Potrudi se malo oko pravopisa. Kad dolazim ovdje? Pa u sljedećoj rečenici stavio si kako treba "ovamo dolazim". I treba ovog puta, ne ovaj put. I pripazi oko upotrijebe prijedloga s.
Potrudi se malo oko pravopisa. Kad dolazim ovdje? Pa u sljedećoj rečenici stavio si kako treba "ovamo dolazim". I treba ovog puta, ne ovaj put. I pripazi oko upotrijebe prijedloga s.
Ispravno je i ovaj put i ovoga puta. Radi se o vremenskom akuzativu i genitivu. Prošli put - prošloga puta, svaki dan - svakoga dana i sl.
Prosto je višak konstatacija da "Mašta može svašta" sa table broj pet, a to se, još nepotrebnije, ponavlja u tabli #7. To mi toliko smeta i odvlači pažnju da prosto moram da reagujem sledećim pitanjem:
Da li postoji razlog zašto je to tako, a meni je, eto, nevidljiv?
Crtež bolji nego ikad, kolor isto tako priču još uvek čekam pa neću da komentarišem
p.s.i meni je suvišna poslednja konstatacija. Radij bih naglasio stanje nihilizma lika/tebe kroz nešto tipa "bah, idemo dalje" ili samo zameniti "mašta može svašta" sa nečim što samo aludira na to.
Upečatljivo je dočarana teskoba i mračnjaštvo, a kasnije i jezovitost ambijenta i (mogućih) privida i/ili pojava; pritom je, skoro svaka tabla, klifhenger.