forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1209

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 26/01/2015 : 09:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Da, kada se bolje pogleda vidi se da pozadina nije njegova, ima previše sitnih detalja u krošnjama drveća da bi se to odradilo tako precizno.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/01/2015 : 23:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Jedna manje...

Grad ludila
Zagor
ZGZ LU 227-228 | 192 str.
by Dee

Sharpova banda pljačkaša banaka krstari Darkwoodom, ne uzimajući pritom nijednu žrtvu. No, tijekom potjere od strane Zagora i predstavnika zakona, jedan od pridošlica u bandu ubije čovjeka iz potjere te si tako navuku na pleća Zagorov gnjev. Nakon okršaja, članovi bande se razdvoje, pa tako jedan dio završi pred Zagorovim pištoljem, a trojica ostalih nabasa na vjerske fanatike u malom gradiću imena Truth. Gdje zapravo počinje prava priča ovog broja…

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 26/01/2015 : 23:45:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Odlično, baš sam nedavno čitao ovu epizodu.

Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 26/01/2015 : 23:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Pa ne može biti davno kada je izašla u 10. mjesec
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/01/2015 : 00:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tintilinic

quote:
Originally posted by DODSFERD

Pa ne može biti davno kada je izašla u 10. mjesec

Znam ali meni je nedavno ono što se desilo ovaj mjesec, 3 mjeseca su već duži period jer se mnoge stvari zaborave.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/01/2015 : 09:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Meni je ovo, još od epizode "Kameni div" najbolji redovni Zagor, dokaz da Rauch može, to me veseli... A Della Monica je majstor, tu se više nema što reći... Tek da s nestrpljenjem čekam njegovu "Antarktiku"...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/01/2015 : 11:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Glavni negativac me podsjetio na Preachera iz specijala Anđeo smrti i vjerojatno je zbog toga ova epizoda toliko dobra iako početak sa onom potjerom nije baš obećavao ništa posebno.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38131 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 27/01/2015 : 13:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

(pre)poznate?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/01/2015 : 14:51:32  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Bilo vec x puta.
Nije to nista, da vidis tek koliko Tex ima prekopiranih naslovnica. Stavicu slike kada nadjem nesto vise vremena.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38131 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 27/01/2015 : 14:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

mislio sam da barem jedna od ovih dviju jos nije bila ... my bad

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 27/01/2015 : 15:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by Timber Bil

quote:

Stvarno ne kužim to gomilanje kvalitete na Texu i uništavanje Zagora... Nadam se da to neće dovesti do ovoga što legaz spominje. Ali da je opasna ovakva zajebancija, je.

Ma dajte bre kakvo gomilanje kvalteta i uništavanje Zagora, Legaz i njegove teorije zavere, Legaz je kao Danilo Bata Stojković iz Balkanskog špijuna, ima zapažanja samo njemu dostupna. Pa nisu Zagor Dotti, Picinelli, Bisi i slični prosek. Zagor je Ferri, Verni ...

Timber, mislim da si se preračunao... Prebroj ponovo Zagorove crtače koje smatraš dobrima, pa ćeš vidjeti da jedan ima 86 godina, a drugi ne može baš nacrtati svaku epizodu... Možda si zaboravio spomenuti Nuccia, koji je vjerni Ferrijev sljedbenik, ali ovim njegovim tempom, dobit ćemo strip s njegovim potpisom jedan svakih 10 godina.
Zagora danas prečesto crtaju brljatori Cassarovi, Chiarolla, Sedioli, Laurenti, D'arcangelo, Gramaccioni... I nekoliko tek prosječnih crtača.
Meni su dobri ti koje si ti ubrojao u prosjek. Dakle, ja mislim da Zagor ima više dobrih crtača nego što ti misliš da ima, a opet si veći optimist od mene, svaka čast.

Joj bozeee sto si kompliciran kad je crtez u pitanju,od ovih sto si nabrojao samo mi je Laurenti los(neka losija verzija Chiarolle)a mislim da su trenutno braca Di Vitto najbolji Zagorovi crtaci!!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/01/2015 : 21:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
@Rahazlam
Baš me zanima jel ima još tko od zagorovaca kojemu su Di Vittovi najbolji crtači...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/01/2015 : 22:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Meni Di Vittovi nisu najbolji ni kod Mister Noa a pogotovo ne na Zagoru.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/01/2015 : 22:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Bilo vec x puta.
Nije to nista, da vidis tek koliko Tex ima prekopiranih naslovnica. Stavicu slike kada nadjem nesto vise vremena.

Sve te tutto naslovnice je više manje Ferri iskopirao na neki način... Očito radi brzine. Ali su mu zato naslovnice striscia bile jako dobre, i originalne, za prva izdanja zagora.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19707 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 27/01/2015 : 22:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Rahazlam
Baš me zanima jel ima još tko od zagorovaca kojemu su Di Vittovi najbolji crtači...

Onaj ike je bio rekao da su mu među najboljima.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 28/01/2015 : 02:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Rahazlam

Ajde mi onda nabroji najbolje crtace zagora trenutno po tebi!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19707 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/01/2015 : 15:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

@Rahazlam

Jel' mogu ja?

Vjerujem da je većini poznato, ali neka: Prisco, Bisi, Laurenti, Della Monica, Chiarolla.

Najgori: Verni, Sedioli, Ferri, Esposito.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 28/01/2015 : 17:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
Sinoc sam dovrsio Mocvaru Robijasa. Ovdje me Bure bas obradovo. Nije prica bez mana (ono obavezno prepricavanje ubija) ali na srecu mani je malo i dolaze zapravo tek na samom kraju. Inace veoma zanimljiv ugodaj i odlicna galerija karaktera. Bure na visokom nivou a Laurentijev crtez savrsen. Njegove divlje linije ko stvorene za ovakvu pricu.
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 28/01/2015 : 19:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Močvara robijaša definitivno spada u Burine vrhunce. Ovo je priča koja će ostati u kolektivnom sjećanju. Burine standardne boljke su ipak u drugom planu kraj dojmljivih likova i priče.
Tu je i Laurentni kojemu leže "močvarne" priče i koji je tu valjda zadnji put odlično obavio posao. Mogao se s tom pričom i umiroviti.

Ali jedan Kameni div ili Hawak su mi ipak bolji od ovih novijih. A nije oko njih stvorena neka fama.
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 28/01/2015 : 20:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poncho

Močvara robijaša definitivno spada u Burine vrhunce. Ovo je priča koja će ostati u kolektivnom sjećanju. Burine standardne boljke su ipak u drugom planu kraj dojmljivih likova i priče.
Tu je i Laurentni kojemu leže "močvarne" priče i koji je tu valjda zadnji put odlično obavio posao. Mogao se s tom pričom i umiroviti.

Ali jedan Kameni div ili Hawak su mi ipak bolji od ovih novijih. A nije oko njih stvorena neka fama.

Posto citam redom ocigledno nisam cito nista novije od Mocvare robijasa (osim Budenja i Covjek koji je pobjedio smrt) ali toliko se puta to spominje da imam vec velika ocekivanja na Kameni div i Hawak.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3470 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 28/01/2015 : 20:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poncho

Kameni div je dosta neobičan Zagor. Ali jedna od boljih Buratinijevih epizoda. A i Močvara robijaša je također vrlo dobra.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/01/2015 : 23:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@Rahazlam

Ferri, Verni, Torricelli, Della Monica, Esposito Bros, Bisi, Prisco...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/01/2015 : 23:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
+ neka bude još i Pesce!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 29/01/2015 : 00:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

@Rahazlam

Ferri, Verni, Torricelli, Della Monica, Esposito Bros, Bisi, Prisco...

Ha dobro nemam zamjerki,inace sto se tice crtaca rijetko koji mi je bas ono tragicno los,Laurenti mi je najlosiji na zagoru ali mogu ga prozvakat,jedino ko mi je stvarno bio zakurac od Bonellija je onaj koji je nacrtao stravu iz nekog drugog kad ostalo sve gutam!!
Go to Top of Page

Jozzinelli
Senior Member

1644 Posts

Member since 10/04/2011

Posted - 29/01/2015 : 22:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Jozzinelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

mislio sam da barem jedna od ovih dviju jos nije bila ... my bad

Za ove Tarzanove naslovnice se zna,
ali ovu Woodovu tablu ja sad prvi put vidim.

Tako da, hvala ti ipak što si je podelio ovde,
u ime nas koji nismo bili u prilici do sada da je vidimo...

Mek Koj nema alternativu
Go to Top of Page
Page: of 1209 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.21 seconds. Snitz Forums 2000