pa zato sto su njegove recenzije najzanimljivije, a tekstovi na homepageu najinformativniji konstantno se trudi obogatiti forum novim informacijama iz svijeta stripa, kako domaćeg, tako i inozemnog da ne govorim o količini vremena koju potroši kako bi drugim forumašima približio manje poznate škole stripa i našao odgovore na njihova pitanja lijepo je znati da se cijene forumaši koji se nesebično daju za stripovsku zajednicu
forumaš godine je onaj koji je svojim radom i pisanjem doprinjeo kvaliteti foruma i sajta. Trol godine je onaj koji piše takve postove koji izazivaju kontroverznost pa je stoga "najzanimljiviji".
Najzanimljiviji i najkvalitetniji nisu istoznačnice.
I kraj priče.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
A gdje je teller? Nijedan post ispoljavanja sreće u najavi zadnjih izdanja Ludensa .
Inače, ne znam za koga sam glasovao . Dakle, većina forumaša su na onim područjima koja me slabo zanimaju. Čisto dižem topic da se prisjete ostali da traje, slab odaziv je ovo. Definitivno će trebati drugi ili treći, koji li je, krug
anto- najviše se trudio zainteresirat ljude za neke naslove.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pa šta. u usa nema drugog kruga. ko dobije najviše glasova taj je pobjedia i to je to.
Eh sad. Nije nužno. Tamo odlučuju elektorski glasovi. Al Gore je dobio ukupno pola milijuna glasova više od Busha, ali elektorskih glasova je dobio više Bush.