forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Rukomet
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 177

velka031
Advanced Member

Croatia
17042 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 11/02/2015 : 22:38:21  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
65 kuka ima, mislim, ako nije dosta zaraadio... Jebo ga PSG.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/02/2015 : 22:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://www.vecernji.hr/rukomet/metlicic-potvrden-za-trenera-ali-ne-i-serdarusic-za-izbornika-989195

Jebiga, ako on ne bude onda ne znam tko će sudeći po ovome:
To što nije već sada Serdarušić od strane Balića kao novog koordinatora, istaknut kao prvi izbor daje za naslutiti da će izbornik možda biti netko sasvim drugi. Netko tko sa Balićem može surađivati. Za sada je lista onih s kojima Balić sigurno ne bi surađivao dosta dugačka. Goluža se sam otpisao, sa Červarom sigurno neće surađivati, kao ni sa Obrvanom. Smajlagić pak nije opcija jer baš nije omiljen u Savezu. Goran Perkovac? Teško. Godina je daleko od zbivanja u Hrvatskoj. Nenad Kljaić? On je dobro surađivao sa Balićem u Zagrebu, ali dva mlada trenera ne bi bila dobar izbor...

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/02/2015 : 23:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Eto ga, čim se vrati u Kiel odmah razbija.

http://www.hrsport.net/vijesti/482206/rukomet-njemacka/kiel-projurio-kroz-melsungen-odlicne-partije-duvnjaka-i-marica/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/02/2015 : 23:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nastavlja se i Liga Prvaka.

http://www.hrsport.net/vijesti/482209/rukomet-liga-prvaka/nincevicevih-sedam-nedovoljno-za-slavlje-besiktasa-nakon-dobre-borbe-s-flensburgom/

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/02/2015 : 02:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

http://www.vecernji.hr/rukomet/metlicic-potvrden-za-trenera-ali-ne-i-serdarusic-za-izbornika-989195

Jebiga, ako on ne bude onda ne znam tko će sudeći po ovome:
To što nije već sada Serdarušić od strane Balića kao novog koordinatora, istaknut kao prvi izbor daje za naslutiti da će izbornik možda biti netko sasvim drugi. Netko tko sa Balićem može surađivati. Za sada je lista onih s kojima Balić sigurno ne bi surađivao dosta dugačka. Goluža se sam otpisao, sa Červarom sigurno neće surađivati, kao ni sa Obrvanom. Smajlagić pak nije opcija jer baš nije omiljen u Savezu. Goran Perkovac? Teško. Godina je daleko od zbivanja u Hrvatskoj. Nenad Kljaić? On je dobro surađivao sa Balićem u Zagrebu, ali dva mlada trenera ne bi bila dobar izbor...

Balić kao traži nekog mlađeg izbornika; ne znam u čemu je štos, mislim, jesu bitne nečije godine ili stručnost? Inače, Serdarušić je Červarovo godište koliko znam.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 12/02/2015 : 07:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Lova je odvela ovog u PSG

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 12/02/2015 : 12:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
http://www.index.hr/sport/clanak/nista-od-dreamteama-za-spas-hrvatskog-rukometa-serdarusic-je-gobcu-sad-preskup-i-prestar/800851.aspx

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/02/2015 : 19:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
200000 kuna je puno novaca za rukometne prilike, ako je stvarno toliko tražio onda ga vuče pohlepa a ne volja za izborničkim mjestom.
Sada ne preostaje puno drugih mogućnosti u potrazi za kvalitetnim, iskusnim i jeftinim rješenjem.

Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 12/02/2015 : 20:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Ma cim se prosuskalo da ga traze Arapi odma je i cijena nenormalno skocila, eto koliko bi on s ljubavlju vodia
Novac danas kupuje sve,pa i sentimentalnost, dok mi doma sebe grizemo kako igraju

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 13/02/2015 : 02:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
I izgleda da bi Perkovac na kraju mogao uskočit u izborničko mjesto.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/02/2015 : 07:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Sve mi se čini da bi moglo biti ono što je netko napisao na indexu: namoliti Golužu da se vrati dok još nije kasno.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/02/2015 : 22:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Na kraju više ne znaš tko pije a tko plaća, što je istina a što izmišljotina.

http://www.vecernji.hr/rukomet/gobac-serdarusiceva-mjesecna-placa-nikad-nije-bila-spominjana-989540

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/02/2015 : 22:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ovo me iznenadilo jer nije ništa posebno odigrao za reprezentaciju.

http://www.24sata.hr/rukomet/ihf-objavio-duvnjak-kandidira-za-najboljeg-igraca-na-svijetu-406209

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/02/2015 : 14:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ne bih se čudio da je ovih 200000 kuna izmišljotina Gobca samo da javnosti proda muda pod bubrege i dovede nekog svog pijuna na izborničku stolicu, smrad jedan debeli.

http://www.hrsport.net/vijesti/482300/rukomet-reprezentacija/serdarusic-nije-istina-da-bih-trazio-200-tisuca-kuna-mjesecno-u-hrvatsku-bih-dosao-i-besplatno/

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17042 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 14/02/2015 : 18:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ma i ja mislim da je to maslo tog govnara... Ma nema tu sreće, on je glavni kolovođa svih sranja, Goluža je samo pijun, glava je ostala...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/02/2015 : 21:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Odmah mi je ispočetka bilo sumnjivo da bi trojcu Serdarušić-Metličić-Balić bilo dozvoljeno raditi svoj posao bez utjecaja Gobca iako je on sam naglasio da se ne bi miješao. Izgleda da baš treba i njega nogirati da se spriječe manipulacije sa reprezentacijom, kud ćeš bolje nego kada bi Balić sa svoje pozicije to mogao srediti.
Ako je nekome u interesu da se ne dovede poznati i iskusni stručnjak koji je spreman pomoći onda takvoga mutikašu treba objesit za jaja kao primjer svima.

Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 14/02/2015 : 22:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
Čekaj, vi mislite da će Balić ili Metličić ili bilo tko koga se sada dovede na bilo koju poziciju išta moći raditi bez Gopčevog blagoslova

Tko god prihvati bilo koju poziciju u ovakvome savezu je s njima. Svi do jednoga. I Balić, i Metličić i bilo tko tko dođe za izbornika, svi će biti isto kao i oni prije njih samo Gopčeve marionete. Vi stvarno mislite da Gobac ne želi recimo Balića za koordinatora, da njih dvojica nisu u dobrim odnosima? Pa ovo je Gopcu win-win situacija, imat će poslušnike na glavnim pozicijama, a narod će biti zadovoljan jer "to su legende". Sve do prvog kiksa. A tada će se staviti neke nove "legende" da budu marionete.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/02/2015 : 23:23:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Sve to još nekako ide dok ima rezultata pa se ne gleda toliko tko je s kime ali kada njih nema onda je problem. Osim što je bio marioneta Goluža je i rezultatski podbacio na barem 4 od 6 natjecanja koliko je bio u opticaju, s nekim pravim izbornikom bilo bi osvojeno više toga.
Treba samo pogledati kakvo je stanje bilo sa vaterpolskom reprezentacijom dok nije došao Rudić koji je u svome mandatu osvojio sva 3 velika zlata. Istina, znao je podbaciti na nekim natjecanjima ali on si je to mogao priuštiti jer su ga pokrivali rezultati. Tih rezultata u rukometu nema već godinama zbog nesposobnosti stručnog kadra, 3 bronce u 6 natjecanja mogu biti uspjeh za momčadi tipa Švedska, Poljska ili Njemačka ali sa Hrvatskom bi to osvojio svaki prolaznik sa ulice a ne samo Goluža. Pravi stručnjak će ponekad izvući iz momčadi i više nego što ona u zadanom trenutku može pružiti, sasvim dobro se to vidjelo na primjeru Qatra.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/02/2015 : 23:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kako samo Čupić igra opušteno za klub a u reprezentaciji uvijek nekako nervozan.

http://www.hrsport.net/vijesti/482333/rukomet-liga-prvaka/cupic-predvodio-kielce-do-slavlja-nad-dunkerqueom-cetiri-gola-karacica-u-novoj-pobjedi-vardara/

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 15/02/2015 : 02:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Sve to još nekako ide dok ima rezultata pa se ne gleda toliko tko je s kime ali kada njih nema onda je problem. Osim što je bio marioneta Goluža je i rezultatski podbacio na barem 4 od 6 natjecanja koliko je bio u opticaju, s nekim pravim izbornikom bilo bi osvojeno više toga.
Treba samo pogledati kakvo je stanje bilo sa vaterpolskom reprezentacijom dok nije došao Rudić koji je u svome mandatu osvojio sva 3 velika zlata. Istina, znao je podbaciti na nekim natjecanjima ali on si je to mogao priuštiti jer su ga pokrivali rezultati. Tih rezultata u rukometu nema već godinama zbog nesposobnosti stručnog kadra, 3 bronce u 6 natjecanja mogu biti uspjeh za momčadi tipa Švedska, Poljska ili Njemačka ali sa Hrvatskom bi to osvojio svaki prolaznik sa ulice a ne samo Goluža. Pravi stručnjak će ponekad izvući iz momčadi i više nego što ona u zadanom trenutku može pružiti, sasvim dobro se to vidjelo na primjeru Qatra.

Ne može se tako nešto uopće uspoređivat, Rivera je klasa, klasa za sebe; takvog izbornika kao što je on mi nećemo nikad imat. Čak ni blizu njemu.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/02/2015 : 23:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Odigrane su i preostale utakmice 9. kola Lige Prvaka. U Njemačkoj se odigrao nevjerojatan susret gdje je Kiel pobijedio Metalurg. Sama pobjeda nije ništa čudno već način na koji je ostvarena, na poluvremenu je Kiel vodio 17:3 nakon što je u 9. minuti bilo 3:3, Metalurg zatim nije postigao gola više od 20 minuta i moram priznati da nikada ranije nisam čuo za takav slučaj u rukometu. Evo svih rezultata:

Skupina A

PPD Zagreb 31 : 30 Naturhouse La Rioja
Paris Saint-Germain Handball 36 : 25 Meškov Brest
THW Kiel 35 : 16 Metalurg Skoplje

Skupina B

SG Flensburg-Handewitt 31 : 27 Bešiktaš MOGAZ HT
Alingsas HK 22 : 23 Orlen Wisla Plock
Barcelona 33 : 27 KIF Kolding

Skupina C

Vardar Skoplje 30 : 26 Montpellier Agglomération Handball
Čehovski Medvedi 26 : 32 Rhein-Neckar Löwen
Veszprem 29 : 26 Celje Pivovarna L.

Skupina D

Kadetten Schaffhausen 32 : 29 Pick Szeged
Vive Tauron Kielce 36 : 32 USDK Dunkerque Handball Grand Littoral
Aalborg Handball 30 : 36 Motor Zaporožje

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/02/2015 : 14:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://www.jutarnji.hr/zlatko-zagmester--gopcu--sam-cervara-predlozio-i-prije-12--godina--boljeg-ni-danas-nemamo--/1296045/

Nisam baš siguran da bi bilo tako jer Červar nikako nije mogao protiv Francuza, tu je čak i Goluža bio bolji.

Rekao sam: “Hajde, uzmi toga Talijana”. Gobac je uzeo Červara, koji je bio sjajan - u osam godina stigao je do dva zlata i četiri srebra. Červar bi i sada bio najbolje rješenje. S njim bi Hrvatska do Brazila izrasla u najvećega kandidata za zlato.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 16/02/2015 : 14:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Iskeno, ja sam mišljenja da Červar nije po rukometnom znanju ništa bolji od Goluže. Zlato? Koje zlato? Ono zlato je osvojio Irfan Smajlagić.

Stvar je u tome što smo tad imali Metličića, Balića, Džombu, Kaleba i ostale klasne igrače. Sad više nemamo ni to.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/02/2015 : 15:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Za Červara je bila sreća što je imao onakvu ekipu koja je znala prelomiti utakmicu u svoju korist ali protiv Francuza se gubio sa krivom taktikom koja je donosila poraze uz samo 18, 19 postignutih golova. Nikada mu neću oprostiti SP 2009., sve drugo se može izgubiti ali nikako ne smiješ finale na domaćem terenu bez ispaljenog metka na kukavički način. Uz to mu još zamjeram i finale 2005, protiv Španjolaca, momčad koja je tada bila na vrhuncu ne smije izgubiti na takav način, zato i dan danas mislim da je to prodana utakmica da bi igrači koji su tada igrali u Španjolskoj ligi dobili bolje ugovore. Nakon toga je krenuo pad reprezentativnog rukometa, bilo je kasnije još finala ali to jednostavno nije bilo to iako nemam nikakvih zamjerki na EP 2008. i 2010. jer je tu protivnik bio jednostavno bolji i nije se moglo više.
Ne bih htio da se Červar vrati, pod njegovim je vodstvom i jača reprezentacija znala uvjerljivo gubiti neke utakmice što se čak ni Goluži nije događalo.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 16/02/2015 : 15:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Mogli smo mi sve te najjače reprezentacije tada dobit, samo jebiga, očito ih nismo ozbiljno shvaćali.

Da Smailagić nije otišao nakon Atene, mi bismo osvojili sve, dam se kladit.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page
Page: of 177 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.95 seconds. Snitz Forums 2000