forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 177

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2015 : 08:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Njemačka nema nekih individualnih zvijezda ali zato ima uigrani kolektiv. Kada bih uspoređivao igrače pojedinačno rekao bih da je Hrvatska jača skoro na svakoj poziciji osim golmana. Najpoznatiji su im krilni igrači Gensheimer i Grötzki te vanjski Weinhold a ostatak nije toliko poznat široj rukometnoj publici. Kod njih je prednost što svi igraju u domaćoj ligi za koju je opće poznato da je najjača na svijetu. Momčad na papiru ne mora ništa značiti jer je ova Njemačka uzela bod Danskoj koja opet ima imena da se smrzneš.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 28/01/2015 : 10:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
ocekujem veceras da napokon zaigraju!!!!!

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6922 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 28/01/2015 : 10:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Molim forumske stručnjake za popratne savjete, jutros uz kavicu napisano na listić prije traženja ikakvih kvota :
Hrvatska-Poljska 1 (više od 2 gola razlike)
Katar-Njemačka 2
Danska-Španjolska x2
Slovenija-Francuska 2, više od 4 razlike (ne znam koliki je hendikep)

loading...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2015 : 11:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Igrači bi danas trebali biti mirniji i opušteniji nego kod prijašnjih 6 utakmica iz jednostavnog razloga što su se tada pobjede podrazumijevale same po sebi a sada je u pitanju prvi ozbiljniji protivnik. Ne bi trebalo biti grča i nervoze kao u slučajevima kada nešto moraš napraviti pod svaku cijenu pa te onda nikako neće, sada je pritisak puno manji a to može biti presudan faktor.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2015 : 11:38:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Molim forumske stručnjake za popratne savjete, jutros uz kavicu napisano na listić prije traženja ikakvih kvota :
Hrvatska-Poljska 1 (više od 2 gola razlike)
Katar-Njemačka 2
Danska-Španjolska x2
Slovenija-Francuska 2, više od 4 razlike (ne znam koliki je hendikep)

Sve ovo stoji ali je susret Danska-Španjolska najškakljiviji za prognozirati jer su lako moguća sva 3 znaka.
Ja uopće ne igram kladionicu ali bih blagu prednost dao Danskoj iako ne treba zanemariti da su Španjolci odigrali odlično protiv Tunisa a vjerojatno su i odmorniji zbog lakše skupine.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31409 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 28/01/2015 : 12:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Hrvatska-Poljska 1 (više od 2 gola razlike, može, ali i ne mora biti, poznavajući naše bit će knap)

Katar-Njemačka 2 ali ne bi me začudila ni 1

Danska-Španjolska 1 derby

Slovenija-Francuska 2

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7329 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/01/2015 : 13:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Hrvatska-Poljska 2

Katar-Njemačka 2

Danska-Španjolska 1

Slovenija-Francuska 2 (više od 4 razlike)
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 28/01/2015 : 13:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
tesko je bilo sto prognozirati,iskreno nebi me iznenadilo da mi ispadnemo,francuska,danska,njemačka
tesko za povirovati ali moguce

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2015 : 15:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Hrvatska-Poljska, ove momčadi su se od 2008. susretale 6 puta i Hrvatska ima 5 pobjeda uz 1 poraz, sve utakmice su završavale od 3 do 6 razlike tako da nije bilo pravo neizvjesnih završnica. Nešto slično očekujem i danas a Hrvatskoj dajem prednost jer je dobivala sve važne susrete protiv ovog protivnika u prošlosti.
Qatar-Njemačka, u nekom drugom slučaju bi možda domaćin dobio blagu sudačku pomoć ako bi utakmica pošla neizvjesnim tokom ali teško se to može očekivati ovdje gdje je taj domaćin mala momčad bez reputacije a protivnik ima najjaču ligu i savez na svijetu. Sve drugo osim prolaska Njemačke bi bilo veliko iznenađenje ali ne treba zanemariti kako je Qatar u skupini namučio Španjolsku i pao tek u zadnjim minutama.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17170 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 28/01/2015 : 16:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Koliko uopšte domaćih igrača igra za Katar?
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2015 : 16:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Sada sam malo gledao statistiku najboljih strijelaca i Čupić se nalazi na 11. mjestu sa 31 postignutim golom ali nikada ne bih rekao da ima tako dobar postotak šuta, čak 79,5 % (31/39) po čemu je najbolji među prvih 15 strijelaca a sedmerce je pucao 11/13 što uopće nije tako loše.
Kako je on promašio nekoliko prilika protiv Brazila očito je da mu preciznost pada u nokaut fazi dok je u skupini bio skoro nepogrešiv.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2015 : 16:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Ja sam nabrojao 9 domaćih od ukupno 17, stvarno su dobri.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17170 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 28/01/2015 : 16:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
U košarci postoji ograničenje o broju tih naturalizovanih igrača, ne vidim zašto ne bi postojalo i u rukometu.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/01/2015 : 16:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

Kako znas da su tih 9 domacih?
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 28/01/2015 : 17:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Lose,Duvnjaka nema od povetka SP,u drugom poluvrimenu ce nas razbiti
Nazalost,surova realnost da nemamo ideje,umrtvili su nas
Cupic,kad su ozbiljne utakmice nema ga nigdi,opet se promasuju sedmerci,nitko nema muda izvana puknuti da se digne s 9m
Nevidim kako moremo dobiti utakmicu

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 28/01/2015 : 17:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Goluza je najbolje sto se moze dogoditi protivnickoj momcadi, dok on shvati problem na terenu, ovi su vec u svlacionici.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2015 : 17:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Vrlo loše ovo izgleda, bez ikakve ideje u napadu i teško to može završiti dobro ako se nešto drastično ne promijeni.
Nevjerojatno ali istinito da Qatar razbija Njemačku, na poluvremenu 18:14 a bilo je i +6 u nekoliko navrata.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/01/2015 : 17:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

quote:

Pa svi imaju arapska imena a kako igraju u katarskim klubovima vjerojatno su domaći.

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6922 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 28/01/2015 : 17:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Obrana je i poboljšana kakva je inače, vidjeli smo i koji blokirani šut, veću pokretnost, nisu zaljepljeni za crtu ali napad je užasan. Gdje su ona stara vremena kad krila ukupno imaju 10-ak golova?!

loading...
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17170 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 28/01/2015 : 18:02:12  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by supermark

quote:

quote:

Pa svi imaju arapska imena a kako igraju u katarskim klubovima vjerojatno su domaći.

Svi oni atletičari iz Kenije kad su uzimali katarsko državaljanstvo dobijali su nova imena.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17042 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/01/2015 : 18:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Prva stvarno jaka utakmica i kući. Bravo Goluža! Budaletino jedna.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 28/01/2015 : 18:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Goluza odlazi!!!!!
Realnost nasa!!!!!

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/01/2015 : 18:08:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da ce gospodin arogantni i bahati dobiti otkaz.
Goluza je za nista,doslovno.
Trebali smo ispasti protiv Brazila.
Katar u polufinalu haahhaahha...cijela rukometna organizacija je smjesna.
Katar kanta za napucavanje ce vrlo vjerovatno igrati finale.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 28/01/2015 : 18:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

Goluza odlazi!!!!!
Realnost nasa!!!!!

Ma sta odlazi, eto njega da primanju kod Kolinde
Uglavnom, tonuli smo od 40. minute i goluza je pozvao time out ravno NULA puta

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6922 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 28/01/2015 : 18:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Bezidejnost u napadu i nedostatak kolektivne igre glavni razlog. Gdje je spuštanje lopti na Vorija, te učinak krila? Ovo je sve forsiranje koje ne prolazi. Goluži hvala za sve ali treba prihvatiti da je ovo neuspjeh i dati ostavku.

loading...
Go to Top of Page
Page: of 177 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000