Author |
Topic |
Zagor i Ogi
Average Member
Serbia
851 Posts
Member since 16/09/2013 |
Posted - 02/02/2015 : 22:08:10
|
Ovaj topik sve vise postaje smesne slike, a ne vicevi mada meni bolje manje citam !!! |
The only good thing in life isZAGOR |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 02/02/2015 : 22:28:02
|
evo i nekoliko za citanje :D
Sipala baba vijagru u čaj. Posle nekog vremena ode deda u WC i za par minuta se vraća sav upišan. Upita ga baba šta je bilo, a deda joj odgovori: Izvadim ga ja, vidim nije moj, pa ga brzo vratim u gaće.
Što je to sreća u nesreći? Kad te pregazi kamion pun djetelina s četiri lista!
Što rade radnici u tvornici oružja? Ubijaju se od posla!
Najlakši način da udvostručite svoj novac je da ga presavinete i vratite u džep!
Došla Fata s Mujom kod ginekologa. Nakon dva sata pregleda izlazi iz ordinacije, a za njom liječnik. 'Gospodine Mujo, vaša žena je bila impotentna, ali smo to riješili – dao sam joj Hoffmanove kapi', kaže liječnik. 'Doktore, viri vam Hoffman.'
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Posted - 03/02/2015 : 13:49:04
|
quote: Originally posted by paro
http://sprdex.com/2015-02/kviz-saznaj-hoces-li-prezivjeti-u-hrvatskoj/
Toliko dobro prilagođen životu u Hrvatskoj da u wc-u umjesto pločica imaš dijelove ukradene autoceste. Ti ne samo da ćeš preživjeti u ovoj zemlji, već ćeš vrlo vjerojatno ostvariti hrvatski san i postati čelnik sindikata. Posjeduješ intrigantne količine neznanja o mnogogočemu, argumente brilijantno nadomještaš dernjavom te se ne libiš pričati o stvarima koje niti razumiješ niti si im dorastao. Severu? Jesi to ti?
Čestitamo! Tvoj uspjeh u Hrvatskoj samo je pitanje vremena, a dodatan bonus imaš ako si ovaj kviz ispunio tokom radnog vremena u državnoj agenciji.
|
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 03/02/2015 : 14:22:09
|
quote: Originally posted by Poli
Toliko dobro prilagođen životu u Hrvatskoj da u wc-u umjesto pločica imaš dijelove ukradene autoceste. Ti ne samo da ćeš preživjeti u ovoj zemlji, već ćeš vrlo vjerojatno ostvariti hrvatski san i postati čelnik sindikata. Posjeduješ intrigantne količine neznanja o mnogogočemu, argumente brilijantno nadomještaš dernjavom te se ne libiš pričati o stvarima koje niti razumiješ niti si im dorastao. Severu? Jesi to ti?
Čestitamo! Tvoj uspjeh u Hrvatskoj samo je pitanje vremena, a dodatan bonus imaš ako si ovaj kviz ispunio tokom radnog vremena u državnoj agenciji.
A jbga Poli, vrijeme je da zatražiš državljanstvo Oš moje?
Meni ovo zbori rezultat: Ti bi, sinko, dulje preživio u solnoj kiselini nego u Hrvatskoj. Duže bi trajala stakla na gay baru "Sveti Sava Broz Milošević" u centru Imotskog nego ti u Lijepoj našoj. Iseli se dok još dišeš, sramoto, nosi tu pravu diplomu iz zemlje dok te netko nije vidio. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/02/2015 : 14:33:55
|
A jbga Poli, vrijeme je da zatražiš državljanstvo Oš moje?
Meni ovo zbori rezultat: Ti bi, sinko, dulje preživio u solnoj kiselini nego u Hrvatskoj. Duže bi trajala stakla na gay baru "Sveti Sava Broz Milošević" u centru Imotskog nego ti u Lijepoj našoj. Iseli se dok još dišeš, sramoto, nosi tu pravu diplomu iz zemlje dok te netko nije vidio.
inače,meni ispalo ka i poliju. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Posted - 03/02/2015 : 14:34:19
|
A jbga Poli, vrijeme je da zatražiš državljanstvo
I ja se prilagođavam (prosto po Krasuljku i njegovoj HDZ partijskoj knjizici koja otvara mnoga vrata press)
Ajde, nek netko ispuca i nesto između te priljepi.
|
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 03/02/2015 : 14:43:44
|
Ajde, nek netko ispuca i nesto između te priljepi.
Iako te krase kratki bljeskovi impresivnog besramništva i nepoštenja tebe ipak muče pitanja poput onog je li "besramništvo" prava riječ. Previše razmišljaš, trošiš mozak umjesto novac poreznih obveznika, bježi iz zemlje dok nisi umro ili, još gore, obrt otvorio. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
Stari borac
Average Member
Croatia
505 Posts
Member since 03/11/2004 |
Posted - 03/02/2015 : 22:15:39
|
Uhapsili panduri Cigu. - Ime, prezime, adresa? - Sandokan Jovanović, Sarajevska 3, stan 10. Pošalju panduri jednog da provjeri. Vraća se on i kaže: - Ne živi tamo takav čovjek. Ovi udri, udri, udri... Oni opet udri, udri, udri po njemu. - Ime, prezime, adresa? - Sandokan Jovanović, Sarajevska 3, stan 10. Odluče panduri da opet pošalju jednog tamo da provjeri, možda se onaj prvi zabunio. Vraća se taj pandur i kaže: - Ne živi tamo takav čovjek. Opet oni po Cigi, udri, udri... izlomiše ga skroz. Ujutro puste Cigu. On sav slomljen, jedva se dovuče do kuće, kad ga tamo dočeka komšija: - Sandokane, sinoć te dva puta tražila policija. Ja sam im reko da ne živiš ovde. Oće platiš pivo? |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
trolodtroje
Advanced Member
3275 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 04/02/2015 : 09:11:52
|
quote: Originally posted by Stari borac
Uhapsili panduri Cigu. - Ime, prezime, adresa? - Sandokan Jovanović, Sarajevska 3, stan 10. Pošalju panduri jednog da provjeri. Vraća se on i kaže: - Ne živi tamo takav čovjek. Ovi udri, udri, udri... Oni opet udri, udri, udri po njemu. - Ime, prezime, adresa? - Sandokan Jovanović, Sarajevska 3, stan 10. Odluče panduri da opet pošalju jednog tamo da provjeri, možda se onaj prvi zabunio. Vraća se taj pandur i kaže: - Ne živi tamo takav čovjek. Opet oni po Cigi, udri, udri... izlomiše ga skroz. Ujutro puste Cigu. On sav slomljen, jedva se dovuče do kuće, kad ga tamo dočeka komšija: - Sandokane, sinoć te dva puta tražila policija. Ja sam im reko da ne živiš ovde. Oće platiš pivo?
|
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4415 Posts
Member since 10/09/2011 |
|
Zagor i Ogi
Average Member
Serbia
851 Posts
Member since 16/09/2013 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/02/2015 : 21:02:36
|
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia