forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 260

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 12/01/2015 : 22:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by Ignus

http://www.imdb.com/title/tt3475734/?ref_=nv_sr_2

Agent Carter, 2 epizode od 8 su rmitirane. Neko gledao? Dojmovi?

Najzabavniji TV debi u posljednjih nekoliko godina. Ako je suditi po prve dvije epizode, serija će biti odlična.

Glumci su sjajni. Zbilja, ne mogu se ni na jednog požaliti. Hayley Atwell zrači svojom uobičajenom karizmom. A vremensko razdoblje je doista uvjerljivo rekonstruirano, čak i društveni kontekst.

Također se slažem.

quote:
Originally posted by Raven84

Zadnji person of interest je bio apsolutno savršen. Je li tko gledao?

Slažem se itekako.
Ali WTF???
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 29/01/2015 : 15:46:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Počela 2 sezona odličnih Black Sailsa.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 29/01/2015 : 20:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Pocela treca sezona The Americans, obozavam ovu seriju...

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/02/2015 : 21:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Poceo gledati The Blacklist i ... sta ja znam, mozda sam ocekivao ipak mrvicu vise. Spader vise nego solidan, ali sve ostalo ... ko ementaler. Nadam se da se kasnije malo popravi, ali koliko sam mogao procitati nekoliko ocjena ... vise izgleda kao masilo, za ubiti vrijeme i to je to.

http://www.imdb.com/title/tt2741602/

(ali ok, nisam ja neki veliki gledalac serija, u ne znam koliko godina sam vidio samo True Detective i Black Mirror, koji su mi postavili standarde visoko pa ... ne da mi se gledati ni TWD, radije samo strip)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 08/02/2015 : 22:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Tek sad zahvaljujući HTV-u privodim kraju prvu sezonu Duhova (Les revenants).

Stephen King na francuski način, i to tako dobar King da se i sam Stephen vrlo pohvalno izrazio o seriji.

Ukratko: u francuski gradić smješten pored akumulacijskog jezera počinju se vraćati mrtvi, ali ne kao zombiji nego kao obični ljudi koji izgledaju sasvim normalno i zdravo, kao da su jučer otišli.

A mrtvi su od 4 godine, prije koliko je u prometnoj nesreći poginula 15-godišnja Camille, preko 10 godina prije koliko je na dan svoje ženidbe samoubojstvo počinio Simon, do 35 godina koliko je prošlo otkad su dvojica kriminalaca upala u kuću malog Victora i pobili njega i njegovu obitelj.

Obitelji i prijatelji "povratnika" različito reagiraju na njih, neki su zabrinuti ali ipak sretni poput Camilleinih roditelja, neki unose nemir i nered u živote nekadašnjih ljubavi poput Simona, a neki uništavaju žive, poput udovca Coste koji je svoju odavno pokojnu a sad vraćenu ženu zapalio u kući i poslije počinio samoubojstvo skokom s brane.

No povratnike se ne može ubiti, oni nakon nekog vremena opet ožive, uopće im se ne spava a najviše ih muči velika glad.

Detalji se o svima pojedinačno postupno otkrivaju, neki susreću svoje ubojice ili pokušavaju ponovo ubijati ali se zaljubljuju, a čitavo vrijeme razina vode u jezeru iz nepoznatih razloga opada.

Što se sezona više primiče prema kraju otkriva se sve više detalja i okolnosti, a za ovu godinu je najavljena druga sezona koju itekako iščekujem.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 14/02/2015 : 18:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Sasvim se slažem s autorom, ni ja nikako da shvatim razloge popularnosti Teorije velikog praska.
Kao i on, i ja sam seriju pokušavao pratiti nekoliko puta, i uvijek odustajao nakon najviše dvije epizode.
Neduhovito, brate, i puno geekova, štrebera, redikula i sličnih tipova koji nikako da me nasmiju.
A isti autori su napravili odličan sitcom Dva i pol muškarca, koji mogu gledati uvijek iznova...

http://www.novilist.hr/Komentari/Blogovi/Teorija-velikog-fijaska

Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 14/02/2015 : 18:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
Vecina tih novih humoristicnih ("humoristicnih") serija nije ni do koljena onim strijim
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/02/2015 : 19:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Sasvim se slažem s autorom, ni ja nikako da shvatim razloge popularnosti Teorije velikog praska.
Kao i on, i ja sam seriju pokušavao pratiti nekoliko puta, i uvijek odustajao nakon najviše dvije epizode.
Neduhovito, brate, i puno geekova, štrebera, redikula i sličnih tipova koji nikako da me nasmiju.
A isti autori su napravili odličan sitcom Dva i pol muškarca, koji mogu gledati uvijek iznova...

Baš čudno, a meni je Teorija za dva koplja bolja od Muškaraca.
Dobri su i oni, ali se fore uglavnom ponavljaju: Charlie gad, Alan jadnik, Jake budala. Teorija po meni ima mnogo širi spektar humora. Ali dobro.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9588 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 14/02/2015 : 19:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Na strani sam tintona. Dva i pol muškarca je redundantno za umrijeti. Teorija velikog praska je barem bila dobra do tamo 3.- 4. sezone a dalje se može gledat samo zbog navike.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/02/2015 : 19:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Što se toga tiče, ne znam koje sam sezone gledao ni do koje. Samo gledam ono što puste na televiziji. :D

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 14/02/2015 : 20:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ista stvar je bila i kod mene, već u prvih par minuta gledanja sam primjetio da serija pršti od neshvatljivo potenciranog preglumljavanja. Ok je da toga bude malo zbog dinamike (makar i to je jeftin način) ali da cijela serija počiva na apsolutno neuvjerljivom pretjerivanju- e pa nebu dobro.
Koliko sam shvatio iz razgovora s ljudima- geekovima je smiješno zbog njima bliskih tema, omaža i ostalog a ostalim ljudima zbog toga jer se osjećaju bolje što nisu takvi.
Meni je barem desetak ljudi preporučilo tu seriju (jer znaju koliko sam u filmovima i stripovima) i ne mogu se načuditi kad im kažem da mi se ne sviđa. :)

Respect autoru za fileke Jednog dana će naići na dobro pripremljeni tanjur i to će biti ljubav do kraja života. Važno je tragati.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 14/02/2015 : 21:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Meni su kod dva i pol muškarca dovoljne Charliejeve pomaknute replike, često i nesvjesno seksističke, plus odlična međusobna podbadanja njega i Alana kao i Jakeova nevina dječja zapažanja, a još kad se pojavi Berta s urnebesnim komentarima - smijem se i na deseto gledanje istih fora.

A bit će da je stvar i u tome što su mi tu likovi normalniji, svakodnevniji i životniji, i s njihovim se manama, podjebavanjima i gubitništvom mogu poistovjetiti. U Teoriji... mi je to neizvedivo.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 15/02/2015 : 16:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Backstrom

Meni prilicno dobra nova serija.
Zanimljiv glavni lik i dobar humor.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/02/2015 : 20:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Fortitude

Dobre prve tri epizode, plot je takav da se moze ragranati u dvije opcije..odlicna serija ili cista propast...vidjet cemo.
Za sada preporucam.

12 Monkeys

Da, dobro ste procitali..i da prema kultnom filmu
Krenuo gledati pilot i zaspao nakon 25 minuta..brijem da sam bio umoran, pruzam drugu priliku

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26048 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/02/2015 : 20:25:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nije novo, ali mi se baš sviđa

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/02/2015 : 20:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
I meni je Ray i vise nego dobar, nadam se da ce nastaviti u istom maniru i nece skrenuti sa iskusane dobitnicke formule.
Glumacka ekipa je mrak.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 16/02/2015 : 23:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Počeo sam gledati Fortitude, i na temelju samo prve epizode je prilično zanimljivo.

Dovoljno mi je vidjeti izgubljenog Michaela Gambona s puškom u ruci na Aljasci, dok polarni medvjed na puškomet komada čovjeka - i eto.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/02/2015 : 22:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Zahvaljujući HTV-u drugi put gledam izvrsnu i s 3 nagrade BAFTA ovjenčanu U vrtlogu igre (State of Play) Davida Yatesa, ovaj put legalno i s odličnom slikom.

Političke i medijske igre na visokoj i niskoj razini, osobne i obiteljske drame, glave padaju i konci se vuku iz sjene, a sve izloženo izvrsnim ritmom, odličnom režijom i još boljom glumom.

David Morrisey je Stephen Collins, londonski političar svijetle budućnosti koji puca na mjesto gradonačelnika, no kojem jednog jutra u nevješto insceniranom samoubojstvu bude ubijena ljubavnica.

Istog jutra biva ubijen i mladi crnac diler drogom, a uskoro će se pokazati da su njihove smrti povezane.

Kad za sve doznaju novinari Cal McCaffrey (John Simm), Dan Foster (James McAvoy) i Della Smith (Kelly Macdonald), nanjušit će veliku priču za svoje novine i uz potporu glavnog urednika Camerona Fostera (Bill Nighy) krenuti za tragovima, nesvjesni da bi mogli na kocku staviti i vlastite živote.

Sve će se dodatno zakomplicirati kad Cal započne ljubavnu vezu s Collinsovom otuđenom ženom Anne (Polly Walker), kad istragu ubojstava preuzme inspektor William Bell (Philip Glenister) i kad se pokaže da iza svega najvjerojatnije stoji netko ili neki na visokim razinama političke i ine moći.

Apsolutna preporuka za traženje na netu i uživanje.

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 17/02/2015 : 22:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Difool, jesi li gledao Peaky Blinderse? Odlična je serija, a ne sjećam se da si ju komentirao.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/02/2015 : 23:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Nisam još, ali svakako hoću čim prije. Autor je Steven Knight, scenarist odličnih Slatkih prljavih stvari i Ruskih obećanja i redatelj sasvim pristojnog Stathamovog Iskupljenja, a to je dovoljna preporuka.
Plus nešto nagrada, Cillian Murphy i Sam Neill, ne sumnjam da je odlična.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27665 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/02/2015 : 02:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Bosch je vrlo dobar.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7671 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 18/02/2015 : 07:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
State of Play je izvrsna mini-serija! Svaka čast HRT-u na izboru.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 18/02/2015 : 15:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Bosch je vrlo dobar.

Bosch je dobar, gledam ga kada cekam na serije koje imaju veci prioritet.
Sada sam na 5 epizodi i polako se ufuravam u likove ..

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27665 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/02/2015 : 16:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ja sam ga popapio u dvi večeri

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
711 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 18/02/2015 : 20:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Taj clanak je nesto najpristranije što sam ikad vidio.

My username was a mistake.
Go to Top of Page
Page: of 260  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000