i Zagor i Teks i Mark i Blek i MrNo i Kit Teler i Ken Parker i Miki i Superman i Nikad Robom i Bluberi i Modesty Blaise i...i...i... Pa čitajte, sakupljajte i uživajte,jer u današnje vrijeme čitanje stripova je jedna od rijetkih razbibriga (bar bi trebala biti),a ne povod za svađu i vrijeđanje. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17016 Posts
Posted - 24/01/2015 : 23:48:23
|
quote: Originally posted by zlatko900
Jel mora svaka rasprava završiti sa svađom i prepirkom? Sto ljudi-sto ćudi. Svatko čita i sakuplja šta voli i šta mu bolje "legne",pa zašto onda kritizirati druge koji manje vole ono što je meni odlično??? Meni je dobar i Zagor i Teks i Mark i Blek i MrNo i Kit Teler i Ken Parker i Miki i Superman i Nikad Robom i Bluberi i Modesty Blaise i...i...i... Pa čitajte, sakupljajte i uživajte,jer u današnje vrijeme čitanje stripova je jedna od rijetkih razbibriga (bar bi trebala biti),a ne povod za svađu i vrijeđanje.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8583 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 25/01/2015 : 01:51:03
|
quote: Originally posted by tinton
Ako ja i idem u špade kad ti ideš u kupe to je vjerojatno zato što su špade adut. Ti jesi popljuvao Porobijin tekst, u sljedećem Torellijevom tekstu pisalo je ono gore citirano i još da je tekst objedinio sve Zagorovce, to ti je očito bilo zvučalo kao da si i ti spomenut u tom kontekstu pa si ponovo reagirao. To je koliko se ja sjećam.
Zvučalo je kao...
Kolko god si uporan, tolko i dalje ne kužiš poantu. Ili kako bi rekli susjedi - Fulao si ceo fudbal. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19698 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 25/01/2015 : 09:13:54
|
quote: Originally posted by paro
Ako ja i idem u špade kad ti ideš u kupe to je vjerojatno zato što su špade adut. Ti jesi popljuvao Porobijin tekst, u sljedećem Torellijevom tekstu pisalo je ono gore citirano i još da je tekst objedinio sve Zagorovce, to ti je očito bilo zvučalo kao da si i ti spomenut u tom kontekstu pa si ponovo reagirao. To je koliko se ja sjećam.
Zvučalo je kao...
Kolko god si uporan, tolko i dalje ne kužiš poantu. Ili kako bi rekli susjedi - Fulao si ceo fudbal.
Tebi je zvučalo /tako si reagirao), ne meni. A moguće da sam fulao ceo fudbal. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8583 Posts
Posted - 25/01/2015 : 09:17:28
|
Tebi je zvučalo /tako si reagirao), ne meni. A moguće da sam fulao ceo fudbal.
Ahaaa, sad zapravo ti meni objašnjavaš kako mi je nešto zvučalo.
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 25/01/2015 : 09:57:58
|
Nemojte me tjerati da pocnem vjerovati u istinitost naslova topica |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
Edited by - mr murdoc on 25/01/2015 09:58:21 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19698 Posts
Posted - 25/01/2015 : 10:39:23
|
"(tako si reagirao)" |
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8583 Posts
Posted - 25/01/2015 : 10:42:42
|
"(tako si reagirao)"
How yes no Možemo ovako do sudnjeg dana... |
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19698 Posts
Posted - 25/01/2015 : 10:45:06
|
quote: Originally posted by nagor
Pa kud baš "elokventan i relativno pismen". Pa mogao bih nešto napisati... kad uhvatim nešto vremena... čujemo se...
Eh, ti si sad naoružan mržnjom i objavljuješ rat. Dobronamjeran savjet- nemoj bezglavo sa Torpedom u okršaj, ima više municije. Osim toga, ja, budući da sam u tekstu (nenamjerno)okarateziran kao Zagorovac, imam više razloga za odmazdu. Mislim, paro = Zagoreni..wtf? Takva uvreda se može isprati samo krvlju
|
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8583 Posts
Posted - 25/01/2015 : 10:49:57
|
quote: Originally posted by nagor
Pa kud baš "elokventan i relativno pismen". Pa mogao bih nešto napisati... kad uhvatim nešto vremena... čujemo se...
Eh, ti si sad naoružan mržnjom i objavljuješ rat. Dobronamjeran savjet- nemoj bezglavo sa Torpedom u okršaj, ima više municije. Osim toga, ja, budući da sam u tekstu (nenamjerno)okarateziran kao Zagorovac, imam više razloga za odmazdu. Mislim, paro = Zagoreni..wtf? Takva uvreda se može isprati samo krvlju
I ti u ovim mojim rečenicama u postu sa slikicom ne prepoznaješ dozu sarkazma ili ironije? Pobogu, još sam stavio i smajlić koji se belji. Ergo, fulao si ceo fudbal
|
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19698 Posts
Posted - 25/01/2015 : 11:06:39
|
Naravno da prepoznajem, ali u drugom smjeru. Na kraju krajeva, potpuno je nebitno. |
|
|
|
Topic |
|