Author |
Topic |
velka031
Advanced Member
Croatia
17042 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 11/02/2015 : 22:52:34
|
http://www.vecernji.hr/rukomet/metlicic-potvrden-za-trenera-ali-ne-i-serdarusic-za-izbornika-989195
Jebiga, ako on ne bude onda ne znam tko će sudeći po ovome: To što nije već sada Serdarušić od strane Balića kao novog koordinatora, istaknut kao prvi izbor daje za naslutiti da će izbornik možda biti netko sasvim drugi. Netko tko sa Balićem može surađivati. Za sada je lista onih s kojima Balić sigurno ne bi surađivao dosta dugačka. Goluža se sam otpisao, sa Červarom sigurno neće surađivati, kao ni sa Obrvanom. Smajlagić pak nije opcija jer baš nije omiljen u Savezu. Goran Perkovac? Teško. Godina je daleko od zbivanja u Hrvatskoj. Nenad Kljaić? On je dobro surađivao sa Balićem u Zagrebu, ali dva mlada trenera ne bi bila dobar izbor... |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 12/02/2015 : 02:23:21
|
quote: Originally posted by DODSFERD
http://www.vecernji.hr/rukomet/metlicic-potvrden-za-trenera-ali-ne-i-serdarusic-za-izbornika-989195
Jebiga, ako on ne bude onda ne znam tko će sudeći po ovome: To što nije već sada Serdarušić od strane Balića kao novog koordinatora, istaknut kao prvi izbor daje za naslutiti da će izbornik možda biti netko sasvim drugi. Netko tko sa Balićem može surađivati. Za sada je lista onih s kojima Balić sigurno ne bi surađivao dosta dugačka. Goluža se sam otpisao, sa Červarom sigurno neće surađivati, kao ni sa Obrvanom. Smajlagić pak nije opcija jer baš nije omiljen u Savezu. Goran Perkovac? Teško. Godina je daleko od zbivanja u Hrvatskoj. Nenad Kljaić? On je dobro surađivao sa Balićem u Zagrebu, ali dva mlada trenera ne bi bila dobar izbor...
Balić kao traži nekog mlađeg izbornika; ne znam u čemu je štos, mislim, jesu bitne nečije godine ili stručnost? Inače, Serdarušić je Červarovo godište koliko znam. |
"Nothing lasts forever." |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 12/02/2015 : 19:31:35
|
200000 kuna je puno novaca za rukometne prilike, ako je stvarno toliko tražio onda ga vuče pohlepa a ne volja za izborničkim mjestom. Sada ne preostaje puno drugih mogućnosti u potrazi za kvalitetnim, iskusnim i jeftinim rješenjem. |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Posted - 12/02/2015 : 20:40:28
|
Ma cim se prosuskalo da ga traze Arapi odma je i cijena nenormalno skocila, eto koliko bi on s ljubavlju vodia Novac danas kupuje sve,pa i sentimentalnost, dok mi doma sebe grizemo kako igraju |
GALLIENO FERRI
|
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/02/2015 : 07:09:44
|
Sve mi se čini da bi moglo biti ono što je netko napisao na indexu: namoliti Golužu da se vrati dok još nije kasno.
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17042 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 14/02/2015 : 18:48:07
|
Ma i ja mislim da je to maslo tog govnara... Ma nema tu sreće, on je glavni kolovođa svih sranja, Goluža je samo pijun, glava je ostala... |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 14/02/2015 : 21:35:47
|
Odmah mi je ispočetka bilo sumnjivo da bi trojcu Serdarušić-Metličić-Balić bilo dozvoljeno raditi svoj posao bez utjecaja Gobca iako je on sam naglasio da se ne bi miješao. Izgleda da baš treba i njega nogirati da se spriječe manipulacije sa reprezentacijom, kud ćeš bolje nego kada bi Balić sa svoje pozicije to mogao srediti. Ako je nekome u interesu da se ne dovede poznati i iskusni stručnjak koji je spreman pomoći onda takvoga mutikašu treba objesit za jaja kao primjer svima. |
|
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik
Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 14/02/2015 : 22:36:59
|
Čekaj, vi mislite da će Balić ili Metličić ili bilo tko koga se sada dovede na bilo koju poziciju išta moći raditi bez Gopčevog blagoslova
Tko god prihvati bilo koju poziciju u ovakvome savezu je s njima. Svi do jednoga. I Balić, i Metličić i bilo tko tko dođe za izbornika, svi će biti isto kao i oni prije njih samo Gopčeve marionete. Vi stvarno mislite da Gobac ne želi recimo Balića za koordinatora, da njih dvojica nisu u dobrim odnosima? Pa ovo je Gopcu win-win situacija, imat će poslušnike na glavnim pozicijama, a narod će biti zadovoljan jer "to su legende". Sve do prvog kiksa. A tada će se staviti neke nove "legende" da budu marionete. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 14/02/2015 : 23:23:04
|
Sve to još nekako ide dok ima rezultata pa se ne gleda toliko tko je s kime ali kada njih nema onda je problem. Osim što je bio marioneta Goluža je i rezultatski podbacio na barem 4 od 6 natjecanja koliko je bio u opticaju, s nekim pravim izbornikom bilo bi osvojeno više toga. Treba samo pogledati kakvo je stanje bilo sa vaterpolskom reprezentacijom dok nije došao Rudić koji je u svome mandatu osvojio sva 3 velika zlata. Istina, znao je podbaciti na nekim natjecanjima ali on si je to mogao priuštiti jer su ga pokrivali rezultati. Tih rezultata u rukometu nema već godinama zbog nesposobnosti stručnog kadra, 3 bronce u 6 natjecanja mogu biti uspjeh za momčadi tipa Švedska, Poljska ili Njemačka ali sa Hrvatskom bi to osvojio svaki prolaznik sa ulice a ne samo Goluža. Pravi stručnjak će ponekad izvući iz momčadi i više nego što ona u zadanom trenutku može pružiti, sasvim dobro se to vidjelo na primjeru Qatra. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 15/02/2015 : 02:11:59
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Sve to još nekako ide dok ima rezultata pa se ne gleda toliko tko je s kime ali kada njih nema onda je problem. Osim što je bio marioneta Goluža je i rezultatski podbacio na barem 4 od 6 natjecanja koliko je bio u opticaju, s nekim pravim izbornikom bilo bi osvojeno više toga. Treba samo pogledati kakvo je stanje bilo sa vaterpolskom reprezentacijom dok nije došao Rudić koji je u svome mandatu osvojio sva 3 velika zlata. Istina, znao je podbaciti na nekim natjecanjima ali on si je to mogao priuštiti jer su ga pokrivali rezultati. Tih rezultata u rukometu nema već godinama zbog nesposobnosti stručnog kadra, 3 bronce u 6 natjecanja mogu biti uspjeh za momčadi tipa Švedska, Poljska ili Njemačka ali sa Hrvatskom bi to osvojio svaki prolaznik sa ulice a ne samo Goluža. Pravi stručnjak će ponekad izvući iz momčadi i više nego što ona u zadanom trenutku može pružiti, sasvim dobro se to vidjelo na primjeru Qatra.
Ne može se tako nešto uopće uspoređivat, Rivera je klasa, klasa za sebe; takvog izbornika kao što je on mi nećemo nikad imat. Čak ni blizu njemu. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 15/02/2015 : 23:04:32
|
Odigrane su i preostale utakmice 9. kola Lige Prvaka. U Njemačkoj se odigrao nevjerojatan susret gdje je Kiel pobijedio Metalurg. Sama pobjeda nije ništa čudno već način na koji je ostvarena, na poluvremenu je Kiel vodio 17:3 nakon što je u 9. minuti bilo 3:3, Metalurg zatim nije postigao gola više od 20 minuta i moram priznati da nikada ranije nisam čuo za takav slučaj u rukometu. Evo svih rezultata:
Skupina A
PPD Zagreb 31 : 30 Naturhouse La Rioja Paris Saint-Germain Handball 36 : 25 Meškov Brest THW Kiel 35 : 16 Metalurg Skoplje
Skupina B
SG Flensburg-Handewitt 31 : 27 Bešiktaš MOGAZ HT Alingsas HK 22 : 23 Orlen Wisla Plock Barcelona 33 : 27 KIF Kolding
Skupina C
Vardar Skoplje 30 : 26 Montpellier Agglomération Handball Čehovski Medvedi 26 : 32 Rhein-Neckar Löwen Veszprem 29 : 26 Celje Pivovarna L.
Skupina D
Kadetten Schaffhausen 32 : 29 Pick Szeged Vive Tauron Kielce 36 : 32 USDK Dunkerque Handball Grand Littoral Aalborg Handball 30 : 36 Motor Zaporožje |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 16/02/2015 : 14:08:15
|
Iskeno, ja sam mišljenja da Červar nije po rukometnom znanju ništa bolji od Goluže. Zlato? Koje zlato? Ono zlato je osvojio Irfan Smajlagić.
Stvar je u tome što smo tad imali Metličića, Balića, Džombu, Kaleba i ostale klasne igrače. Sad više nemamo ni to. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 16/02/2015 : 15:02:50
|
Za Červara je bila sreća što je imao onakvu ekipu koja je znala prelomiti utakmicu u svoju korist ali protiv Francuza se gubio sa krivom taktikom koja je donosila poraze uz samo 18, 19 postignutih golova. Nikada mu neću oprostiti SP 2009., sve drugo se može izgubiti ali nikako ne smiješ finale na domaćem terenu bez ispaljenog metka na kukavički način. Uz to mu još zamjeram i finale 2005, protiv Španjolaca, momčad koja je tada bila na vrhuncu ne smije izgubiti na takav način, zato i dan danas mislim da je to prodana utakmica da bi igrači koji su tada igrali u Španjolskoj ligi dobili bolje ugovore. Nakon toga je krenuo pad reprezentativnog rukometa, bilo je kasnije još finala ali to jednostavno nije bilo to iako nemam nikakvih zamjerki na EP 2008. i 2010. jer je tu protivnik bio jednostavno bolji i nije se moglo više. Ne bih htio da se Červar vrati, pod njegovim je vodstvom i jača reprezentacija znala uvjerljivo gubiti neke utakmice što se čak ni Goluži nije događalo. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 16/02/2015 : 15:53:56
|
Mogli smo mi sve te najjače reprezentacije tada dobit, samo jebiga, očito ih nismo ozbiljno shvaćali.
Da Smailagić nije otišao nakon Atene, mi bismo osvojili sve, dam se kladit. |
|
|
Topic |
|