Morala se jednom i izgubiti ta tijesna završnica, previše smo izazivali sreću a kad-tad se ta sreća okrene protiv tebe. Mi jednostavno ne možemo dobiti utakmicu ako ne uđemo u zadnje 2-3 minute barem s golom prednosti, ova ekipa nema hladnokrvnosti u odlučujućim trenutcima a izbornik još manje.
ovo je objektivno stanje ekipe,odstupiti ce sigurno.... ne povesti najboljeg proglasenog pivota u LP(bezobzira volia ga ili ne) barem da je tu na klupi to sve govori koja smo mi nacija,srića nasa ima nas 50 milijuna pa moremo birati Karačić-nisi ti sinko dorasa da igras odmah prvo veliko natjecanje s tolikom minutazom a da Bičanić sjedi(iako je io on za kurac) Vori-prošlo je tvoje vrime,nemamo koristi od tebe-oprosti se i ti čupić-kako sam i prije reka kad triba u pravoj utakmici nema ga Kopljar nema muda opaliti ,tolika visina a nikakve koristi Ivić-decko je kasno stavljen na gol-e moj Slavko ako ti je budučnost Mirko uglavnom,od prve do ove utakmice smo igrali na silu,nismo zasluzili ni da se borimo za OI
Kod rezultata 16:13 skoro sam pomislio da će Poljska skroz potonuti a tako bi i bilo da je umjesto Hrvatske bila neka momčad s karakterom. Nisu Poljaci odigrali ništa posebno, samo su uzeli ponuđeno a sada se vidi da nije slučajno što se onaj dan i Brazil vratio nakon -3, jedino što su oni bili neiskusna ekipa da bi to do kraja iskoristili. Kada se u dvije utakmice zaredom desi da propustiš dokrajčiti protivnika dok je prilika onda je to znak da nešto ne štima u momčadi.
ovo je objektivno stanje ekipe,odstupiti ce sigurno.... ne povesti najboljeg proglasenog pivota u LP(bezobzira volia ga ili ne) barem da je tu na klupi to sve govori koja smo mi nacija,srića nasa ima nas 50 milijuna pa moremo birati Karačić-nisi ti sinko dorasa da igras odmah prvo veliko natjecanje s tolikom minutazom a da Bičanić sjedi(iako je io on za kurac) Vori-prošlo je tvoje vrime,nemamo koristi od tebe-oprosti se i ti čupić-kako sam i prije reka kad triba u pravoj utakmici nema ga Kopljar nema muda opaliti ,tolika visina a nikakve koristi Ivić-decko je kasno stavljen na gol-e moj Slavko ako ti je budučnost Mirko uglavnom,od prve do ove utakmice smo igrali na silu,nismo zasluzili ni da se borimo za OI
I da ga je zvao, dobio bi košaru, Sulić je već odavno rekao da neće igrati za repku dok god je taj klaun izbornik.
Teško da može biti nekakva utjeha ali i Njemačka je doživjela još veću blamažu, svaka čast Qatru. Povremeno sam bacio pogled na tu utakmicu i domaćini su stalno vodili, kod 20:15 početkom 2. poluvremena uslijedila ja mala kriza gdje je Njemačka došla na -1 i kada se očekivalo da će Qatar pasti opet je razlika narasla na 3 gola. Do kraja Nijemci ni u jednom trenutku nisu stigli na manje od 2 gola zaostatka a usput su promašivali zicere i čiste kontre. Nakon ovoga uopće ne bi bilo čudo da Qatar dobije Poljsku i uđe u finale ali tamo ipak ne bi imao nikakve šanse protiv bilo koga iz trojca Dan-Fra-Špa.
Da ima imalo muda, otišao bi istog trena, a sa sobom poveo onog beskrvnog Kopljara.
Kod nas su ostavke, kako u politici tako i u sportu, rijedje od prolaska Halleyevog kometa. Da je ponudio ostavku stvarno bih se iskreno sokirao, to nije u njegovom DNK.
Kod nas su ostavke, kako u politici tako i u sportu, rijedje od prolaska Halleyevog kometa. Da je ponudio ostavku stvarno bih se iskreno sokirao, to nije u njegovom DNK.
Zato bi se Štimcu trebalo naklonit.
Nema ništa drugo, Goluži dat nogu, i dovest nazad Červara. Može i Smajlagić.
Jednu stvar je Goluža ipak pogodio, situacija kod +1 gdje su Poljaci izjednačili s 2 igrača manje je bila presudna i tu se odmah vidjelo da to ide prema porazu. Ali je nesreća u tome što će se ovo proglasiti uspjehom pa će taj beskrvni Goluža i dalje ostati na kormilu umjesto da konačno dobije nogom u dupe. Ne iskoristiti ovakvu šansu za odlazak u finale u situaciji kada je ždrijeb od samoga početka išao debelo na ruku... za to nema nikakvog opravdanja.
U zadnjoj sekundi Španjolci odlaze u polufinale, ako tko može zaustaviti Francuze onda su to oni ali samo pod uvjetom da odigraju veličanstvenu utakmicu.
Bitno je da smo sve one legende, i generaciju koja se nađe jednom u životu, otjerali jer su prestari. A ovo je neka pomlađena reprezentacija koja bi trebala harat našim rukometom. Što je uopće ta generacija u zadnjih 4-5 godina uopće postigla?
I što je najzanimljivije, vidim da se Duvnjaka non stop diže u nebesa, kao naš najbolji rukometaš i najbolji svjetski igrač, a što je on uopće na ovom prvenstvu posebno napravio? Bitno da s Vorijem snima reklamu.
Od kako je Goluža vodi ova generacije je odigrala 2 izvrsna natjecanja (OI 2012., SP 2013.) gdje su uvjerljivo pobjeđivane i najbolje reprezentacije (treba se samo sjetiti onih +7 protiv Francuske i +11 protiv Danske) ali što to vrijedi kada su u polufinalu opet zasrali stvar i osvojena je samo bronca a bilo je potencijala za više. Već na EP-u prošle godine je bio vidljiv pad a na ovom prvenstvu je napravljeno još nekoliko koraka prema dolje. Ako je koga od starijih igrača trebalo maknuti iz reprezentacije onda je to Vori, ovdje nije baš ništa napravio i jasno je da su njegovi najbolji dani daleka prošlost.
Sta ste Goluzu napali,Poljska je odlicno odigrala a bogami i mi ona stativa je bila presudna Karadica ili Stefancica(nisam siguran)da smo to zabili prosli bi,ovako jbg cista sreca je u pitanju!!
I da ga je zvao, dobio bi košaru, Sulić je već odavno rekao da neće igrati za repku dok god je taj klaun izbornik.
Sulić je potiran iz reprezentacije 2008. Goluža je izbornik od 2010. O Suliću ne odlučuju ni Goluža ni nekad davno Červar. Oni su samo dobri vojnici velikog vođe s kojim Sulić u stvari ima problem.
Dok našim sportom vladaju spodobe poput Mamića ili Gopca, a reprezentacije nam vode poslušnici bez znanja poput Kovača ili Goluže, nikada nećemo ništa napraviti nigdje. Nažalost, očito još uvijek ima dovoljno nojeva koji guraju glavu u pijesak i puše priče o tome kako nismo imali sreće, ovo je naš realni domet i tako dalje, tako da je teško da će se išta pomaknuti naprijed. Može samo prema dolje, uskoro ćemo doći u situaciju da nam je četvrtfinale uspjeh, a ne razočaranje.