Author |
Topic  |
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 01/03/2015 : 16:46:47
|
ma oko čega se vi zamarate. Riječani su to riješili na jedan neopisivo jednostavan način. Tko, što - Paro Koga, čega - Parota S kim, s čim - s Parotom .. Komu, čemu - Parotu Koga, što - Parota.. Tko koga - Paro Johnnya Tko bu platil pivo - Paro
..
 |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 01/03/2015 : 17:01:47
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Parot = papiga?
ne, ne..da biš naučio fiumanski, moraš pit Lovranski. Ja ču te jednom naučiti..za dva sata znat češ sve sve padeže na temu Parota  |
|
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 01/03/2015 : 17:21:50
|
quote: Originally posted by sergej773
quote: Originally posted by wolf
Da mu je nick Para, onda bi pravilno bilo Pare, ali pošto mu je nick Paro, onda je najpravilnije Para.
Ne miješaj kruške i jabuke. Na hrvatskom je pravilno na -e.
Ja ne pričam tim jezikom, tako da ću ispravljati onako kako je pravilno na mom matičnom jeziku, a ti se seti da je i taj hrvatski jezik bio deo jednog drugog.
To možeš kod kuće svoje ukućane ispravljati, ovdje sigurno nećeš. |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 01/03/2015 : 17:41:20
|
pa nećete se sad valjda zavadit zbog Parota. Popite Lovranski i prijeđite na fiumanski. 
Parota Parotu s Parotom Parotovo
Paro, suncetijebem!
 |
|
Edited by - Just_Charlie on 01/03/2015 17:42:05 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 01/03/2015 : 17:42:50
|
Da mu je nick Para, onda bi pravilno bilo Pare, ali pošto mu je nick Paro, onda je najpravilnije Para.
Ja ne pričam tim jezikom, tako da ću ispravljati onako kako je pravilno na mom matičnom jeziku, a ti se seti da je i taj hrvatski jezik bio deo jednog drugog.
To možeš kod kuće svoje ukućane ispravljati, ovdje sigurno nećeš.
Hajmo dosta svađe. Sergej, te sitne provokacije zadrži za sebe. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
Posted - 01/03/2015 : 17:43:53
|
Nisi ti onaj koji određuje koga ću ja isravljati. |
 |
|
sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
Posted - 01/03/2015 : 17:44:46
|
quote: Originally posted by mladjo
Hajmo dosta svađe. Sergej, te sitne provokacije zadrži za sebe.
Nikoga nisam provocirao, to je činjenično stanje, seti se SFRJ. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 01/03/2015 : 17:55:38
|
Hajmo dosta svađe. Sergej, te sitne provokacije zadrži za sebe.
Nikoga nisam provocirao, to je činjenično stanje, seti se SFRJ.
Hajde se nemoj praviti da ne znaš o čemu pričam, molim te. To uvijeno provociranje zapravo ide za tim da želiš reći 1) Ja ne pričam hrvatski, što me briga ako netko priča, ja ću ispravljati ovdje svakoga tko priča jer ja pričam srpski i nema vetze što je ovo hrvatski sajt i što je osoba koju sam ispravila hrvat. 2) Hrvatski jezik tako i tako ne postoji, to je sve dio srpskog jezika tako da vam je ibolje da slušate mene jer ja pričam ispravno a vi ne.
Te provokacije (ma koliko uvijene i "pametne" bile) neće se tolerirati i biti ćeš udaljen sda foruma.
Ako ti ne paše jezik osoba koji ovdje pričaju - nađi onda forum koji ti paše.
Ovo nije podložno raspravi. Stani sa svakim oblikom rasprave na ovu temu ili ću te udaljiti sa foruma.
Wolf - zadnje što treba netko napraviti je odgovarati na ovakve "pametne" i "uvijene" provokacije. Stofga i ti stani sa svim raspravama.
Kraj priče. |
|
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Posted - 01/03/2015 : 17:58:58
|
Moj zadnji post nije ni bio odgovor na provokacije, već očitovanje moderaciji da reakcijom u skladu s pravilima spriječi daljnje sukobe. |
 |
|
Josip2000
Average Member

712 Posts
Member since 20/08/2014 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 01/03/2015 : 19:49:50
|
quote: Originally posted by bagi
To nije pisao komesar mladjan,dsormaz mu je hakovao profil i piskara sad za svoju dušu heheheheh...
   |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 01/03/2015 : 20:27:57
|
quote: Originally posted by bagi
To nije pisao komesar mladjan,dsormaz mu je hakovao profil i piskara sad za svoju dušu heheheheh...
hehehe |
Mrzim mrznju! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 01/03/2015 : 21:30:46
|
quote: Originally posted by Josip2000
WOW, nisam mislio da ću ikad ovo napisati, ali sa posljednjim mladjinim postom se apsolutno slažem haha
kako je krenulo jos cete vas dvojica i na pivu:) koeficijent da ces to izjaviti je bio preko tisucu:) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 01/03/2015 : 21:32:59
|
quote: Originally posted by mamlaz
quote: Originally posted by Josip2000
WOW, nisam mislio da ću ikad ovo napisati, ali sa posljednjim mladjinim postom se apsolutno slažem haha
kako je krenulo jos cete vas dvojica i na pivu:) koeficijent da ces to izjaviti je bio preko tisucu:)
Koliko je to u hiljadama? |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 01/03/2015 21:33:23 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 01/03/2015 : 21:35:38
|
Hajde se nemoj praviti da ne znaš o čemu pričam, molim te. To uvijeno provociranje zapravo ide za tim da želiš reći 1) Ja ne pričam hrvatski, što me briga ako netko priča, ja ću ispravljati ovdje svakoga tko priča jer ja pričam srpski i nema vetze što je ovo hrvatski sajt i što je osoba koju sam ispravila hrvat. 2) Hrvatski jezik tako i tako ne postoji, to je sve dio srpskog jezika tako da vam je ibolje da slušate mene jer ja pričam ispravno a vi ne.
Te provokacije (ma koliko uvijene i "pametne" bile) neće se tolerirati i biti ćeš udaljen sda foruma.
Ako ti ne paše jezik osoba koji ovdje pričaju - nađi onda forum koji ti paše.
Ovo nije podložno raspravi. Stani sa svakim oblikom rasprave na ovu temu ili ću te udaljiti sa foruma.
Wolf - zadnje što treba netko napraviti je odgovarati na ovakve "pametne" i "uvijene" provokacije. Stofga i ti stani sa svim raspravama.
Kraj priče.
e da mi je to bilo videti prije 4-5 godina, ali ni sad nije loše...tak se moderira! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 02/03/2015 : 00:23:16
|
Ušli smo u zonu sumraka - nema drugog objašnjenja:)) |
|
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Posted - 02/03/2015 : 21:06:34
|
jbg wolfe sada je na tebi da nam objasnis da je mladjo u krivu i da nakon toga vise nemam pojma koji vrag se desava sa vasim profilima:) hakeri copili akaunte i pisu u vase ime:) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Posted - 02/03/2015 : 21:15:02
|
quote: Originally posted by mamlaz
jbg wolfe sada je na tebi da nam objasnis da je mladjo u krivu i da nakon toga vise nemam pojma koji vrag se desava sa vasim profilima:) hakeri copili akaunte i pisu u vase ime:)
Ja se ipak ne bavim previše komentiranjem moderatora. Barem se to moglo iščitati iz dosadašnjim postova.
Samo mi nemoj spočitavati neko imaginarnpo desničarenje zato što me zasmetalo nacionalističko provociranje dotičnog člana. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 02/03/2015 : 21:29:19
|
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by Zlotvor
Ja i dalje ne razumin zbog cega je nastala napetost izmedju Johnnya i Pare.
Taman posla. Neš ti napetosti.. Uglavnom, Đontra se jedan dan našao igrat forumskog odvjetnika, al mu baš i nije išlo s obzirom da nije imao pojma ko je bio dežurni moderator u tom slučaju ni ništa. Samo je počeo trabunjat o meni, mlađi i pivi i nekakvim dvostrukim mjerilima. U samom startu se zajebo, ali glavno da je rekao što mu je na duši. Otud fora sa Strasbourgom koja ga pogodi u sridu svaki put, te se zato čim je pročita automatski uzvrpolji i uzjebe. Sad se pak pokušava igrat žrtve, ali ni to mu baš nejde od ruke, prvenstveno zato jer pučanstvo boli jedna stvar i zato jer je naš Đontra baš poput svojih postova i tekstova - potpuno nezanimljiv. Eto, toliko o tome.
paro, paro ti se stvarno napalio na JD-a, pokušavaš biti smiješan i zanimljiv pored osobe koja ti je nekoliko puta vrlo jednostavno i konstruktivno objasnila situaciju. To što se ti prečesto zalijećeš i ispadaš smiješan to je ustvari tvoj problem.
|
Edited by - Kruger on 02/03/2015 21:30:01 |
 |
|
Topic  |
|