forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1209

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 10/02/2015 : 22:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Pa ljudi moji bas citam komentare.
Pa kakva je ond talijanima JA saga ako su u vecini tradicionalista...mora da im je teska katastrofa!

Po ovome sto pise solar, onda je Moreno totalno labilan osoba, zivi od toga sta mu drugi kazu, tocnije sacica ljudi s foruma.

Ja mislim da nema tu neke promjene, sve dok nas dosta s ovog foruma/regiona... kako je napisao vesmasina, ne zatrpamo sve moguce kontakte morena...da malo sagleda realno.

Nisam bas u toku crtaca, scenarista... ali pocinje mi se gaditi sto odlaze odlicni ljudi kao stu su Andreucci, Rubini,Sclavi... i moramo trpiti Lauretije, Chariole itd...

Bas gledam po fejsu statuse morena, nigdje niti jedna kritika nasega covjeka... zasto kmeciti ovdje a ne napraviti nesto konkretno?

Eto u zadnje vrijeme Moreno objavljuje statuse o povratku Hellingena... vidjet cemo ako i to usere, onda stvarno ne znam sta reci.
Ima on i svjetlih trenutako kao sto su zmajevi gusari itd da ne izvlacim sada...ali daleko jako daleko je to od Bosellia.

Ljudi moji treba nesto konkretno poduzeti a ne " lajati u prazno "
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 10/02/2015 : 22:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Preko interneta još daj daj ali u živo je teško njemu sasut u lice što mislimo da ne valja s njegovim urednikovanjem i pisanjem jer ima jednu bitnu stvar na svojoj strani - on je fan kao i mi, on je naš. Plus zrači tim entuzijazmom,pozitivnošću i dobrim vibracijama da ti bude muka.

Smeta mi kod nejga što zaboravlja da je on došao u staff tako što je (konstruktivno) kritizirao Nolittu a sada takve iste kritike ignorira.

Da, to je to, s time da ne treba zaboraviti da ga već godinama talijanski fanovi kritiziraju oko njegovog "objašnjavanja/prepričavanja" a on uopće tu ne vidi nekakav problem čak suprotno.
O tome je napisao cijeli post na svom blogu prije par godina, siguran sam da se i Patak toga sjeća.
Go to Top of Page

Gru
Average Member

830 Posts

Member since 07/01/2014

Posted - 10/02/2015 : 22:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Gru a Private Message  Reply with Quote
quote:

Preko interneta još daj daj ali u živo je teško njemu sasut u lice što mislimo da ne valja s njegovim urednikovanjem i pisanjem jer ima jednu bitnu stvar na svojoj strani - on je fan kao i mi, on je naš. Plus zrači tim entuzijazmom,pozitivnošću i dobrim vibracijama da ti bude muka.

Smeta mi kod nejga što zaboravlja da je on došao u staff tako što je (konstruktivno) kritizirao Nolittu a sada takve iste kritike ignorira.

Toninellija, ne Nolittu.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/02/2015 : 23:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da bi najbolje resenje za Zagora bio Dilan Dogov preporod koji se upravo desava u Italiji.

Dati potpunu slobodu autorima, pogotovo scenaristima, da puste mastu i da se trazi od njih da pisu price koje ce stimulisati i zainteresovati citaoca.

Izbaciti lose crtace, forsirati dobre crtace(citaj Barison, Nuccio, Bisi, Dela Monicca, Venturi) i traziti povracaj otetih crtaca(Andreuccija, Piccinelija, Rubbinija i Gionastisa). Rechionni je izbacio sve lose crtace iz serijala (odnosno prebacio ih na Maxi ediciju gde je gurnuo i lose tradicionalnije scenariste) ali Rechionni nije na tome stao, on je vrlo lukav, za crtaca naslovnih strana Maxija je stavio Cavengao koji je sve samo ne tradicionalista i zbog onakvih naslovnih strana moze da navuce i neke netradicionaliste da kupe maxi. Ako je Rechionni mogao da izbaci sav taj skart u jednu zasebnu ediciju onda to moze da se uradi i kod Zagora.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14720 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 10/02/2015 : 23:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Jbg mozda ne rostilja kao bure sa " svojima "
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 10/02/2015 : 23:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Ja mislim da bi najbolje resenje za Zagora bio Dilan Dogov preporod koji se upravo desava u Italiji.

Dati potpunu slobodu autorima, pogotovo scenaristima, da puste mastu i da se trazi od njih da pisu price koje ce stimulisati i zainteresovati citaoca.

Mora doći netko s talentom i vizijom.
Devedesetih je to bio Boselli, danas ne vidim nikoga sličnog, od vječnog talenta Raucha ništa, a ostali su ili bezvezni (Mignacco) ili potpuni novajlije (Zamberletti, Altavira, Marolla).
Bez jakog čovjeka koji zna što hoće i koje se želi boriti za serijal nema sreće.
Burattini je solidan scenarist i veliki fan, ali treba da je netko iznad njega ko će ga korigirat, nije slučajnost da je u vrijeme Bosellijevog urednikovanja bilo najmanje prepričavanja/objašnjavanja u njegovim pričama.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/02/2015 : 00:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Da Zagor zavisi od tzv. "tradicionalista", vec bi odavno bio ugasen.
Nemojte zaboraviti da je upravo preporod s novim autorima podigao Zagoru prodaju pocetkom devedesetih godina.
Cinjenica jeste da vecina fanova cijeni dobre autore, tako ce rijetko ko reci za Rubinija da nije dobar, iako njegov crtez odudara od svih drugih poznatih. Na lijepe stvari covjek se lako navikne.
Boselli je svojevremeno ocigledno odlicno prihvacen, brojke govore za sebe, ali ne vrijedi u tom slucaju povlaciti paralelu sa Nolittom, jer zadnja epizoda doticnog autora je izasla prije trideset i kusur godina.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/02/2015 : 00:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Verujem da smo svi potajno gajili nadu da ce se Ade Capone vratiti serijalu u velikom stilu i da bi mozda mogao da postane stalni scenarista ali od toga nazalost nema nista.

Potreban je kao sto Solar kaze neko novi sa vizijom. Mozda to jednog dana bude Marolla ili Altariva ko zna. Od Raucha nema nista to je sigurno.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 11/02/2015 : 01:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
I ja sam se nadao Caponeu... O, jebem ti život.
:(
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 11/02/2015 : 02:09:00  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
O, da, solar, itekako se sećam toga sa bloga (i nekih drugih stvari)

Nije Burattini labilan i podložan uticajima. To što odbija da nešto što drugi kritikuju shvati kao grešku (prepričavanje) je samo dokaz da prihvata komentare koji se slažu sa njegovim stavom o ispravnom/pogrešnom. Obazire se na tradicionaliste jer je i sam tradicionalista. To je barem jasno kao dan. Ali je i voljan, to se oseti, da pokrene neku mašinu, samo što peca u mraku-zna da treba da dosegne nešto novo ali ni sam ne zna šta tačno a kamoli kako.

quote:
Ljudi moji treba nesto konkretno poduzeti a ne " lajati u prazno "

Putem foruma ZTN činim onoliko koliko mi vreme dopusti i grabim svaku šansu koja mi se ukaže. Na fb-u ne uspevam jer kada vidim post koji mogu da "zloupotrebim" u određene svrhe, njegova aktuelnost je već prošla te se džaba trudim. Ali sve je to mrtvo slovo. Stavi i nadaj se da će određene osobe da to uoče i prenesu. A ne smeš biti "napadač" već pronaći meru, zakukuljiti kritiku u tekst koji obiluje pohvalama da se ne bi zamerio. Konkretne rezultate možeš da postigneš samo u komunikaciji licem u lice, isto zakukuljeno prijateljski i nakon mnogo "piva" i drugarskih priča. Ne želimo da postignemo uvređeni i ljuti pogled te automatsko odbijanje rečenoga. Cilj su primanje informacija i rezultat.

BTW tradicionalisti ne vladaju mrežom...oni njome CARUJU

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/02/2015 : 10:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

A ne smeš biti "napadač" već pronaći meru, zakukuljiti kritiku u tekst koji obiluje pohvalama da se ne bi zamerio.

Da, nesto kao:

Dragi Burattini

Dopusti mi, molim te, da izrazim divljenje prema tvome liku i djelu. Ideoloski pravac klasicnog Zagora, kojem vjerno odajes pocast u skoro svakoj epizodi, je za svaku pohvalu. Izuzetno je vazno da pri tome ne gubis sopstvenu intimnu autenticnost, sto ti maestralno polazi za rukom. Tvoje price su impresivno rezirane, poetski struktuirane, u stanju si da polariziras sve generacije naseg omiljenog junaka. I, ako smijem jos da dodam, prestani na svakoj drugoj stranici da prepricavas radnju, Sunce ti zarko jebem!

S postovanjem

King Warrior
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4314 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 11/02/2015 : 10:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Kao što je već rečeno, Zagoru treba novi Recchioni. I to ne zato da svojim izjavama vadi mast King Warrioru, nego zato da Zagor konačno materijalizira svoj potencijal.
Almanasi, specijalci, kolorci, maxi, giganti... Koliko priča je izašlo u ovim edicijama a za koliko njih bi mogli reći- ˝ovo je stvarno dobro!˝ ?
Ja ih jedva mogu nabrojati na prste jedne ruke. A možđa bih čak mogao i da sam dečko iz pilane.

Zagor je vjerojatno jedini strip na svijetu s toliko raznih edicija a toliko neiskorištenog potencijala. To je sramota. A još je sramotnije što neki fanovi po defaultu (jer to je Zagor) prihvaćaju mediokritetstvo i samim time podržavaju Zagorov trenutni status u limbu jer kao ˝Zagor je takav oduvijek, ako ti ne valja čitaj si fibrice i mangice˝. E pa Zagor je takav oduvijek moj qurac! Nije! Onaj koji tako razmišlja samo pokazuje da Zagora uopće ne razumije nego čita po inerciji a to proizilazi iz nostalgije i ničeg drugog.

Problem sa Zagorom danas uopće nije problem crtača i scenarista oko kojih se stalno vode rasprave. To je obični privid i zato treba ići od korjena. A korjen je sama vizija budućnosti koje čini se nema na horizontu; propast ˝revolucionarnih˝ giganta i almanaha to dokazuju. A opetovane hrpetine loših priča u specijalcima, maxijima, redovnoj kolorcu (drek zamotan u šareni papir) nanovo podsjećaju u kakvoj bezidejnosti se Duh sa sjekirom koprca.

Rješenje (za početak): barem jedan Zagorov spinoff. Ali kad kažem spinoff onda stvarno nek to stvarno bude spinoff a ne ˝samo još jedna pričica iz Darkwooda koju smo vidjeli već stotinu puta˝. Bure čini se uopće ne zna potražiti tuđu pomoć. Zašto ne bi napisao jednu priču u suradnji sa recimo Manfredijem? SBE je obiteljska kuća i zasigurno bi mogli zajedničkim snagama pokrenuti nešto dobro. I za sebe i za kuću o kojoj naravno, svi oni financijski ovise.
Deers je prije nekog vremena postavio Andreuccijevog ostarjelog Zagora, ima i ona slika sa deviantArta ˝mračni Zagor˝. Je li Bure svjestan tih radova? Ima li dovoljno muda za takav korak. Ima li dovoljno vizije i mašte da shvati da samo jedan drugačiji kameni blok, može biti temelj jedne buduće nadogradnje u piramidu?

Bok, kako si.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 11/02/2015 : 10:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
zagoru tribaju po nekima bolji scenaristi,crtaci izgleda ipak nisu problem....
3-4 godine cemo imati odlično razdoblje Zagora koji sece po cijeloj juznoj americi i opet to ni dobro...pa se vraca u Darkwood i ceka ga za kraj krajeva Mortimer i onda Hellingen
ja mislim da ce Zagor imati uvik odlične price ali da smo mi ti koji trazimo dlaku u jajetu u svemu

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/02/2015 : 11:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

3-4 godine cemo imati odlično razdoblje Zagora koji sece po cijeloj juznoj americi i opet to ni dobro...pa se vraca u Darkwood i ceka ga za kraj krajeva Mortimer i onda Hellingen
ja mislim da ce Zagor imati uvik odlične price ali da smo mi ti koji trazimo dlaku u jajetu u svemu

Trebaju i bolji scenaristi i kvalitetniji crtaci.
Crtace ne treba zanemariti, da su nebitni Texa bi crtali Cassarovi i ne bi nam svako malo oduzimali najvece talente.
Mozda najvaznije od svega je ipak jedan glavni urednik poput Recchionija ili Bosellija. Takav jedan covjek bi se pobrinuo za sve ostalo.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 11/02/2015 : 18:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

A ne smeš biti "napadač" već pronaći meru, zakukuljiti kritiku u tekst koji obiluje pohvalama da se ne bi zamerio.

Da, nesto kao:

Dragi Burattini

Dopusti mi, molim te, da izrazim divljenje prema tvome liku i djelu. Ideoloski pravac klasicnog Zagora, kojem vjerno odajes pocast u skoro svakoj epizodi, je za svaku pohvalu. Izuzetno je vazno da pri tome ne gubis sopstvenu intimnu autenticnost, sto ti maestralno polazi za rukom. Tvoje price su impresivno rezirane, poetski struktuirane, u stanju si da polariziras sve generacije naseg omiljenog junaka. I, ako smijem jos da dodam, prestani na svakoj drugoj stranici da prepricavas radnju, Sunce ti zarko jebem!

S postovanjem

King Warrior

Ne baš toliko zakukuljeno

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9403 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 11/02/2015 : 18:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Rješenje (za početak): barem jedan Zagorov spinoff. Ali kad kažem spinoff onda stvarno nek to stvarno bude spinoff a ne ˝samo još jedna pričica iz Darkwooda koju smo vidjeli već stotinu puta˝. Bure čini se uopće ne zna potražiti tuđu pomoć. Zašto ne bi napisao jednu priču u suradnji sa recimo Manfredijem? SBE je obiteljska kuća i zasigurno bi mogli zajedničkim snagama pokrenuti nešto dobro. I za sebe i za kuću o kojoj naravno, svi oni financijski ovise.
Deers je prije nekog vremena postavio Andreuccijevog ostarjelog Zagora, ima i ona slika sa deviantArta ˝mračni Zagor˝. Je li Bure svjestan tih radova? Ima li dovoljno muda za takav korak. Ima li dovoljno vizije i mašte da shvati da samo jedan drugačiji kameni blok, može biti temelj jedne buduće nadogradnje u piramidu?

Da samo znaš koliko odgovora se skriva u tvojim pitanjima.

Da, jedan spin-off bez Bure-ego-tripa bio bi sjajan, nešto na tragu ovog autorskog Texa Serpierija (ali i to će zasrat već dogodine). Problem nisu samo Buretova muda, on bi eventualno pod nekakvim pritiskom (fanova, ne SBEa) to i odlučio ali onda dolazimo do toga:
quote:
Originally posted by Cromwell
SBE je obiteljska kuća i zasigurno bi mogli zajedničkim snagama pokrenuti nešto dobro. I za sebe i za kuću o kojoj naravno, svi oni financijski ovise.

U nekakvu promjenu treba uložit i novce i ljude (vidi DD). To je rizik i kao i svaki treba ga svesti na miniumum. Jel može Burattini to izvest? Ne. Da li to u SBEu znaju? Da. Odgovor već znaš, treba jedan Recchioni. Da se ne lažemo, Recchioni nije dobio posao na račun mater Morbi, on je od sredini devedesetih konstantno obajvljivao stripove i u trenutku preuzimanja kormila ima za sobom brdo albuma najrazličitijih žanrova i najuspješniji bonelid u posljednjih 15 godina (u trenutku izlaska prvog broja John Doe Lazarus Ledd je bio na dvomjesečnom ritmu sa sva manjom prodajom). Znači netko tko je pokazao da zna i da može. Jer ima takvih? Osim fanova poput Burattinija, ne. Možda Uzzeo ali čovjek radije razrađuje RRobeove scenarije nego što piše samostalno.

Izgleda da je Zagor odavno pokopan i u nekavom scenariju da i izađe Andreuccijev one-shot sa starim Zagorom bio bi osuđen na propast. "Fanovi" bi ga ignorilali jer ne bi bio pravi Zagor a nove čitatelje ne bi zanimao jer je to ipak samo Zagor. Nadam se da griješim.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 11/02/2015 : 18:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by markotamara

Trebaju i bolji scenaristi i kvalitetniji crtaci.
Crtace ne treba zanemariti, da su nebitni Texa bi crtali Cassarovi i ne bi nam svako malo oduzimali najvece talente.
Mozda najvaznije od svega je ipak jedan glavni urednik poput Recchionija ili Bosellija. Takav jedan covjek bi se pobrinuo za sve ostalo.

slazem se ja s tobom ali ja sam napisa "po nekima"

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/02/2015 : 20:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izgleda da je Zagor odavno pokopan i u nekavom scenariju da i izađe Andreuccijev one-shot sa starim Zagorom bio bi osuđen na propast. "Fanovi" bi ga ignorilali jer ne bi bio pravi Zagor a nove čitatelje ne bi zanimao jer je to ipak samo Zagor. Nadam se da griješim.

Ja mislim da Zagor nije odavno pokopan jer da jeste propao bi jos 90ih, ne bi mogao Bosseli, ni niko drugi da ga izvuce.

Ta Andreuccijeva ilustracija za starijeg Zagora je vrlo zanimljiva i moglo bi tu svasta da se isprica i napravi od te price. Jedan malo stariji i mracniji Zagor koji nije vise toliki optimista po pitanju zajednickog zivota Indijanaca i belaca na jednoj teritoriji.
Treba da se proba nesto novo, nije jos uvek sve uzalud. Ima nade za Zagora, ako ima volje da se nesto promeni i uradi!
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 12/02/2015 : 23:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Je li rezervisao iko onu Buratini-Laurenti pricu iz JA sage za recenziju? Volio bih da je rezervisem, ako nije niko drugi, ne mogu da se sjetim gdje ono bi tema za rezervacije SBE recenzija?
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 12/02/2015 : 23:52:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da, nesto kao:

Dragi Burattini

S postovanjem

King Warrior

Ovo je jedan od najboljih postova na forumu u zadnje vrijeme
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/02/2015 : 23:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Je li rezervisao iko onu Buratini-Laurenti pricu iz JA sage za recenziju? Volio bih da je rezervisem, ako nije niko drugi, ne mogu da se sjetim gdje ono bi tema za rezervacije SBE recenzija?

Evo teme pa pokušaj tu provjeriti za epizodu. http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42932

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/02/2015 : 11:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Tu sam recku već ja rezervisao/napisao, kao i Zeleni lavirint i Izgubljeni svet

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 13/02/2015 12:07:20
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 13/02/2015 : 23:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Super, vidjeh vec na temi :) Ne sumnjam da ces nagrditi Buratinija, te mi je bas drago sto si je rezervisao :)
Ja bih uzeo Sertao, ako nemate nista protiv, ali ne bih zurio previse, dok prica ne bude makar i blizu objavljivanja u VC.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/02/2015 : 23:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Za to nemaš brige, naravno da ću ga nagrditi, ali malo umerenije nego što to činim ovde na forumu.
Računaj da je Sertao tvoj.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 14/02/2015 : 00:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Uha! Lupam glavom već par minuta! U kojoj se ono epizodi ime Darkwood prvi put spominje?

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page
Page: of 1209 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.65 seconds. Snitz Forums 2000